امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کی سوتی داده؟بیاد بگه!

همین چند وقت پیش واسم خواستگار اومده بود....:p318: خیلی آدمای مهم و با شخصیتی بودن خیلی باهاشون رودربایستی داشتیم:491:
خلاصه منکه اومدم خم بشم چایی رو تعارف کنم4xv یهو نمیدونم این باد رودۀ لعنتی از کجا اومد بیرون......وااااااااای:4fv::4fv::4fv::4fv:aah
خوبه همیشه خودمو نگه میدارماااااا........p329خدا آدمو کچل بکنه ولی کنف نکنه!cry2
پاسخ
 سپاس شده توسط دختری تنها درباران
آگهی
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ البته ببخشیدااااااااااااااا...........Smile
پاسخ
BlushConfusedHuhSmileTongueSadBig GrinUndecidedSleepy:cool:ShyRolleyesIdeaDodgyAngelمرسی از سوتی ها
کی سوتی داده؟بیاد بگه! 3
پاسخ
پرنیان این دروغا که میگی راسته؟؟؟؟؟!!!!!!

لبخند خدا را برایت آرزومندم........Tongue
پاسخ
میگم راسته خو......... نمیدونم چی شد که اونطوری شد فک کنم از استرس بود......
مامانم تا دو روز باهام حرف نزد! اونا هم اصلا به روی خودشون نیاوردن!Undecided
پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
سوار تاکسی  بودم راننده گفت دوتومانی خرد داردی گفتم اره بعد هزار وپونصد بهش دادم توی ایینه نگاهی کرد ....گفتم بقیه اش برای کرایم بود دیگه یهو راننده ونفر جلویی زدن زیر خنده ....اونوقت بود که فهمیدم سوتی دادم در حد تیم ملی .....کرایه ای که راننده باید کم میکرده خودم کم کردمBig GrinBig GrinBig Grin
Heartهمینکه قاصدکی رو فوت کنی تا عظر نفسهایت را با خود بیاورد برای دلم کافیستHeart
پاسخ
تومدرسه جلو پسرا افتادم زمینcrying
پاسخ
یه بار یکی به دوستم گفت: خرم این موضوعو میفهمه
منم برگشتم بهش گفتم خر میفهمه مریم که خر نیست
یهو فهمیدم چه غلطی کردم
اونم برگشت بهم گفت خوب شد فهمیدی از خرم عقلش کمتره

و اونجا بود که دلم میخواست سرمو بکوب به دیوار:hlp:
پاسخ
من ودوستام تو مدرسه هروز میرفتیم تو قسمتی که معلما ماشیناشون و پارک میکنن یه سوزنم با خودمون میا وردیم هر چهار چرخ ماشین معلمونو پنچر میکردیم یه بارم معلمون نیومد رفتیم ماشین ناظم و پنچر کردیمAngel

یه بارم خانوممون نیومده بود تو کلاس روصندلیش سوزن گذاشتیم همچین جیغی کرد که نگو
جاتون خالی
کی سوتی داده؟بیاد بگه! 3
پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(05-10-2013، 15:24)غزل 11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ودوستام تو مدرسه هروز میرفتیم تو قسمتی که معلما ماشیناشون و پارک میکنن یه سوزنم با خودمون میا وردیم هر چهار چرخ ماشین معلمونو پنچر میکردیم  یه بارم معلمون نیومد رفتیم ماشین ناظم و پنچر کردیمAngel

یه بارم خانوممون نیومده بود تو کلاس روصندلیش سوزن گذاشتیم همچین جیغی کرد که نگو
جاتون خالی
اینا سوتی نبودن!شیطونی بودن!
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان