امتیاز موضوع:
  • 135 رأی - میانگین امتیازات: 3.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی خود

باریکلا به همتون
Smile

پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
18سال پیش در یک شب پاییزی به دنیا آمدم ...کمی بازیگوش ...عاشق تفنگ و اسب و باران و فلسفه...فلسفه را با رساله های افلاطون عاشق شدم و با اندیشه های نیچه سرگردان ! اما از آنجایی که در هیچ علمی منطق ریاضی و تحلیل های ریاضی را نیافتم دل به دریای پیچیده گی های ریاضی زدم و تا مقطع لیسانس خواندم .آرزو دارم کارشناسی ارشد فلسفه غرب بخوانم که هنوز نشده ! از شعر نواش را دوست دارم و از شاعران قیصر امین پور عزیز را ...و از موسیقی نی و سنتور ...کمی خوشنویسی و معرق هم می دانم .مفتخر به شاگردی استاد محمد کریم کریمی در نستعلیق و استاد علی اکبر قوچانی در ثلث هستم ...آرزو دارم روزی شغلم نویسندگی باشد ... حالا هم کمابیش همین کار را انجام می دهم و گاهی تدریس خوشنویسی. می گویند کمی فمینیست هستم چون یکی از آرزوهایم تحقق یافتن آرزوی برابری حقوق زنان و مردان در شرع و عرف است ... و اما " لیلی" نام مستعار من است .مظهر عشق ، رنج، فاصله ... !
درباره ی خود 29
پاسخ
 سپاس شده توسط یاسی.. ، sanaz_jojo ، raha8919 ، RedSparrow ، mohammadreza... ، Son of anarchy
سلام. من یاسی هستم. 14ساله از تهران. یاسی مانکن هم بهم میگن. عاشق شهنام شهابی هستمHeartHeartHeart.و اهنگ خط رو خط ساسی مانکن. دیگه بای بای.:cool:درضمن خیلی هم باجنبه!...
Heartقدش به "عشق"نمیرسید. "غرور"را زیر پا گذاشت تا برسد!.Heart
پاسخ
(18-02-2012، 22:58)A * L * O * N * E b * o * y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرینننننننننننننننننننننننننننننننننننننBig Grin
فرزینم 18 سالمه شمالیم و 2تا سگ دارمBlush
بابا من حالم از جاستین بیبر بهم میخورهAngry

ای ول اتفاقا منم حاااالللللمممم از جاستین بیبر بهم میخوره Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
پاسخ
بعلهههههه بعلههه
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
پاسخ
 سپاس شده توسط sanaz_jojo ، Son of anarchy
منم یکی مثل بقیه دوستان !!

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درباره ی خود 29
پاسخ
HuhHuhسلام . هلیا هستم 12 سالمه عاشق سلنا گومرز جا ستین بیبر هستم HeartHeartHeart بازیگر ان مورد علاقه هم HeartHeartHeart رضا گلزار و مهناز افشار هستم HeartHeartHeartHeartHeart از خود راضی وبی جنبه ها بدم می اید
دوستامودوست دارم نه به اندازی خودمHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط zaynab ، mohammadreza... ، نيما00 ، j_pouya 2 ، Son of anarchy
من زینب هستم/11سال و 3ماهمه /تو تهران زندگی میکنم/امسال میرم کلاس ششم/معدل کلاس اول تا پنجمم 20بودSmileSmile
گاهی ادم دلش می خواهد....      کفش هایش را در بیاورد یواشکی با نوک پا از خودش دور شود   دور     دور   دور.......
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، mohammadreza... ، نيما00 ، Son of anarchy
اسمم فهیمه ست..
15سالمه..
شمال غربی تهران میشینیم..
اما اصلیتم شیرازیه...
از4سالگی ویالن میزنم..
باله کارمیکردم اما الان 4ساله بسکت بازی میکنم..
قول داده بودم عاشق نشم ولی شدم...(اشتباه محضه..
)
درباره ی خود 29
پاسخ
 سپاس شده توسط sanaz_jojo ، Albert wesker ، jazzab ، mohammadreza... ، amertat227 ، Son of anarchy
سلام من 14 سالمه اسمم اصلیم ساراست خیلی با منطقم با احساس بی نهایت باحال بازیگو ش کینه ای نیستم دست ودل باز ام مهربونم باجنه احل ریسک هیجانی قیافم خوبه غرب تهران زندگی میکنیم عاشق رالی ام هفته ای سه بار رالی میرم خوش گذرونم مسافرت و پارتی شبانه میرم عاشق فرحزادم معمولا بادوستام میرم واز دوستای اینترنتی خوشم میاد با همه بگو بخندم لقبم مرسدست خیلی دوستون دارم بایHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartTongueTongueTongue:cool::cool::cool:BlushBlushSmileSmileShyRolleyes
4xv[ هر وقت به یک مشکل بزرگ برخورد کردی نگو چه مشکل بزرگیدارم بگو مشکل من خدایی بزرگدارم Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، mohammadreza... ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ی جمله درباره ی خودت بگو
  نظرت درباره اهنگ پروفایل نفر قبلیت چیه
Wink نظرت درباره یـــ پروفایل نفر قبلیت چیـــه؟؟
Sad میخوام درباره ی خودم بگم واقعی وقتی 11 سالم بود
Heart نظرتون درباره ی ازدواج چیه؟؟؟؟
  سوالات درباره احضار روح
  همه چیز درباره کیف پول اتریوم
Heart مطلب جالب درباره پسرها...
  نظرتون درباره ی انجمن فلش خور چیست؟
  نظرت درباره نفر قبلی چیه؟؟؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان