10-07-2012، 9:52
هیـــــــــزم نبـــــــــودم ؛
امــــــــــا ؛
سوختــــــم در زمستــــــان نبودنـــــــــش ..........!
امــــــــــا ؛
سوختــــــم در زمستــــــان نبودنـــــــــش ..........!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
10-07-2012، 9:52
هیـــــــــزم نبـــــــــودم ؛
امــــــــــا ؛ سوختــــــم در زمستــــــان نبودنـــــــــش ..........!
10-07-2012، 9:53
دردم ایــــن نـــیـسـت کـــــه
او عــــاشــــق نـــیــسـت ، دردم ایــــن نــیــسـت کــــــــه ... مــعــشـــوق مــن از عــشــق تـهــی اسـت ، دردم ایــــــن است کــــــه بــــا دیـــــدن ایـــــن ســردی هــــا ... مـــــن چـــــرا دل بـــســتــم؟
10-07-2012، 9:56
ترانه هایم رنگ کهنگی می گیرند
اگر با صدای تو خوانده نشود و من برای سرودن عاشقانه هایم گاه عطر نفس های تورا کم می آورم به پریشان نامه هایم خرده نگیر هرکدام از اهنگ های نفس هایت برای خود قصیده ای تازه است ومن برای ثبت لحظه های دلدادگی به گرمی دستهای مهربانت درجای جای دلتنگی هایم نیاز دارم سایه ام را دنبال نکن چرا که این سایه خودتوست که برسرم افتاده پایت را هم جای پاهای من نگذار این قدم ها راه رفته تورا دنبال کرده اند !!
10-07-2012، 9:56
حـالـا کـه رفـتـه ای . . .
بـبـیـن . . . دیـگـر آن کـودکـی نـیـسـتـم کـه دهـانـش بـوی شـیـر مـیـداد ؛ حـالـا بـزرگ شـده ام . . . دهـانـم بـوی سـیـگـار مـیـدهـد . . . بـرگــــــرد !
10-07-2012، 9:57
آخرین جرعه این جام کجاست؟
وقت نوشیدن است آیا امروز؟ روزگار حال مرا می پرسد؟ چه کسی عکس مرا خواهد دید درمیان قاب چشمان پراز حسرت تو؟ چه کسی می داند آخر این راه پراز درد کجاست؟ چه کسی می فهمد عمق دلتنگی من راپس از این؟ آخرین جرعه این جام هنوز ازگلویم نرفته است پایین آیا این راه که من پیمودم آیا این عشق که من حس کردم همه زندگی من بوده است؟
10-07-2012، 9:59
سالها دویده ام با قلبی معلق و پائی در هوا ،دیگر طاقت رویاهایم تمام شده است ، دلم....
دلم رسیدن می خواهد .........!!!
10-07-2012، 10:01
تـیــک تـاکـــــ ...
تـیــک تـاکـــــ ... کـاش زبـانـش را مـی فـهمیـدیـم ... شـایـد آنـقــدر دیــر نمـی کردیــم ... حـتــی بـرای جـبـــــــــران !!!
10-07-2012، 10:02
هوای لحظه هایم بارانی که می شود
چشمهایم بارش یکدست باران را چنان دنبال می کند که گویی درنمناکی نفس های قطره هایش ردی از نگاههای ساکت تورا جستجو می کند لحظه های عاشقی ام وقتی بارانی می شود سراسر خواهش می شوم برای گرفتن دستانت زیر چکه کردن بی بهانه ای که بی دلیل آغاز می شود و لحظه ای بعد پایان می یابد باران بی قراری هایم که باریدن می گیرد سکوتی عاشقانه لبهایم را به خاموشی دعوت می کند و نگاه هایم عشق را پشت پلک های خیسم پنهان می کند باران که می بارد تنها چیزی که لذت شکوه بارش را کامل می کند نگاهی است که بی هوا از چشمان آفتابی ات به دیدگان مشتاق من می نشیند و حس از همیشه عاشق تر بودن چنان سراغ ثانیه هایم را می گیرد که همچون قطره های باران سبکبال و پر التهاب برآستان حضور همیشه مهربانت فرود می آیم امروز من می بارم و با قطره قطره این باران جاری می شوم تا لحظه ای که سرتاپای وجودت را بوسه باران کنم !
10-07-2012، 10:04
از حرفها و دلتنگی هایم
و از بی قراری های همیشگی از این حرفهای تکراری که نه من از حرفهای تازه ، دلگیرم نمی دانم که ذهن من چرا اینگونه تنها است که انگار عالمی دارد و دیگر حرفهای کهنه هم تازه می گردند و بیزارم نه از دنیای رنگارنگ انسانها که از دنیای یکرنگ نفسهایم و از ثانیه های یکسان گذشتن ها که دلتنگم زِ هجرت نه من از رسیدن های دیر هنگام ، دلتنگم
10-07-2012، 10:07
اگر واقعا عاشقش باشی ، حتی فکر کردن به او باعث شادی و آرامشتان می شود .
اگر واقعا عاشقش باشی ، در کنار او که هستید ، احساس امنیت می کنید . اگر واقعا عاشقش باشی ، حتی با شنیدن صدایش ، ضربان قلب خود را در سینه حس می کنید . اگر واقعا عاشقش باشی ، زمانی که در کنارش راه می روید احساس غرور می کنید . اگر واقعا عاشقش باشی ، تحمل دوری اش برایتان سخت و دشوار است . اگر واقعا عاشقش باشی ، حتی تصور بدون او زیستن برایتان دشوا ر است . اگر واقعا عاشقش باشی ، شیرین ترین لحظات عمرتان لحظاتی است که با او گذرانده اید . اگر واقعا عاشقش باشی ، حاضرید برای خوشحالی اش دست به هرکاری بزنید . اگر واقعا عاشقش باشی ، هر چیزی را که متعلق به اوست ، دوست دارید . اگر واقعا عاشقش باشی ، برای دیدن مجددش لحظه شماری می کنید . اگر واقعا عاشقش باشی ، حاضرید از خواسته های خود برای شادی او بگذرید . اگر واقعا عاشقش باشی ، به علایق او بیشتر از علایق خود اهمیت می دهید . اگر واقعا عاشقش باشی ، حاضرید به هرجایی بروید فقط او در کنارتان باشد . اگر واقعا عاشقش باشی ، ناخود آگاه برایش احترام خاصی قائل هستید . اگر واقعا عاشقش باشی ، واژه تنهایی برایتان بی معناست . اگر واقعا عاشقش باشی ، آرزوهایتان آرزوهای اوست . اگر واقعا عاشقش باشی ، در دل زمستان هم احساس بهاری بودن دارید . اگر واقعا عاشقش باشی ، با موفقیت و محبوبیت او شاد و احساس سربلندی می کنید . اگر واقعا عاشقش باشی ، او برای شما زیباترین و بهترین خواهد بود اگرچه در واقع چنین نباشد . اگر واقعا عاشقش باشی ، تحمل سختی ها برایتان آسان و دلخوشی های زندگیتان فراوان می شوند . اگر واقعا عاشقش باشی ، به همه چیز امیدوارانه می نگرید و رسیدن به آرزوهایتان را آسان می شمارید . اگر واقعا عاشقش باشی ، در مواقعی که به بن بست می رسید ، با صحبت کردن با او به آرامش می رسید . اگر واقعا عاشقش باشی ، شادی اش برایتان زیباترین منظره دنیا و ناراحتی اش برایتان سنگین ترین غم دنیاست .
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |