موضوعها: 109
سپاس ها 2183
سپاس شده 3069 بار در 1026 ارسال
حالت من: هیچ کدام
سلام به همه دوستای گل فلش خوری های خودم.
بچه ها من یه سوالی رو میخواستم مطرح کنم. میخواستم بدونم شما در طول سال چقدر احساس خوشحالی و خوشبختی میکنین. بقول معروف چند روزش رو روپا و سر حالید؟
میدونم شاید الان بگید بستگی به اتفاقاتی که در طول روز براتون می افته بستگی داره ولی خوب مگه تا حالا نشده که از خواب بیدار بشید و همینطور الکی احساس پوچی و دلزدگی از زندگی و دنیاش رو داشته باشید و ندونید دلیلش چیه؟؟؟
اگه فکر میکنید نسبت روزای خوبتون با روزای غمگرفته تون خیلی فرق داره . فکر میکنید باید چیکار کرد؟ من طبق برسی که کردم بیشتر جونا روزا وقتی از خواب پا میشن احساس خوبی نسبت به آینده و زندگیشون ندارن. شما چطور؟
موضوعها: 8
سپاس ها 966
سپاس شده 3521 بار در 1457 ارسال
من خیلی برام اتفاق نیوفتاده ولی اگه اینجور شده مثلا اگه با یه نفر به هم زدید یا دعواتون شده میتونید برید ازش عذرخواهی کنید
احساس بهتری پیدا میکنید !
همه چی ویران شد
تو کجایی سهراب ؟
اب را گل کردند .. چشمهارا بستند
وچه با دل کردند ... وای سهراب کجایی اخر ؟
زخم ها بر دل عاشق کردند
خون به چشمان شقایق کردند
کجایی اخر ؟ که همین نزدیکی عشق را دار زدند
همه جا سایه ی دیوار زدند
صبر کن ... قایقت جا دارد ؟
من هم میخواهم دور شوم از این خاک غریب
تو کجایی اخر؟
موضوعها: 0
سپاس ها 35
سپاس شده 36 بار در 21 ارسال
13-12-2011، 14:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-12-2011، 14:38، توسط helen.)
روزایی که با توام محمد وبا حسین و نفس و بیشترازهمه آبجی هلنا خیلی خوش حالم
موضوعها: 1
سپاس ها 2179
سپاس شده 193 بار در 74 ارسال
روزایی که با توام محمد وبا حسین و نفس وماکان بیشترازهمه دوست دخترم هلنا خیلی خوش حالم
موضوعها: 11
سپاس ها 773
سپاس شده 2691 بار در 1238 ارسال
من هر روز صبح این احساسو دارم
موضوعها: 0
سپاس ها 10
سپاس شده 66 بار در 23 ارسال
درسته.من خیلی راه ها رو امتحان کردم و حتی بعضیاش چند ماهی شادم کرد. ولی چون همش تظاهر به شادیه و عملا شادی واقعی نیست بعد اون مدت از قبلش هم افسرده تر میشی. متاسفانه تجربه بدیه که عمرم پاش رفته.
موضوعها: 174
سپاس ها 3647
سپاس شده 8151 بار در 1391 ارسال
من تقریبا هرروز خوشحالم...یادم نمیاد 24ساعت غمگین باشم.فقط یه باربدجوری ضدحال خوردم اون یه چندساعتی غمگینم کرد وحتی گریه کردم ولی بعدش خندیدم ودوباره شدم دخترشادوبشاش.
من به زندیگم وبه اینکه توآینده خوشبخت میشم ایمون دارم وامیدوارم....الانشم خوشبختم...هیچ کم وکاستی ندارم..پدرومادرم کنارمن خدارو دارم عشقمو دارم ویه دنیای احساس خوب...فقط یه چیزازخدا میخوام که اونم بهم بده واقعا ممنونش میشم ودیگه جزآرامش چیزدیگه ای نمیخوام.
دوسال وهشت ماهه که کنارهمیم