19-02-2014، 15:02
افرین
|
چرت و پرت بازیایه ما سرکلاس و شما |
||||||||||||||||||||||||||
19-02-2014، 15:02
افرین
19-02-2014، 15:29
این ک چیزی نی ما ی کارایی میکنیم ک نگو...
![]() ![]() ![]() ![]() البته یبار ضایع شدیم آخه کلی سوزن آورده بودیم تو کلاس همرو به پشت کردیم تو صندلی وقتی که معلممون اومد نشست رو صندلی هیچی نشد خلاصه هی پاشد و نشست دیدیم هیچ اتفاق خاصی نمیفته بعدش پاشدیم بریم ببینیم چ خبره ک دیدیم همه ی سوزنا کج شده ![]() ![]() ![]() ![]() . . . . البته از وزن زیاد معلم ![]() ![]()
19-02-2014، 16:48
ممنون.....
ولي زيادباحال نبود..... ![]()
20-02-2014، 0:02
(19-02-2014، 15:00)اشکان پیشرو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان یه سوال بزرگی تو ذهن منه قرص زد بارداری تو کیف شما چ نقشی داشت دقیقااااااااااااااااا؟؟؟؟
20-02-2014، 3:23
والا من یکی به شخصه انقدر خراب کار بودم که...یعنی سال سوم راهنمایی ناظممون موقع تحویل کارنامه بهم گفت برو که دیگه از دست راحت شدم
![]() ![]() ![]() یه بار همین ناظمه شکل روپوش ما لباس پوشیده بود قدشم کوتاه ماهم داشتیم تو حیاط اب بازی میکردیم فکر کردم یکی از دوستامه پشتش به من بود با شیلنگ توالت هرچی اب بود پاشیدم روش اصلا وقتی برگشت سنکوب کردم قیافش برزخی شده بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اصولا اردو میخواستن بچه ها رو ببرن منو به نحوی میپیچوندن شده زنگ میزدن خونه میگفتن فردا مدرسه تعطیله در این حد...من یه هفته مریض بودم حالم خوب نبود مدرسه نرفتم اینام بچه ها را میخواستن ببرن اردو دوستام زنگ زدن گفتن خودتو برسون چهارشنبه اردو داریم چهارشنبه صبح رفتم دم در مدرسه ناظممون میگه تو اینجا چیکار میکنی مگه مریض نبودی:N56: اصلا بنده خدا داشت قش میکرد من دیدم این هنوز تو شکه سریع رفتم سوار یدونه از مینی بوسا شدم ناظمه تا 1 ساعت داشت دنبالم میگشت بفهمه من تو کدوم نشستم که منو کنترل کنه پیدام نکرد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
20-02-2014، 9:58
خیلی زیاد بود
![]() خب یک خاطره تعریف میکردی ![]()
31-03-2014، 23:55
ای مافیا ای دسته خلافکار ای شرای کلاس
01-04-2014، 0:26
به خدا ما تو عمرمون این کارا رو نمیکردیم
فقط یه بار گچ رو زدم تو کله معلم یه بار دوستم صندلی معلمو چسب کاری کرد و باحال تر از همه یه بار سر امتحان یه سوال نمیدونستم ورقمو با شاگرد اول کلاس از راه ÷رت کردن موشک عوض کردم
23-10-2014، 18:30
جالبه ......
23-10-2014، 18:51
ما کلاًتو کار تقلبیم اینا چیزی نیس که
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|