08-07-2014، 9:39
اگه ایرانی بودیم امار این پست رکرد میزد
اگه ایرونی بودیم حرکتی می زدیم:ess:
چند وقت دیگه کتاب درسی تاریخ حذف میشه

اگه ایرونی بودیم حرکتی می زدیم:ess:
چند وقت دیگه کتاب درسی تاریخ حذف میشه

|
اگه فکر میکنی ایرانی هستی بیا داخل |
|||||
08-07-2014، 9:39
اگه ایرانی بودیم امار این پست رکرد میزد
![]() اگه ایرونی بودیم حرکتی می زدیم:ess: چند وقت دیگه کتاب درسی تاریخ حذف میشه ![]()
08-07-2014، 9:46
اره همشو میدونستم ولی من کلا از بخش هخامنشیان خوشم نمیاد.سپاس
![]() ![]() ![]()
14-07-2014، 17:13
درسته لااایک!
14-07-2014، 17:33
واقعا تاسف باره!!!!!!!!!!!!!!
بازم ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران
25-08-2014، 18:14
واقعا که مثلا خیر سرمون ایرانی هستیم باید به چنین پادشاهی افتخار کنیم وبراش سالگرد گرفت حالا داره از ذهن ها پاک میشه واقعا تاسف داره
حالا برا ...... هیچی نگم بهتره ![]() ![]()
16-09-2014، 22:40
من ایرانی نیستم چون عربها پ ندارند و به پارس ها میگویند فارس و من هم همینو میگم
***** من ایرانی نیستم چون بجای درود میگویم سلام و بجای بدرود میگوییم خداحافظ ***** من ایرانی نیستم چون روز کوروش بزرگ را نمیدانم (7 آبان ) چون این روز فقط در تقویم کشور من ثبت نشده است ***** من ایرانی نیستم چون عربها به من آموختند به خوراک بگوییم غذا،در حالی ک خودشان به پیش آب شتر میگویند غذا و من هم تکرار میکنم ***** من ایرانی نیستم چون عربها به من آموختند برای شمارش خودمان بجای تن از نفر استفاده کنیم که واحد شمارش حیوانات است ***** من ایرانی نیستم چون عربها به من آموختند که بجای گفتن واق واق سگ بگوییم پارس که نام وطنمان است ***** من ایرانی نیستم چون اعراب بمن آموختند بگویبم شاهنامه آخرش خوش است چون در آخر شاهنامه ایرانیان از اعراب شکست میخورند ***** من ایرانی نیستم چون بجای نشر و کپی این مطلب بیخیال از کنار آن گذر میکنم..... ایرانی باش و این مطلب رو نشر بده
20-09-2014، 19:05
پس این مثلا مسئولین چی کار میکنن؟
![]() ![]() (05-03-2014، 10:25)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه ربطی داره؟ (05-03-2014، 18:15)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همش بخاطر دوران قاجار و شاهای کثیف همون دوران قاجار بعدشم الانم تقصیر خودمون هست
23-09-2014، 19:04
واقعا تاسف باره
23-11-2014، 18:30
این ملت دیگه ملت قدیم نیست
| |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|