امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

سلام اعزازی جون خوبی چطوری حالت خوب شده من از همون شربته که از چین اوردن بهم دادن خوب شدم الام مرخصپ شدم توچطوری ایشالله خوب میشی تو هم مثل من مرخص میشی اگر هم شدی سلامت و سر زنده باشی
آگهی
(10-04-2020، 16:14)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:12)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:10)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:04)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:03)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب kaffe2
بلهcofcofcofcofcofditditdit497497497497497497497

(10-04-2020، 16:04)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز دیگه نمیخوای؟
ماست موسیر ، دوغ، نوشابه؟
نه ببخشدی میشه لطف کنید اگر دوست دارید اکاننته زولاتونه به من بدید
خوب شد Smile
الان خوب شد، نه عزیزم .
چرا crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying
crying  crying  crying  crying  crying  crying  Sad  Sad  Sad  Sad  تروخدا قول مید هر موقع خواستی بهت بدم
میدونم دردت چیه، منتها اکانت من معمولیه تفنگ و اسکینای خفن نداره!
برو اکانت @محمّد رو بگیر .
بگو از طرف من اومدی ..
من اکانته لوله بالا میخوام ممدم داده به یکی دیگه Undecided Undecided

@اعزازی
با پول مسابقه قصد داری چیکار کنی؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(10-04-2020، 16:14)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:12)جانSina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:06)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:05)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمتر بهتر بیشتر بهترتر

چیو

سلام اعزازی جون خوب شدی من از بیمارستان مرخص شدم از همون شربته که از.چین وارد کردنبهم دادن خوب شدم الان چطوری داداش ایشالله خوب میشی
من شکستش دادم منو بیمارستان نبردن خونه نگهداشتن افرین خوب شدی
الاهی شکر من خیلی حالم بد بود ولی بیمارستان قبل نمیکرد

چطوری حالا
(10-04-2020، 16:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@اعزازی

ایکس باکس بخرم پولم زیاد نیست خیلی به پول نیاز دارم ولی 550 تومان دارم
بابمم میخواد روش 1500 بزاره

(10-04-2020، 16:16)جانSina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:14)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:12)جانSina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:06)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:05)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمتر بهتر بیشتر بهترتر

چیو

سلام اعزازی جون خوب شدی من از بیمارستان مرخص شدم از همون شربته که از.چین وارد کردنبهم دادن خوب شدم الان چطوری داداش ایشالله خوب میشی

چطوری حالا
راه میرم با خوانواده هستم همون طوره قبل

سپاس شده توسط Faust
(10-04-2020، 16:18)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایکس باکس بخرم پولم  زیاد نیست خیلی به پول نیاز دارم ولی 550 تومان دارم

آفرین خوشم اومد ، نصف منی ولی ۲ برابر من برنامه ریزی داری .
الان اگه من ۵۰۰ تومنم بهم میدادن حساب میکردم که چقدر میتونم هات داگ بخرم (((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، Itsali
(10-04-2020، 16:20)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 16:18)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین خوشم اومد ، نصف منی ولی ۲ برابر من برنامه ریزی داری .
الان اگه من ۵۰۰ تومنم بهم میدادن حساب میکردم که چقدر میتونم هات داگ بخرم (((:

جاااااااااااااااااااننننننننننننننننننننن Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

سپاس شده توسط Faust

(10-04-2020، 16:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@اعزازی

(10-04-2020، 16:16)جانSina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیو

چطوری حالا

ازاون شربته بتو ندادن
(10-04-2020، 14:42)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 6:24)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن میخام ت بگی D:
عَخــــی*.*

دیشب نتم قط شد رفتم ببخشید!
چ گَلَدا D:
نا -.-

اشکال نداره .
دیدم فیلمو ، لیِ نفم -.-

دیوونه D:

دیدی چ گشنگِ دوستیشون ((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку
(10-04-2020، 16:21)جانSina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@اعزازی

چطوری حالا

ازاون شربته بتو ندادن
نووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو Undecided  Undecided

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان