11-01-2021، 15:03
چیه این گوشیهای لمسی، حواست نیست یهو دستت میخوره به اونی که نباید ، پیام میدی دلم برات تنگ شده
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
11-01-2021، 15:03
چیه این گوشیهای لمسی، حواست نیست یهو دستت میخوره به اونی که نباید ، پیام میدی دلم برات تنگ شده
گاهی...
هیچکس را نداشته باشی بهتر است...! باور کن... بعضی ها تنهاترت می کنند... #حسین_پناهی
آدم های زیبا و دوست داشتنی به صورت تصادفی به وجود نمی آیند ؛ زیباترین و دوست داشتنی ترین انسان هایی که می شناسیم آن هایی هستند که با شکست آشنا شده اند ، آن هایی که رنج را تجربه کرده اند ، آن هایی که از دست دادن را تجربه کرده اند ، آن هایی که پس از این رویدادهای دشوار دوباره مسیر خود را به سمت زندگی پیدا کرده اند ...
این افراد ، زندگی را به شکل متفاوتی می فهمند ، آن را به شکل متفاوتی تحسین می کنند و نیز به شکل متفاوتی حس می کنند ؛ به همین دلیل ، آرام تراند و دوست داشتن و محبت به دغدغه شان تبدیل می شود ...
11-01-2021، 17:00
اشرف مخلوقات خرس قطبیه که زمستون ها تو این هوای سرد میره میگیره میخوابه نه ما که از خواب پا میشیم میریم سرکار و پی زندگی!
11-01-2021، 17:11
تَنـــهایی را دوســـت دارَم چــون بــی وفا نیــســت
تَــنهایــی را دوستــ دارم چــون عِــشق دُروغی دَر آن نیــست تَــنهایــی را دوستـــ دارم چــون تَــجــرُبِه کَردِه ام تَنــهایــی را دوستـــ دارَم چـون خــــُدا هَـم تَــنهاستــ تَــنهایــی را دوستــ دارَم چــون در کلبــه ای تَــنهــا ی ام در اِنــتظار خواهَـــم گریـستــ وانــتظار کشیــدَنم را پِـــنهـان خــواهَــم کرد.
گاهی وقت ها زندگیت دست زمان است اگر کمی زمان عقب و جلو شود اگر کمی تغییر کند تمام زندگی ات زیر و رو میشود ، امروز فهمیدم ، زمان در زندگی انسان ها بیشتر از خودشان تاثیر دارد !
در همه ی زندگی ام از این به بعد باید درد امروز را بکشم ،درد ۳ دقیقه ، فقط همان ۳ دقیقه چنان زندگیم را عوض کرد که سالها بدست نیاوردنت نمی توانست این کار را کند . دیدن واقعیت از شنیدنش دردناک تر است ! بعضی مواقع با خودمان فکر میکنیم کاش میمیردم ولی آنروز را تجربه نمیکردم ...
11-01-2021، 17:35
وقتی میفهمیم قرار از دستش بدیم
دو دستی میچسبیم بهش . ! همین که مطمئن میشیم از دست دادنی نیست شروع میکنیم به جفتک انداختن . !
بیا و عشقه من شو اگه بشی میمیرم برات
بیا بهشته من شو اگه بشی دل میشه فدات
11-01-2021، 18:20
در شب کوچک من
دلهره ویرانیست گوش کن! وزش ظلمت را میشنوی من غریبانه ب این خوشبختی مینگرم.. فروغ فرخزاد
11-01-2021، 19:04
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره
من کوچیک شدمو یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود...! - بهرام
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|