.
|
|
امتیاز موضوع:
« تصور ما از کاربران فلشخور » |
||||||||||||||||||||||||||||||||
15-09-2021، 14:50
گل خانوم^^♡
خیلی دل پاکو مهربون
15-09-2021، 19:07
زهرا خیلی گوگولی و مهربونه
دلِ پاکی داره و من دوسش دارم ^^♥
15-09-2021، 19:31
زهرا یه دختر مهربون و با معرفته
که دلش خیلی خیلی پاکه رفیق خوبیه و در هر شرایطی ب حرفات گوش میده و کمکت میکنه امیدوارم همیشه موفق باشی و ب آرزوهای قشنگت برسی عزیزدلم♡ (:
(13-09-2021، 11:27)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی حسین جان نظرلطفته گل پسر(: همچنین خودت^^! (13-09-2021، 11:41)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی بابت نظرت بامعرفت ترین پسردنیا(: این چه حرفیه جبران کردی آقا پرهام گل!(: مرسی بابت آرزوی قشنگت منم امیدوارم همیشه موفق باشی (13-09-2021، 13:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی عزیزدلم زهرای قشنگم^^ حالاباهم بیشترآشنامیشیم گل دخمل^^ مرسی عزیزم همچنین شما ![]() (13-09-2021، 16:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قربونت برم من خواهربزرگم مرسی عزیزدلم نظرلطفته قشنگ ترین بهاردنیا^^! فدات بشم من عزیزم چشم خواهریم منم خیلی بیشترازخیلی دوستت دارم بهترینم ![]() (13-09-2021، 19:32)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی پرستومهربونم قربونت برم من مرسی بابت نظرت عزیزدلم منم خیلی خوشحالم که دوست جذابی مثل تودارم بهترینم بمونی برام همچنین خودت عزیزم ![]() (15-09-2021، 13:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وایی آرمی نگو نگوچه دعوا مزخرفی بود ![]() اره دیگه الان مثل دوتاخواهریم عزیزم توام برام بهترینی قشنگ مهربونم مرسی بابت ارزوی قشنگت امیدوارم توام همیشه بخندی عزیزدلم ![]() (15-09-2021، 14:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی عزیزدلم نظرلطفته ![]() (15-09-2021، 19:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی عزیزقشنگم منم خیلی دوستت دارم مهربون مرسی بابت نظرت خوشکل ![]() (15-09-2021، 19:31)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پارمیس جونم خواهرکوچیکم مرسی فدات بشم من توام بهترین رفیق منی عزیزدلم مرسی بابت نظرت دادا امیدوارم ازته دل بخندی به ارزوهات برسی قشنگم
16-09-2021، 11:17
با حضور @ابراهیم هادی
16-09-2021، 21:22
اقا علی حس شوخ طبعی داره.
خونسرده. و اینجوری که من دیدم با مسائل،تعصبی برخورد نمیکنه.
16-09-2021، 23:55
سلام
دوستت داریم داش در عین شخصیت و محبوب بودن ؛ حی شوخ و باحال گونه بودن داری شما و خب میشه بات نشست تا چن ساعت راجع به یه چیز صحبت کرد هوادارتیم بمولا
17-09-2021، 18:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-09-2021، 18:26، توسط ابراهیم هادی.)
(16-09-2021، 21:22)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام دقیقا! همانا که جدل و داد بیداد فایده ندارد (16-09-2021، 23:55)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام گل ![]() بمولا که دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است حرفامون درباره بازی اخیر استقلال رو یادته که؟ #پرچم_ بالاست
17-09-2021، 21:46
تاریخ فلش ب خودش ندید بتونیم دو کلمه حرف بدون بحث بزنیم:>>>
بچه خوبی حداقلش رو بازی میکنیD: اینم بگم ک حقایقو گفته باشم ،مطالعت زیاده تو زمینه های مختلف اینو میپسندم فقطD: موفق باشی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)