سلام دوستان
خواستم قبل شروع و بررسی دونه دونه دیدگاه و نظراتون ازتون ممنونم کنم بابت زمانی که گذاشتید و لبخند هایی که با دونه به دونه این پیام ها به لبم آوردین♥️
عارفه عزیز(@
†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†) :
ممنونم از نظرت
بله ،مو دم دست ترین چیزه و وقتی بیکار،عصبی و خوشحال و کلا در هر حالتی یک بلایی سرش میارم(((=
___
ملیکای عزیز(@
Berserk) :
"کنترل آب و رنگت هم توی آبرنگ منو حیرت زده میکنه"
حقیقتش با این جمله واقعا خوشحال شدم
چون تایم زیادی از کار کردن با آبرنگ نمیگذره ولی خب هنوز خیلیی جای پیشرفت داره و باید اصولی تر دنبالش کنم.خیلی ممنونم♥️
___
رهای عزیز(@
Faust) :
سلام عزیزدلم
فکر کنم تا اینجای زندگیم تا جایی که تونستم سعی کردم هر راه و روش و سلیقه ای که خودم دارم رو جلو ببرم ولی طبیعتا به عنوان یک ایرانی و محدودیت های خاورمیانه ای بودن و خانواده ایرانی هیچوقت به طور کامل به اون سبک زندگی ای که میخواستم نرسیدم البته بحث سنمم
نمیشه نادیده گرفت.هنوز راه زیادی در پیش دارم D=
آدم های زیادی میشناسم ولی دایره آدم های زندگیم بشدتتت محدوده
و درمورد گربه ها،خیلی ناز و بانمکن)))=ولی چندان علاقه ای به ناز کردن گربه های خیابونی ندارم(بخاطر کثیفی و این داستانا)مگر اینکه شکمش رو به سمتم بکنه و خودش بگه نازم بکن)))))))=
ممنونم رهای عزیزم،خیلی بیشتر دوستت دارم♥️
___
شقایق عزیز(@
shghyegh) :
سلام عزیزدل
بله واقعا بنده آدم جزئی نگریم در تمام لحظاتم و این تاثیر مستقیم هم روی عکسام گذاشته و این بابت واقعا خوشحالم ولی خب همه چی مطلقا خوب نیست و در این صورت توجه به جزئیات واقعا میتونه آزار دهنده باشه.
توی مجازی و مخصوصا فلشخور بشدت آدم پرحرف تر و بیش فعال تریم ولی خب در ریل لایف گوشه گیر ترم
___
فرنود عزیز(@
فرنودِ بن گیومرث) :
مچکرم بابت نظرت
و امیدوارم در آینده تماشاگر بهتری بشم و قاب های بهتری ثبت کنم :دی
___
صنم عزیز(@
Medusa) :
وای صنم مثل همیشه آدم از خوندن نوشته هات لذت میبره
.gif)
توی هیچ دوره از زندگیم دوست نداشتم عامه پسند باشم
راه و روش و سبکی رو که دیگران دارن و داشتن رو جلو برم،خسته کننده بنظر میاد و بجا نمیمونه.
و اینکه بخوام سبک خودم رو داشته باشم واقعا پروژه پیچیده ای بود و هست ولی از ثانیه به ثانیه ش لذت میبرم
بعضی شبا روی سگای بازنده شرط میبندم)))= ولی چون شما میگی چشم
قلب های بی شمار هم برای شما ای بانوی دلربا♥️
___
پرستوی عزیز(@
ραтяιcια) :
بله واقعا آدم بشدت ماکسیمالیستیم و جزئیات برام لذت بخشه((=
بعید میدونم اضطراب اجتماعیم این اجازه رو بهم بده که شخصیت اصلی باشم و کلا چیز لذت بخشی برام نیست
ترجیح میدم توی نقطه امن خودم با آدم های امنم بمونم
امیدوارم شما هم همیشه موفق باشید.
___
آرمیتای عزیز(@
Emmɑ) :
پر انرژی و رک بله ولی شیطون نه((=
ممنونم بابت نظرت عزیزم
___
فرهان عزیز(@
Itsali) :
ممنون با اینکه شناختی نداشتید ولی نظرتونو بیان کردین.
___
آرش عزیز(@
BIG-DARK) :
برادر عزیز و رو مخ بنده
یعنی هر چقدر بهار سر انتخاب من به عنوان فرزند دقت کرد تو رو کشکی کشکی انتخاب کرد:دی
ولی خوشحالم که حتما یک رگ لر مشترک داریم
حداقل میتونیم ساعت ها درمورد کباب صحبت کنیم((=
___
صبای عزیز(@
saba 3) :
وای عزیزدلم
خیلی ممنونم که انقدر قشنگ و پر جزئیات و زیبا توصیفم کردی))=♥️
بله بشدت دوستدار محیط زیست حتی یک کمپینی پیدا کردم بودم برای جمع آوری ته مانده های سیگار توی پارک محتشم و برنامه داشتم برم ولی متاسفانه قسمت نشد.
دوران کودکی کلا خیلی ساکت و آروم بودم و بیشتر به خونه علاقه داشتم((=ولی خب بین شهربازی های رشت قصر بازی رو همیشه ترجیح میدادم(و میدم)
ممنونم صبای عزیزم♥️
___
فاطیمای عزیز(@
sober) :
واقعا به تولید محتوا و ویدیو گرافی علاقه مندم ولی خب همیشه "درون گرایی"یک جورایی جلو دارم بود و هست.
در بروز احساسات خیلی فعال و قوی م و حتی گاهی زیادی احساساتم رو بروز میدم(خوشبختانه یا متاسفانه ش رو نمیدونم .(((=
ممنونم بابت تصورتون♥️
___
مهدی عزیز("@
THEDARKNESS") :
بابت نظرت مچکرم.
___
حسام عزیز("@
Mohlek") :
منزل علی ابراهیمی عزیزدلننن((=
متفاوت بودن یک چیز کاملا خنثی س(از نظر من)ولی گاها میتونه اثر های مثبت و برعکس،منفی ای داشته باشه
در کل چاکر آقا معلم
شرمنده مون کردین .
___
حسین عزیز("@
Prometheus") :
یادته یک زمانی چقدر هیتر داشتم؟:دی
بقول فرنود عکس خوب از قاب خوب میاد
ولی خب من هنوز اسم خودم رو "عکاس"نذاشتم
یادمه یکبار یه مطلبی میخوندم میگفت که خیلی وقت ها بعضی قاب ها بر اساس شانس خوب در میان اما فرق کسی که عکس میگیره و یک عکاس اینکه،عکاس داری سبکه.
یه تیکه از صحبتت تو گ.آ دیدم متال و راک گوش میدی،واقعا باید درمورد بند ها و ترک های جالب و موردعلاقه مون صحبت کنیم،منتظرمD=
من؟؟!!نژاد پرست؟؟؟؟صدرصد :دی
مچکرم بابت نظرت