سلام خدمت تک تک دوستان عزیزم .
تشکر میکنم از همهی شما عزیزای دلم بابت اینکه تایم گذاشتید و نظرات قشنگتون رو برام نوشتید ♡
خیلی خیلی خوشحال شدم پیام هر کدوم شمارو که خوندم با چشمای قلبی به صفحه خیره شدم و به قدری ذوق زده شدم از محبت بی انتهاتون که حد نداشت .
خیلی خوشحالم که اینجا انقدر دوستای خوبی دارم که تو همین فضای مجازی انقدر به شناخت خوبی از من رسیدن و تا این حد به من باور دارن (:
خیلی این برام ارزشمنده و من با وجود شما قطعاً ثروتمندم .. ♡
محبتاتون خیلی زیاد بود
تعریفاتون انقدر زیاد بود که من شرمنده و خجالت زده شدم.
مچکرم از همتون قشنگای من
تصمیم گرفتم برخی از موارد رو که در موردشون حرفی برای گفتن دارم یا اینکه به من واقعی خیلی نزدیک هستند ریپلای کنم.
*هر شخص رو تگ کردم و تا پایینش که نفر بعدی رو تگ کردم جواب همون شخصه
(15-03-2026، 16:23)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رژ لب قرمز، پالتو مشکی بلند با بوت های پاشنه دار ، در حال معامله و قاچاق قلب آدما :v
@
Emmɑ
تصورت از استایلم خیلی واقعی بود !
من دیوونهی این سبکم ..
تو حرفامم قبلاً اینو گفتم.
ولی اینکه منو به همین شکل هم تصور میکنی
عمیقاً برام خوشحال کننده بود .
ممنونم ازت عزیزم منم برات آرزوی موفیقت دارم ♡
(15-03-2026، 17:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رهای عزیز رفیق روزهای شادی و غمه(:
کمالگرا، قانونمند، دلسوز، و ذاتاً مدیر در تمامی ابعاد از جمله مدیریت مالی
@
saba 3
صبا جانم ، تو همیشه نسبت به من لطف و محبت داشتی.
من شرمنده شدم از خوبیت ..
خیلی ممنونم از تمام نظراتت.
اون "رفیق روزای شادی و غم" با همون اسمایلی که دادی برام خیلی جالب بود .
چرا که چیزی هست که مدام روش تاکید دارم و برای دوستام به همین شکل بیان میکنم که من همیشه هستم .. (:
یعنی مسئلهای بوده که همیشه تلاش میکردم همین شکلی باشم.
و اینکه فکر میکنم "مدیر" رو فقط تو گفته باشی نمیدونم.
اینم خیلی برام جالب بود.
حالا کاری ندارم به جنبههای دیگهاش
اما درکل مدیریتم تو بحث هندل کردن و این چیزا خیلی خوب بوده همیشه ._.
منم برات آرزوی شادی بی پایان دارم عزیزم.
(15-03-2026، 18:08)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شناخت زیادی از رها ندارم
تازه چنوقته میشناسمش
ولی بنظرم دختر خونگرم ؛ مهربون ؛ خوش برخورد ؛ با مزه و منطقی و دلسوزیه.
همینطور میتونه آدم امنی برای صحبت باشه حس میکنم و این خیلی خوبه (((:
@
Mohlek
منم مدت کمی هست که میشناسمت اما خیلی خوشحالم از آشنایی باهات.
تو خودت خوبی که همچین حس خوبی از من گرفتی .
و خوشحالم که تو همین مدت کم حس کردی آدم امنی هستم ..
این برام باعث افتخاره .
ممنونم از اینکه نظرتو برام نوشتی. ♡
(15-03-2026، 18:34)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهاش فک میکنم واقن لذیذ باشه
رها از انجام کاری ک شروعش کرده پس نمیکشه و تا تهش رو میره
رها زیر قولش نمیزنه چ قول باخودش چ قول با دیگران
رها ممکنه مغرور باشه ولی ن واسه دوستاش
@
†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
ممنونم ازت عارفه جان بابت اینکه نظرتو برام نوشتی ♡
نمیشه اینو کتمان کرد چه کنیم دیگه آره حق با توعه :>
سعی میکنم اینطوری باشم ... برام بهتره.
قول با دیگران رو حساس ترم .. تمام تلاشم رو میکنم که اگه مطمئنم قول بدم ..
عه آفرین .. من از دور خیلی اینطوری بنظر میرسم .
نظراتت خیلی جالب بود
قربونت برم توام موفق باشی ♡
(15-03-2026، 18:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رهای عزیز،
در کنار رفتار صمیمی و دوستانه ش همیشه خط قرمز ها و حد و مرز های خودش رو داره
بنظر بیشتر با منطق جلو میره تا احساسات
از دور مقداری مغرور بنظر میاد ولی وقتی باهاش آشنا میشی تصویری که ازش داشتی به طور کامل عوض میشه
بنظر میاد در زندگیش شخصیت درونگرا تری داشته باشه ولی در محیط روابط اجتماعی خوبی داره
به قول عارفه واقعا رها کدبانوئه(خوشبحال شوهرشون<= )
رها آدم سرسخت و قوییه و به راحتی روحیه خودش رو نمیبازه(این رو از اونجایی فهمیدم که توی این شرایط که من حتی حال بلند شدن از تخت رو ندارم رها ورزششو انجام میدهD= )
خلاصه که همیشه موفق ترین باشی رهای قشنگم♥️بوسه های فراوان برای شما
@
*Aɴѕel*
ملیکا جانم.
خیلی برام جالب بود که تو این مدت کوتاه به شناخت نسبتاً خوبی از من رسیدی ...
دقیقا از دور همونطور که گفتی بنظر میرسم ..
و اون درونگرایی که گفتی ..
کمتر کسی اینو متوجه میشه تو اجتماع (بخاطر همون ارتباطاتم ) خیلی باهوشی که اینو فهمیدی.
خیلی خیلی این دو موردت درست بود.
نظرت رو خیلی دوست داشتم.
تشکر میکنم از این همه محبتت ♡
کلی دوست دارم و بوس های متقابل برای شما :* :* :* :*
(15-03-2026، 23:12)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم چی بگم. قبول نی تو نویسندگیت خوبه من نه|:
خیلی آروم تر و منطقی تر شدی. ولی هنوز مقداری وروجکی داری ._.
میبینم سعی میکنی به روتینی که میچینی وفادار باشی. اینم خیلی خوبه .-.
@
Berserk
چاکر رفیق قدیمی .
من و تو بالا پایین زیاد داشتیم اما همیشه گوشه قلبم جا داشتی و داری.
خیلی ذوق کردم گفتی نویسندگیت خوبه :V
وروجکم دیگه چی کنم همینم که هستم ^_^
قربونت برم مرسی از نظرت
توام موفق باشی ♡
(16-03-2026، 0:33)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی آدم امنی بنظر میای. یهسری رازهای وحشتناکی توی زندگیم دارم که اگر مجبورم کنند به یه نفر توی انجمن بگم، قطعا انتخابم تویی.
تو من رو شدیدا یاد نویسندههای وبلاگهایی میندازی که وقتی بچه بودم میخوندم. اونهایی که وقتی میخوندمشون حس میکردم این آدمها زندگی رو بلدند و میفهمند. اونهایی که فکر میکردم یه روزی شبیهشون میشم.(هنوز نشدم)
پس فکر میکنم که تو انسان امن، زندگی بلد، مهربون، مراقب دیگران و قطع به یقین زیبایی هستی.
@
فرنودِ بن گیومرث
فرنود جان
بارها گفتم و باز هم تکرار میکنم.
از اون آدمایی هستی که اینجا خیلی دیر باهاش آشنا شدم ، ولی خیلییی خوشحالم که آشنا شدم.
چقدر خوشحالم که اینو میشنوم و ازم حس امنیت گرفتی .
میدونی که این حس متقابل بوده ؟ قطعاً با پیام هایی که بهت دادم متوجه شدی.
نقل قول: این آدمها زندگی رو بلدند و میفهمند. اونهایی که فکر میکردم یه روزی شبیهشون میشم.(هنوز نشدم)
شکسته نفسی نفرمایید جناب ..
تورو من بخوام تو یه جمله بگم : سرت به تنت میارزه ! و خیلییی هم می ارزه (((:
تو واقعاً پسر دانا و عاقلی هستی .. تحسینت میکنم.
ممنونم از محبتت عزیزم.
با آرزوی موفقیت برای تو و حنای عزیز ♡
(16-03-2026، 6:15)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیاندازه با ملاحظه ست، چون به هیچ عنوان نمیتونه بپذیره که کسی رو آزرده یا حتی به شکل غیرمستقیم باعث رنجش کسی شده.انتخابش اینه که انسان خوبی باشه و به ارزشهاش وفادار بمونه.
خیلی واسش مهمه که تصویری که از خودش ارائه میده و شناختی که بقیه ازش شکل میدن با درونیاتش یکی باشه.
همه جوره پایهست. میتونی بدون اطلاع قبلی بهش بگی فردا داریم میریم ماه رو به تسخیر خودمون در بیاریم. فقط کافیه نقش و وظایفش رو بهخوبی واسش توضیح بدی. در نهایت میبینی که چند وظیفه که به نقشش ربطی نداره و خودش حس کرده میتونه به موفقیت ماموریت کمک کنه هم خودسرانه به نقشش اضافه کرده ((((:
خیلی خوشبرخورده و همهجوره گرم. حتی اگه اولین برخوردش باهات باشه. هراسی هم از این نداره که قدم اول ناخوشایند رو برداره، چون میدونه که نفر مقابل شاید جرئت این کار رو نداشته باشه. بنظرم این یکی از بهترین ویژگیهاش هست. میتونی یه برخورد اول کوتاه چند دقیقهای باهاش داشته باشی و ببینی که بعد خودش میاد سمتت و حال نهتنها خودت، بلکه اعضای خانوادت رو هم میپرسه. شنوندهی خوبی هم هست و مشخصه که اهمیت میده.
از اون دسته آدمهاییه که دائما در حال یادگیریه و گاردی در مقابل مفاهیم جدید نداره. مثل یه کودک خردسال واسه یادگیری شور و اشتیاق از خودش نشون میده. در برخورد با آدمهای جدید و آشنا شدن باهاشون هم همینه. وقت گذروندن با چنین آدمایی همیشه جذابه، چون تاکیدی ندارن رو اینکه توی منطقهی امن خودشون و پشت دیوارهایی که واسه خودشون تعریف کردن بمونن. همیشه میتونی روی این که میشه نیمهی راه ملاقاتشون کرد حساب کنی. علاوه بر این، حاضری حتی اون قدم اضافی رو هم برداری، که فکر میکنم ویژگیای هست که نهتنها توی این مورد، بلکه توی توصیف کلیای که از شخصیتت میشه داشت، یکی از کلیدیترین موارده.
«آدمی که حاضره اون قدم اضافی رو برداره» نقطهی خوبی واسه پایانه.
و در نهایت، رها جان، خوشحالم که تجربهی شناختنت رو داشتم.
@
Wanton
ایمان جان ،
میبینم که چقدر زمان گذاشتی و این همه جزئیات رو با دقت هم بهشون فکر کردی و هم تایپ کردی ..
ممنونم ازت.
بدون شک توام از بهترین و رفیق ترین آدمهایی هستی که اینجا باهاش آشنا شدم و این از خوش شانسی من بوده . ( خوش شانسی تو :V )
هی خواستم اذیتت نکنم ولی نشد.
انقدر این مدت باهم حرف زدیم که میشه گفت تو جزو کسایی بودی که این روزهارو برای من قابل تحمل کردی ♡
به تمام حرفام با حوصله گوش دادی و تا این حد منِ واقعی رو شناختی.
(حالا تو بعدی که نوبت توعه بیشتر ازت تعریف تمجید میکنم الان زیاد بازش نکنم )
نقل قول: بیاندازه با ملاحظه ست
>>>>>>>>
نقل قول: انتخابش اینه که انسان خوبی باشه و به ارزشهاش وفادار بمونه.
تمام تلاش این روزام همینه ..
هنوز انسان بدی هستم.
ولی نهایت سعی ام رو میکنم که دونه دونه رفتارهای بدم رو حذف کنم و به جاش خوبی بذارم ، تا مبادا کسی رو برنجونم ..
امیدوارم موفق بشم (:
نقل قول: خیلی واسش مهمه که تصویری که از خودش ارائه میده و شناختی که بقیه ازش شکل میدن با درونیاتش یکی باشه.
تو چقدر تیزی پسر (((((:
خیلییی برام مهمه .
نه که بخوام نقش بازی کنم تا همه ذهنیت خوبی ازم داشته باشن.
تمام تلاشم رو میکنم که براشون خوب باشم تا حتی اگه روزی هم نبودم ؛ تصویر خوبی از من باقی بمونه ...
نقل قول: در نهایت میبینی که چند وظیفه که به نقشش ربطی نداره و خودش حس کرده میتونه به موفقیت ماموریت کمک کنه هم خودسرانه به نقشش اضافه کرده
من از این حجم از هوش و ریزبینی تو شوکه شدم.
چرا که این عادت منه ، کاری که ازم نمیخوان رو هم انجام بدم ((:
_
از اینجا به بعد حرفات انقدررر دقیق و درست بود واو به واوش که اگه بخوام برات بنویسم چندین صفحه از این تاپیک پر میشه و ترجیح میدم تو پ.خ راجع بهش باهات حرف بزنم.
ایمان ممنونم ازت نمیدونی چقدر تمام حرفات خوشحالم کرد
و چقدر حس خوبی دارم از اینکه اینجا رفیقی مثل تو دارم که تا این حد به حرفامون توجه کرده و به این خوبی منو شناخته ...
تو بینظیری پسر.
خیلی برام با ارزشی.
موفق باشی ♡
(16-03-2026، 10:29)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رهای عزیزم، فکر میکنم پررنگترین ویژگیای که ازت به چشم من اومده وضوح و شفافیتی باشه که توی ارتباط با آدمها داری. همون چیزی که واقعاً توی ذهنته رو به زبون میآری، چه مثبت باشه و چه منفی.
علاوه بر اون: بسیار امن و قابل اعتمادی، فان و بامزهای، خیرخواه و دلسوز آدمهایی. صمیمانه رفتار میکنی در حالی که به حدومرزهای مشخصی پایبندی. سخت تحت تاثیر قرار میگیری. جرئتمندی. از تجربههای جدید استقبال میکنی. خوشسلیقهای. آدمشناس خوبی هستی و بوی دردسر رو از هزار کیلومتر اونطرفتر هم میشنوی.
در نهایت: بسیار برای من شیرین و عزیز و دوستداشتنی هستی. احتمالاً خودت هم این رو میدونی. یکی از بهترین آدمهایی هستی که اینجا شناختم و امیدوارم دوستیمون ادامهدار باشه. موفق باشی خانومه <۳
@
Medusa
صنم جان ، نیکی جانم ..
دختر خوشگل من.
ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و برام نوشتی .
این حرفت کاملا درسته من سعی میکنم در ظاهر و باطن یکی باشم.
البته سعی نمیکنم واقعاً قابلیت اینو ندارم که درونم چیز دیگهای باشه اما چیز دیگه ای رو به زبون بیارم ..
و به قول گفتی اگه ازت متنفر هم باشم تک تک اجزای صورتم باهات حرف میزنن ((((:
نمیذارم حرفی تو دلم بمونه.
قربونت برم عزیزم
از توام ممنون که منو آدم امنی میبینی .
توام برای من خیلی عزیز و دوست داشتنی هستی و قطعاً که دوستیمون ادامه دار خواهد بود ♡♡♡
توام موفق باشی عزیزم.
(16-03-2026، 10:45)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تصور من از ایشان:
۱. صبح که از خواب پا میشه تا وقتی چایی نخوره احتمال داره مرتکب قتل بشه. ممکنه :>
۲. دوس داره که یک زمین کشاورزی داشته باشه و محصولات مختلف پرورش بده .
۹. احتمالا یک برادر بزرگتر و یا چند برادر دارد : نه تک فرزندم.
@
سهَند
سلام سهند جان ،
ممنونم از اینکه برام نوشتی ..
خیلی جالب بودن.
اما اکثراً غلط بودن
بجز گزینه دوم
نقل قول: ۲. دوس داره که یک زمین کشاورزی داشته باشه و محصولات مختلف پرورش بده .
اینو چطور متوجه شدی؟
من عاشق این کارم (((:
من حتی تو شمالم برای خودم باغچه دارم و توش توت فرنگی دارم.
و تعطیلات و آخرهفتههام بیام سعی میکنم سبزیجات خوشمزه بکارم ..
خیلی لذت میبرم از این کار.
ممنونم از نظرت.
موفق باشی.
(16-03-2026، 15:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رهای زیبا((:
تصورم ازت یه دختر مهربون و گوگولیه که اخلاقش به قیافش نمیخوره . گاهی اوقات بنا به شرایط مجبوری واقعیت هارو نگی که خب از سیاستته ._.
حس میکنم قدیم ها بیشتر درگیر حاشیه بودی ولی الان بیشتر درگیر درست کردن دسر و کارای هنرمندانه :>
حس میکنم تو واقعیت برخلاف مجازی با کمتر کسی ارتباط میگیری و اون شخص باید خیلی نزدیک به عقایدت باشه تا باهاش اوکی شی.-.
خلاصه که تو ذهنم یه دخترمهربونی که امیدوارم همیشه خوشحال باشی:*
@
Đęąđ.ğïřł
زیبایی از خودته عزیزم ♡
یعنی قیافم خشن میخوره ولی باطنم مهربون؟ :>
من سیاست دارم ؟ (((: گل از گلم شکفت ((((:
آره خب سنم بالاتر رفته به دور از حاشیه ام :>
درسته ، تو واقعیت حساس ترم سر انتخاب دوست یا آدم هایی که باهاشون در ارتباطم
چرا که تو دنیای مجازی طرف نمیتونه آرامشت رو بهم بزنه ، نهایتاً بلاکش میکنی.
اما در واقعیت ممکنه بهای سنگینی بابت انتخاب آدمای اشتباه بپردازی ...
ممنونم از نظرت دختر زیبا
توام موفق باشی ♡