امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« تصور ما از کاربران فلشخور »

اومم
واسم ننوشتی ولی من مثه تو نیستم
تصورم:

ی موجود تماما برعکس خودم
صبور
رو کاراش دقت و حصله زیادی داره
ساکته
تا نیازی نباشه حرف نمیزنه باید ب زور ازش حرف بکشی
کاملا بی حاشیه
بنظر میاد با تجربست
شاید مهربون (از اونجایی ک اشپزی میکنه) 
تنها اشتراک منو ایمان ب تازگی فیلم و موسیقیه
و اینکه شاید خسته کننده بنظر بیاد
ولی اگه اگه اگه معجزه ای بشه و  باهات شرو ب صحبت کنه
خیلی حرفای جالب و عمیقی داره واسه گفتن

پاسخ
 سپاس شده توسط Faust ، ραтяιcια ، Medusa ، Wanton ، saba 3
آگهی
ایمان عزیز

ناخودآگاه تصورم از شما یه جنتلمنه، یه جنتلمنی که در زندگی قواعد خاص خودش داره و در عین حال که با دوستهاش میتونه گرم و صمیمانه رفتار کنه و از هر دری بگه، یه احترام و حریم خاصی در پیش فرض داره، این قواعد در باقی ابعاد زندگیتان هم احتمالا برقرار است.
در زندگی دنباله رو حاشیه نیستید، به جزئیات توجه ویژه‌ای دارید.
در جمع های دوست‌های خیلی نزدیک، گرم و اصطلاحاً پایه.
در زندگی تا حدی معتقد به نظم محیط اطراف.
شاید این روزها وقتتون تماما پر باشه ولی احساس میکنم در زندگی تک بعدی نیستید و در زمینه های زیادی از جمله تاریخ اطلاعات زیادی دارید.
خط فکری خودتون دارید در عین حال که متعصب نیستید ولی به راحتی دیدگاهتون عوض نمیشه چون ساعتها تفکر ‌و مطالعه را در پی داشته.
سخت‌کوش، هدفمند، با اعتماد به نفس، دارای شخصیتی قدرتمند و مستقل، قابل اعتماد، بامعرفت
منم مثل عارفه وایب یه شخصیت مهربان ازتون میگیرم.
احساس میکنم نسبتا قد بلندی داشته باشید با صدای نسبتا بم.

با آرزوی موفقیت روزافزون و سلامتی برای شما
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust ، Wanton ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
بدون شناخت خاصی فقط تصور می‌کنم:

می‌تونه ساعت‌ها روی یک کار مشخص تمرکز کنه بدون اینکه پرش ذهنی داشته باشه. یه جور persona برای خودش ساخته و براش مهمه که بهش خدشه‌ای وارد نشه و رخِ کار حفظ بشه. لاغر و سیبیلوئه. توی بازی مافیا وقتی شهرونده مدام تارگت می‌شه اما وقتی واقعاً مافیاست هیچکس بهش شک نمی‌کنه. برنامه خواب یا غذا خوردنش نظم مشخصی نداره. توی الگویابی و دسته‌بندی‌ خوبه. خیلی سیّال نیست، بیشتر جامده. سبک زندگی دلخواه و ایده‌آل(نه فعلی)ش یکم حالت تشریفاتی و aesthetic داره. روی چیزهای به خصوصی حساسیت به خرج می‌ده در حالی که نسبت به مابقی چیزها تقریباً بی‌خیاله. قبل از اینکه پیام‌هاشو بفرسته یه دور "پیش‌نمایش ارسال" رو می‌زنه. توی مهمونیا احتمالاً اولش گوشه‌گیری کنه اما اگه یکی دستشو بگیره ببره وسط، ته دلش خوشحال می‌شه. از چلنج ذهنی لذت می‌بره. بازی فکری دوست داره. شیرینیِ زیادی دلش رو می‌زنه. باهوشه. طنزش قویه. امنه. می‌شه به خرس ترجیحش داد. اما خب یه جای کارش هم می‌لنگه، چون آدم نرمال سالم بی‌دردسر که اینجوری تایپ نمی‌کنه. 

امیدوارم هرجا که هست موفق باشه. ۳>
پاسخ
 سپاس شده توسط saba 3 ، Faust ، Wanton ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
ایمان عزیز 

[قرار بود اذیتت کنم و نیتم برای اینجا فقط تخریب بود ، ولی چون تو ازم تعریف کردی ، روم نمیشه حقیقتاً ]

اول از همه جا داره من هم خوشحالیم رو عنوان کنم از اینکه این شرایط باعث شد دوباره ارتباطم با دوست قدیمیم "ایمان" شکل بگیره ..
خیلی برام دوست داشتنی و عزیزه و از پیدا کردنش بسیار خرسندم.

از ۱۰ سال پیش که اوایل آشناییم با ایمان بود تا به حال، که پس از مدتی وقفه مجدداً ارتباطمون شکل گرفت ، ایمان هیچ تغییری نکرده !

یادمه اوایل که شناخت چندانی ازش نداشتم همش همین حس رو بهم میداد که این پسر چقدر مبادای آدابه ، چقدر قابل احترامه و چقدر رفتار و کلامش با بقیه‌ی افراد اینجا مودبانه ‌است .

خیلی برام عجیب بود که توی همون سن کم انقدر همه چیزو رعایت میکرد و حتی الان هم که در گذشته کندوکاو میکنی باگی در اخلاق و رفتارش پیدا نمیکنی !!

حالا پس از گذشت چندین سال از اون روزها هیچ چیزی توی "وجود" ایمان تغییری نکرده .
تمام بدی ها و تلخی های دنیا نتوسته اون رو تبدیل به آدم بدی کنه ..
بد نشده که هیچ ! حتی بهتر هم شده و تمام صفات خوبش رو در این سال ها تقویت کرده ..

ارزش های اخلاقیش متفاوته از ارزش های اخلاقی که امروز بین یکسری ها باب شده ... رفتار و نگرش عمیق تری نسبت به مسائل مختلف زندگی داره.

باورها و اصولی داره که این روزها در وجود کمتر کسی پیدا میشه و خیلی کمرنگ شده.
میشه گفت توی این دنیای پر زرق و برق ایمان یه شخص " اصیل " عه‌.

گپ زدن باهاش در هر صورت لذت بخشه و همه جوره حرفی برای گفتن داره،
میتونی ساعت ها باهاش حرف بزنی و از صحبت کردن خسته نشی
چرا که هم میشه باهاش درد و دل کرد ، هم ازش مشورت گرفت ، هم راهنمایی و هم پایه‌ی خوب برای شوخی و خنده ((:
و همین انعطاف پذیر بودنش باعث میشه خسته کننده نباشه.

به شدت صبوره ، مورد اطمینانه و باحوصله به حرفات گوش میده و "بدون قضاوت "راهنماییت میکنه ..

یه رفیق امنه که میتونی روش حساب باز کنی !
از این رفیقایی که همه جورت پشتته و هیچ جوره پشتت رو خالی نمیکنه !
از اون رفیقایی که اگه یکی بهت بدی کرد ساکت نمیشینه و حتماً ایمان هم باهاش چپ میوفته ((:

به شدت رازداره ..
تا حدی که حتی بهش بدی هم کنی و از زندگیش بری، بازهم تمام حرفات و رازهات پیشش محفوظ میمونه .

و آدمی بسیار با وجدان در تمام جنبه ها و ابعاد زندگی .

خیلی مسئولیت پذیره .. در مورد خانواده ، شغل و .. همیشه سعی میکنه وظایف خودش رو به خوبی و درستی انجام بده.

امیدوارم که همیشه شاد و خوشبخت باشه.
و مرسی که رفیق خوب منی ♡
پاسخ
 سپاس شده توسط Wanton ، saba 3 ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Medusa
سلام
تصور چندانی نداری ولی مقداری مینویسم
بنظر جز اون دسته افرادی هستی که روتین خاص و بخصوصی برای زندگیشون دارن،حتی برای ساده ترین روزاشون
از دور آدم پیچیده ای بنظر میاد اما حس میکنم در ریل لایف با این موضوع در تضادی
برای دوستات،دوست امنی هستی
و در نهایت بنطرم مووی تیستت از میوزیک تیستت بهتره.
امیدوارم همیشه موفق باشید
پاسخ
 سپاس شده توسط Wanton ، Medusa ، Faust
فقط میدونم خیلی فیلم بازه
همینike
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط Wanton
خب وانِت عزیز
تصورم اینه اسمت ایمان نیست وانته
به نظر میرسه از اون درونگرا هستی و بیشتر ترجیحت فیلم و موسیقیه تا معاشرت با ادما
با فارسی نوشتن دشمنی خاصی داره که مشخص نیست چرا برای بیان احساساتت از انگلیسی جمله قرض میگیری شاید چون فارسیت ضعیفه نمیدونم
به نظر نمیرسه ادم بدی باشی ولی احتمالا اخلاقای خاصی داری که دایره دوستی هاتو کم میکنه
احتمالا از اونایی ک تو جمع یه گوشه میشینه و تو دلش میگه اینا چه احمقایین نه اینکه خودتو داناتر بدونی چون زیاد باهاشون حال نمیکنی ._.
در کل ادم خوبی به نظر میرسی ولی نه اونقدر زیاد که ازت سواستفاده بشه و نه اونقدر کم که از انسانیت به دور باشی

موفق باشی^^
پاسخ
 سپاس شده توسط Wanton ، Mohlek ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Mutemit ، Faust ، Medusa ، سهَ‌ند ، shghyegh
خب. خیلی ممنونم از بچه‌هایی که وقتشون رو به من اختصاص دادن 3>

(16-03-2026، 18:11)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومم
واسم ننوشتی ولی من مثه تو نیستم
تصورم:

ی موجود تماما برعکس خودم
صبور
رو کاراش دقت و حصله زیادی داره
ساکته
تا نیازی نباشه حرف نمیزنه باید ب زور ازش حرف بکشی
کاملا بی حاشیه
بنظر میاد با تجربست
شاید مهربون (از اونجایی ک اشپزی میکنه) 
تنها اشتراک منو ایمان ب تازگی فیلم و موسیقیه
و اینکه شاید خسته کننده بنظر بیاد
ولی اگه اگه اگه معجزه ای بشه و  باهات شرو ب صحبت کنه
خیلی حرفای جالب و عمیقی داره واسه گفتن

@†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†

متاسفم که واست چیزی ننوشتم. اگه برگردم عقب احتمالا بازم واست نمی‌نویسم ((:
فکر کنم یکی از نزدیک‌ترین تصورات بود. تقریبا همه‌ی موارد تا حد زیادی درسته. و خب عجیب هم هست چون فکر کنم شاید طی یکی دو هفته‌ی اخیر صرفاً چند تا برخورد محدود با هم داشتیم. آفرین خلاصه.

نقل قول: رو کاراش دقت و حصله زیادی داره

درسته. و شاید یکی از ویژگی‌های بدم هم همین باشه. نمی‌تونم زیاد کارهام رو به کس دیگه‌ای بسپرم، چون فقط خودم می‌دونم چطور باید انجام بشن.

نقل قول: تا نیازی نباشه حرف نمیزنه باید ب زور ازش حرف بکشی

((((: ببخشید. آره درسته. توی حیلی از موقعیت‌ها حتی اگه معادل دکترای اون موضوع رو هم داشته باشم، سکوت می‌کنم. زیاد دوست ندارم معادلات بقیه رو پیچیده کنم، واسه همین تا نظرم خواسته نشه چیزی نمی‌گم معمولاً.

نقل قول: شاید مهربون

آره ولی خب انتخاب خودمه. یه دیالوگ شخصیت جیمز استوارت توی فیلم هاروی (1950) داره که خیلی دوستش دارم. می‌گه: «مادرم سال‌ها پیش بهم می‌گفت که توی این دنیا یا باید خیلی خیلی زرنگ باشی یا خیلی خیلی خوش‌اخلاق. و خب... واسه سال‌های زیادی خیلی خیلی زرنگ بودم. حالا خوش‌اخلاق بودن رو پیشنهاد می‌دم.»
فیلم جالبی هم هست. اقتباس از یه نمایش‌نامه ست که جایزه‌ی پولیتزر برده.

______

(17-03-2026، 10:28)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان عزیز

ناخودآگاه تصورم از شما یه جنتلمنه، یه جنتلمنی که در زندگی قواعد خاص خودش داره و در عین حال که با دوستهاش میتونه گرم و صمیمانه رفتار کنه و از هر دری بگه، یه احترام و حریم خاصی در پیش فرض داره، این قواعد در باقی ابعاد زندگیتان هم احتمالا برقرار است.
در زندگی دنباله رو حاشیه نیستید، به جزئیات توجه ویژه‌ای دارید.
در جمع های دوست‌های خیلی نزدیک،  گرم و اصطلاحاً پایه.
در زندگی تا حدی معتقد به نظم محیط اطراف.
شاید این روزها وقتتون تماما پر باشه ولی احساس میکنم در زندگی تک بعدی نیستید و در زمینه های زیادی از جمله تاریخ اطلاعات زیادی دارید.
خط فکری خودتون دارید در عین حال که متعصب نیستید ولی به راحتی دیدگاهتون عوض نمیشه چون ساعتها تفکر ‌و مطالعه را در پی داشته.
سخت‌کوش، هدفمند، با اعتماد به نفس، دارای شخصیتی قدرتمند و مستقل، قابل اعتماد، بامعرفت
منم مثل عارفه وایب یه شخصیت مهربان ازتون میگیرم.
احساس میکنم نسبتا قد بلندی داشته باشید با صدای نسبتا بم.

با آرزوی موفقیت روزافزون و سلامتی برای شما

@saba 3
ممنونم که واسم وقت گذاشتی صبا جان.
تا حد زیادی اکثر توصیفات درسته.

نقل قول: شاید این روزها وقتتون تماما پر باشه ولی احساس میکنم در زندگی تک بعدی نیستید و در زمینه های زیادی از جمله تاریخ اطلاعات زیادی دارید.

از تک بعدی بودن و به‌خصوص سکون، واهمه دارم و دائم سعی می‌کنم در حرکت باشم. به همین خاطر به یادگیری مفاهیم جدید علاقه‌ی زیادی دارم.
اما متاسفانه آشنایی زیادی با تاریخ ندارم. صرفاً در حد نیازم می‌خونم.

نقل قول: احساس میکنم نسبتا قد بلندی داشته باشید با صدای نسبتا بم.

نه قد بلندی دارم و نه صدای بمی (((:

___
علاقه به نظم و قواعد شخصی خیلی توصیف درست و بجایی بود. واقعاً همینه.

______

(17-03-2026، 10:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدون شناخت خاصی فقط تصور می‌کنم:

می‌تونه ساعت‌ها روی یک کار مشخص تمرکز کنه بدون اینکه پرش ذهنی داشته باشه. یه جور persona برای خودش ساخته و براش مهمه که بهش خدشه‌ای وارد نشه و رخِ کار حفظ بشه. لاغر و سیبیلوئه. توی بازی مافیا وقتی شهرونده مدام تارگت می‌شه اما وقتی واقعاً مافیاست هیچکس بهش شک نمی‌کنه. برنامه خواب یا غذا خوردنش نظم مشخصی نداره. توی الگویابی و دسته‌بندی‌ خوبه. خیلی سیّال نیست، بیشتر جامده. سبک زندگی دلخواه و ایده‌آل(نه فعلی)ش یکم حالت تشریفاتی و aesthetic داره. روی چیزهای به خصوصی حساسیت به خرج می‌ده در حالی که نسبت به مابقی چیزها تقریباً بی‌خیاله. قبل از اینکه پیام‌هاشو بفرسته یه دور "پیش‌نمایش ارسال" رو می‌زنه. توی مهمونیا احتمالاً اولش گوشه‌گیری کنه اما اگه یکی دستشو بگیره ببره وسط، ته دلش خوشحال می‌شه. از چلنج ذهنی لذت می‌بره. بازی فکری دوست داره. شیرینیِ زیادی دلش رو می‌زنه. باهوشه. طنزش قویه. امنه. می‌شه به خرس ترجیحش داد. اما خب یه جای کارش هم می‌لنگه، چون آدم نرمال سالم بی‌دردسر که اینجوری تایپ نمی‌کنه. 

امیدوارم هرجا که هست موفق باشه. ۳>

@Medusa

فکر کنم چالش‌برانگیزترین متنی که دریافت کردم همین باشه. خانومِ اینداستری اکسپرت ((((:
قبل از اینکه وارد متن بشم یه موردی رو توضیح بدم. فکر می‌کنم آدم‌ها در بازگشت به محیط‌هایی بخشی از گذشته‌شون بوده، خواه ناخواه محکومن که ویژگی‌های شخصیتی و رفتاری گذشته‌شون رو دوباره تکرار کنن. بیا اینجا صرفاً واسه راحت‌تر کردن کار بهش بگیم «تاثیر فلشخور» ((:

نقل قول: یه جور persona برای خودش ساخته و براش مهمه که بهش خدشه‌ای وارد نشه و رخِ کار حفظ بشه

این مورد شاید تاثیر فلشخور باشه. اون سال‌هایی که فلشخور بودم و حتی لحظه‌ای که اینجا رو ترک کردم سن و سال کمتری داشتم. این persona هم به همون زمان برمی‌گرده. اما سال‌هاست که اثری از چنین چیزی توی زندگیم نیست و خوشبختانه آزادانه‌تر و بدون توجه به این زندگیم رو جلو می‌برم. اگر اینجا حضورش حس می‌شه شاید همون «تاثیر فلشخور» باشه.

نقل قول: لاغر و سیبیلوئه

لاغر که حدودا دو سالیه که دیگه نیستم، از وقتی جدی‌تر ورزش می‌کنم. سیبیلو هم هستم اگه ریشم رو در نظر نگیری (((:

نقل قول: توی بازی مافیا وقتی شهرونده مدام تارگت می‌شه اما وقتی واقعاً مافیاست هیچکس بهش شک نمی‌کنه

بامزه بود. زیاد مافیا بازی نمی‌کنم ولی آره درسته. به شکل ترسناکی درسته.

نقل قول: برنامه خواب یا غذا خوردنش نظم مشخصی نداره.

نه درست نیست. نظم بزرگی فرای این همه بی‌نظمی حاکمه ((((:
از اون مواردیه که شاید از دور بی‌نظم بنظر برسه، چون فقط وقتی از نظم میفته راجع بهش صحبت می‌کنم.

نقل قول: توی الگویابی و دسته‌بندی‌ خوبه.

خیلی دقیق بود. این از مواردیه که خودم به‌تازگی راجع به خودم متوجه شدم و ظاهراً به‌شکل ترسناکی هم خوبم توش.

نقل قول: خیلی سیّال نیست، بیشتر جامده. سبک زندگی دلخواه و ایده‌آل(نه فعلی)ش یکم حالت تشریفاتی و aesthetic داره.

بیشتر حرکت رو ترجیح می‌دم. چون سکون واسم با سیاهی همراهه.
مگه نقطه‌ی شروع فکر کردن به آینده، با تصویرسازی راجع بهش همراه نیست؟ فکر می‌کنم همه این شکلی باشیم. نه؟
اما خب... نه. معمولاً تصویر دور و ایده‌آلی توی ذهنم ندارم. فقط تا چند قدم جلوتر رو می‌بینم، یا حداقل این چند سال که خیلی شرایط پر از آشوب و غیرقابل پیش‌بینی شده این‌طوری بودم.

نقل قول: توی مهمونیا احتمالاً اولش گوشه‌گیری کنه اما اگه یکی دستشو بگیره ببره وسط، ته دلش خوشحال می‌شه.

((((((((((((:
قبلاً توی سنین پایین‌تر اینطوری بودم. الان نه. تاثیر فلشخور؟

نقل قول: قبل از اینکه پیام‌هاشو بفرسته یه دور "پیش‌نمایش ارسال" رو می‌زنه.

بعضی وقت‌ها توی کدهای HTML گم می‌شم. تگ کردن هم واسم خیلی چالش برانگیزه. این موقع‌ها ناچارم از آپشن لذت‌بخش پیش‌نمایش استفاده کنم.

نقل قول: اما خب یه جای کارش هم می‌لنگه، چون آدم نرمال سالم بی‌دردسر که اینجوری تایپ نمی‌کنه. 

این نکته‌ی جالبی بود. از سنین پایین روی نوشتن درست و نگارش درست خیلی حساس بودم. توی انگلیسی هم همینطورم.
اما این روزا فقط توی محیط‌های رسمی‌تر اینطوری می‌نویسم. فلشخور هم همیشه واسه من یکی محیط رسمی‌ای بوده. حتی گفتگو آزاد.
ولی خب احتمالش هم هست که قاتل سریالی باشم.

______

(17-03-2026، 10:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان عزیز 

[قرار بود اذیتت کنم و نیتم برای اینجا فقط تخریب بود ، ولی چون تو ازم تعریف کردی ، روم نمیشه حقیقتاً ]

اول از همه جا داره من هم خوشحالیم رو عنوان کنم از اینکه این شرایط باعث شد دوباره ارتباطم با دوست قدیمیم "ایمان" شکل بگیره ..
خیلی برام دوست داشتنی و عزیزه و از پیدا کردنش بسیار خرسندم.

از ۱۰ سال پیش که اوایل آشناییم با ایمان بود تا به حال، که پس از مدتی وقفه مجدداً ارتباطمون شکل گرفت ، ایمان هیچ تغییری نکرده !

یادمه اوایل که شناخت چندانی ازش نداشتم همش همین حس رو بهم میداد که این پسر چقدر مبادای آدابه ، چقدر قابل احترامه و چقدر رفتار و کلامش با بقیه‌ی افراد اینجا مودبانه ‌است .

خیلی برام عجیب بود که توی همون سن کم انقدر همه چیزو رعایت میکرد و حتی الان هم که در گذشته کندوکاو میکنی باگی در اخلاق و رفتارش پیدا نمیکنی !!

حالا پس از گذشت چندین سال از اون روزها هیچ چیزی توی "وجود" ایمان تغییری نکرده .
تمام بدی ها و تلخی های دنیا نتوسته اون رو تبدیل به آدم بدی کنه ..
بد نشده که هیچ ! حتی بهتر هم شده و تمام صفات خوبش رو در این سال ها تقویت کرده ..

ارزش های اخلاقیش متفاوته از ارزش های اخلاقی که امروز بین یکسری ها باب شده ... رفتار و نگرش عمیق تری نسبت به مسائل مختلف زندگی داره.

باورها و اصولی داره که این روزها در وجود کمتر کسی پیدا میشه و خیلی کمرنگ شده.
میشه گفت توی این دنیای پر زرق و برق ایمان یه شخص " اصیل " عه‌.

گپ زدن باهاش در هر صورت لذت بخشه و همه جوره حرفی برای گفتن داره،
میتونی ساعت ها باهاش حرف بزنی و از صحبت کردن خسته نشی
چرا که هم میشه باهاش درد و دل کرد ، هم ازش مشورت گرفت ، هم راهنمایی و هم پایه‌ی خوب برای شوخی و خنده ((:
و همین انعطاف پذیر بودنش باعث میشه خسته کننده نباشه.

به شدت صبوره ، مورد اطمینانه و باحوصله به حرفات گوش میده و "بدون قضاوت "راهنماییت میکنه ..

یه رفیق امنه که میتونی روش حساب باز کنی !
از این رفیقایی که همه جورت پشتته و هیچ جوره پشتت رو خالی نمیکنه !
از اون رفیقایی که اگه یکی بهت بدی کرد ساکت نمیشینه و حتماً ایمان هم باهاش چپ میوفته ((:

به شدت رازداره ..
تا حدی که حتی بهش بدی هم کنی و از زندگیش بری، بازهم تمام حرفات و رازهات پیشش محفوظ میمونه .

و آدمی بسیار با وجدان در تمام جنبه ها و ابعاد زندگی .

خیلی مسئولیت پذیره .. در مورد خانواده ، شغل و .. همیشه سعی میکنه وظایف خودش رو به خوبی و درستی انجام بده.

امیدوارم که همیشه شاد و خوشبخت باشه.
و مرسی که رفیق خوب منی ♡

@Faust

رهای دوست‌داشتنی 3>
بابت توصیفات و تعریف‌هایی که کردی ممنونم ازت. در کمال پررویی باید بگم که تعریف‌هایی که کردی هم همه‌ش درسته. زیاد جای اضافه کردن واسه من باقی نمی‌ذاره.

نقل قول: از اون رفیقایی که اگه یکی بهت بدی کرد ساکت نمیشینه و حتماً ایمان هم باهاش چپ میوفته ((:

و متاسفانه دیگه به اندازه‌ی قبل دشمن‌تراشی نمی‌کنیم، توجه کردی؟ دست به کار شو که هیجان از زندگیم رفته (((:

______

(17-03-2026، 11:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
تصور چندانی نداری ولی مقداری مینویسم
بنظر جز اون دسته افرادی هستی که روتین خاص و بخصوصی برای زندگیشون دارن،حتی برای ساده ترین روزاشون
از دور آدم پیچیده ای بنظر میاد اما حس میکنم در ریل لایف با این موضوع در تضادی
برای دوستات،دوست امنی هستی
و در نهایت بنطرم مووی تیستت از میوزیک تیستت بهتره.
امیدوارم همیشه موفق باشید

@*Aɴѕel*

نقل قول: تصور چندانی نداری

حس می‌کنم دلخوری از اینکه واست چیزی ننوشتم و اصلا هم نمی‌خوای پنهانش کنی ((((((((:

نقل قول: بنظر جز اون دسته افرادی هستی که روتین خاص و بخصوصی برای زندگیشون دارن،حتی برای ساده ترین روزاشون

درسته. البته تاکیدی روی روتین‌ها ندارم. فقط اون سمت تاریک قضیه رو دیدم که آشوب چقدر می‌تونه مخرب باشه و زندگیت رو تاریک کنه. ترجیح می‌دم تا حدی (و نه به شکل اکستریم که زننده بشه واسه خودم حتی) بدونم با چی طرف هستم.

نقل قول: از دور آدم پیچیده ای بنظر میاد اما حس میکنم در ریل لایف با این موضوع در تضادی

این هم درسته. شاید زیاد پیچیده نباشم. مخصوصا وقتی مدتی از آشنایی می‌گذره. خیلی ارزش‌های ساده‌ای دارم و براساس همون‌ها عمل می‌کنم. علایقم هم مشخصه. سعی می‌کنم درون و بیرونم تا حد امکان به هم نزدیک باشه.

نقل قول: و در نهایت بنطرم مووی تیستت از میوزیک تیستت بهتره.

تا حدی موافقم. ولی چراییش احتمالا با چیزی که فکر می‌کنی فرق می‌کنه.
در ابتدا باید بگم که اون چیزی که ما به‌عنوان Taste یا سلیقه در مواجهه با آثار هنری می‌شناسیم، برخلاف باور عامه نیاز به پرورش داره. این پرورش هم با دیدن، خوندن و شنیدن بیشتر هست که به‌دست میاد. یعنی پشت این علاقه، باید آگاهی، شناخت و درک درست وجود داشته باشه. بدون این‌ها، علاقه سطحی هست و فراتر نرفته. برای همینه که یه سری آثار رو عامه‌پسند خطاب می‌کنیم، چون ظرفیت شناخت ارزششون درون عامه‌ی مردم وجود داره.
برای مثال، احتمال اینکه یک فیلم از موج نوی فرانسه ببینی و بگی «اوه این چه آشغالی بود؟» زیاده، ولی اگه بیستمین فیلمت رو ببینی (و در کنارش مطالعه داشته باشی) احتمال اینکه با شناخت بهتر نسبت به چارچوب کلی، عرف‌ها، خصوصیت‌ها و ذهنیت جامعی که چنین اثری از درونش زاده شده بتونی بگی اثر رو دوست داشتی یا نه بیشتره. حالا اگه با همین شناخت سراغ همون اثر اولی بری به احتمال زیاد دیدگاه متفاوتی خواهی داشت، یا حداقل به شکل آگاهانه‌تری این بار می‌تونی ازش متنفر باشی.
به‌طور کلی، هرچی این «سلیقه» یا هر چیزی که اسمش رو بذاریم، بیشتر پرورش پیدا کنه، علایق فرد گستره‌ی بزرگتر/متفاوت‌تری رو اشغال می‌کنه و از عامه دورتر می‌شه.
فکر می‌کنم منظورم رو رسونده باشم، ولی بدم هم نمیاد دربارش بیشتر صحبت کنم. منتها باید نقاط و علایق مشترک و آگاهی نسبی از آثار برای شروع مکالمه وجود داشته باشه.

______

(17-03-2026، 11:47)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط میدونم خیلی فیلم بازه
همینike

@BIG-DARK

چاکرم (((:

______

(17-03-2026، 11:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب وانِت عزیز
تصورم اینه اسمت ایمان نیست وانته
به نظر میرسه از اون درونگرا هستی و بیشتر ترجیحت فیلم و موسیقیه تا معاشرت با ادما
با فارسی نوشتن دشمنی خاصی داره که مشخص نیست چرا برای بیان احساساتت از انگلیسی جمله قرض میگیری شاید چون فارسیت ضعیفه نمیدونم
به نظر نمیرسه ادم بدی باشی ولی احتمالا اخلاقای خاصی داری که دایره دوستی هاتو کم میکنه
احتمالا از اونایی ک تو جمع یه گوشه میشینه و تو دلش میگه اینا چه احمقایین نه اینکه خودتو داناتر بدونی چون زیاد باهاشون حال نمیکنی ._.
در کل ادم خوبی به نظر میرسی ولی نه اونقدر زیاد که ازت سواستفاده بشه و نه اونقدر کم که از انسانیت به دور باشی

موفق باشی^^

@Đęąđ.ğïřł

وانت بامزه بود ((:

نقل قول: به نظر میرسه از اون درونگرا هستی و بیشتر ترجیحت فیلم و موسیقیه تا معاشرت با ادما

درون‌گرای برون‌گرا شده هستم. معاشرت با آدم‌های خاصی رو دوست دارم و شاید حتی بیشتر ترجیح بدم به خوندن و گوش دادن و دیدن.
اگه بین وقت گذروندن با آدم‌های مورد علاقم و تفریحات شخصیم قرار باشه انتخاب کنم، قطعاً اولی رو انتخاب می‌کنم.

نقل قول: با فارسی نوشتن دشمنی خاصی داره که مشخص نیست چرا برای بیان احساساتت از انگلیسی جمله قرض میگیری شاید چون فارسیت ضعیفه نمیدونم

دشمنی که نیست. بیان احساسات هم نیست لزوماً.
معمولاً وقتی طرف مقابلم انگلیسی بلد باشه آزادی بیشتری توی برقراری مکالمه حس می‌کنم. تقریبا نود درصد روزم رو هم به انگلیسی می‌گذرونم. فکر می‌کنم عادی باشه.

نقل قول: احتمالا از اونایی ک تو جمع یه گوشه میشینه و تو دلش میگه اینا چه احمقایین نه اینکه خودتو داناتر بدونی چون زیاد باهاشون حال نمیکنی ._.

شاید قدیما بیشتر اینطوری بودم. این روزا بیشتر هم برون‌گرا ام و هم بیشتر توی لحظه زندگی می‌کنم. زیاد توی ذهنم وقت نمی‌گذرونم.

___

ممنونم از همتون بچه ها. امیدوارم هرجا هستید بهترین‌ها در انتظارتون باشه 3>
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، Faust ، Medusa ، Đęąđ.ğïřł ، BIG-DARK ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
با حضور: @Mohlek 
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، Faust
سلام عزیزان
بنابر مشاهدات عینی این شخص حقیر
من فک میکنم ممکنه نتونیم بخاطر یسری ملاحضات و رودربایستی ها و "وای نه شاید طرف ناراحت بشه" ها ؛ نتونیم اون چیزی که ته دلمونه رو نسبت به شخصی که میشینه تو تاپیک بگیم.
واس همین من لینک ناشناسمم میزارم
اگه احیانا حس کردید به هر دلیلی میخواید نظرتونو راجع بهم بصورت ناشناس بگید یا حداقل بخشی از حرف ها ؛ نظرات ؛ پیشنهادات ؛ انتقادات ؛ ناسزا ؛ توهین ؛ افتراح و هر چیزی رو بصورت ناشناس و سوای از چیزی که اینجا برام مینویسید ؛ بنویسید ؛ من تو ناشناس گوش جان میسپارم v:
موقع جمع بندی ناشناس هارو هم اینجا میزارم و نقل و قول میکنم ( اگه نمیخواید نقل و قول شه بهم بگید اونجا )
دوستتون دارم Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17737304650519
پاسخ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS ، فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus ، Faust ، shahid ، Medusa ، ραтяιcια ، Đęąđ.ğïřł ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  فلشخور جاییه که...
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان