17-03-2026، 19:01
حسامِ دیگه o(^o^)o
|
|
« تصور ما از کاربران فلشخور » |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
17-03-2026، 19:01
حسامِ دیگه o(^o^)o
17-03-2026، 20:12
خب حسام
فکر میکنم یه مدتی باهم حرف میزدیم ولی یهو قطع شد همه چی و از اونجایی ک حافظم زیاد جالب نیست صرفاً تصورات الانمو مینویسم در کنار همه اینایی که خودت میدونی به نظرم خیلی مهربون و مؤدبی خیلی حواست به بقیه هست و به عقایدت و چیزایی که از نظرت درسته خیلی خیلی اهمیت میدی حتی اگه از نظر بقیه بی اهمیت باشه( که به نظرم خیلی خوبه) جزو آدمایی هستی که مطمئنم هدف داری تو زندگیت و برای رسیدن بهشون خیلی تلاش میکنی حس میکنم بعضی وقتا خیلی مودی بشی و گاهی هم واست سخت باشه اون حس واقعی ای که داری و اون چیزی که ته دلت هست و راحت بگی و سعی میکنی با کلمات محافظه کارانه ای بیانش کنی حافظتم به نظر میاد خیلی جالب و قوی باشه که اینم به نظرم به دلیل اهمیت دادنت به مسائله که عالیه واقعا ![]() در کل که جزو انسان های جالب زندگیم بودی همیشه خیلی خوشحالم که یه تایمی صحبت میکردیم و در کل آشنا شدم باهات
17-03-2026، 20:14
درود بر کُشَنده ی گرامی...
ببخش اگه مث بقیه پیامام تومار نمینویسم، تازه از جاده رسیدم خونه خستمه یذره تصوری ک ازت دارم، یه آدمِ فهیمِ امنه. کسی ک میتونه تو زندگی مشترکش بفهمه پارتنرش چی میخواد، چیزی ک اکثر آقایون ندارن، احساس میکنم خوب میفهمی طرفِ مقابلت رو... و اینکه میتونی ب اون دختر ک پارنترته حسِ امن بودن بدی بهت اعتماد کنه، حرفاشو بزنه، قضاوتش نکنی و براش امن باشی! سلیقت هم توی انتخابِ گیم عالیه مث همون میم معروف... پرفکت...!
تصور حسام :
۱) اون بچه ایه که میره تو اتاقش و مامانش سی دفعه باید صداش کنه برای اینکه بیاد سر سفره و چون حواسش به گوشیه ۲۹ دفعه اول رو نمیشنوه. ۲) حسام هیچ وقت چسی نمیاد، بلکه حسام اون آدمیه که وقتی بقیه چسی میان، با حسام میری مسخرشون میکنی. ۳) حسام از اون تیپ آدماس که اگر سیگار دستش ببینی باید بگی : چه گوه خوریا (فک کنم مربوطه به مورد قبلی) ۴) خوابیدن رو خیلی دوست داره. ۵) فود فرند خوبیه. ۶) ماشینی که بهش میخوره داشته باشه، تیبای سفیده. ۷) هر موزیکی بذاری تو ماشین، حسام باهاش هد میزنه. ۸) پایه هرکاریه ۹) آدم با معرفتیه، تو رفاقت برات کم نمیذاره. ۱۰) حرف زدن باهاش حال میده [البته این فکت بود نه تصور] ۱۱) فردیه که بقیه بهش زود اعتماد میکنن، اونم میدونه اعتماد سخت ایجاد میشه پس خرابش نمیکنه. ۱۲) پینتبال رو دوست داره. ۱۳) فرزند نسبتا خلف خانواده ۱۴) وقتی ناراحته یا زیاد نمیاد یا اگه میاد ناراحتی رو انتقال نمیده. دمت گرمه خلاصه، عشقی.
17-03-2026، 22:31
حسام واقعا مهربونه.
یعنی با منفورترین آدمهای انجمن هم میتونه گرم بگیره و در کمال احترام مرزش رو هم مشخص کنه. من آدم بهاصطلاح رفیقبازی نیستم ولی حسام برای مقوله رفاقت گزینه خیلی مناسبیه! چیز زیادی ازش نمیدونم اما به نردها نزدیکه. نرد معاشرتی. توی معاشرت با دیگران به جزییات زیادی توجه میکنی و این برگ برنده بزرگیه. خوشصحبت، دوستداشتنی، بسیار مراعاتکننده فرد مقابل و فهیم و خوشفکره. در کل خیلی خوشحالم که توی انجمن باهات آشنا شدم حسام. (((::
17-03-2026، 23:34
درسخون
گیمر تاریخ دان سیاست مدار اقتصاد دان توی هر حوزه ای یه چیزی بلده اصن خوشگل ![]() از اوناس که وقتی لبخند میزنه کیف میکنی معلم خوبی هستی حسام جون خوش صحبته خیلی خوش صحبته توی شوخی کردن ندیدم مثش ![]() آدم امنی هست قابل اعتماده و خب میشه راجب هرچییی که بخوای صحبت کنی باهاش میدونی که من تو نوشتن ... ![]() بپذیر ![]() موفق باشی بزرگ مرد ریشو
18-03-2026، 1:15
چون که نفرات قبل گفتن تصوراتم درست نبود این دفه میخوام طوری بنویسم که همشون درست باشه
تصور من از حسام: علایق: از تماشای فیلمهای محبوب و گوش دادن به موسیقی پاپ لذت میبرد. سرگرمی: وقت گذراندن با دوستان و خانواده برایش اهمیت دارد. فعالیت: پیادهروی در پارک یا طبیعت را دوست دارد. شغل: شغل معمولی و قابل قبولی دارد. زندگی روزمره: به دنبال حفظ تعادل بین کار و زندگی شخصی است. غذا: از غذاهای خانگی و رستورانهای رایج لذت میبرد. آرزو: رسیدن به آرامش و ثبات در زندگی. روابط: روابط اجتماعی نسبتاً گسترده و متعادلی دارد. رفتار: معمولاً رفتاری منطقی و قابل پیشبینی دارد. دیدگاه: اهداف و انتظارات واقعبینانهای از زندگی دارد.
18-03-2026، 1:19
سلام(:
تو یکی از درست ترین آدمایی هستی که توی فلش دیدم به شدت خاکی و از چسی به دور با ی حس شوخ طبعی عالی غیبت هم خیلی باهات حال میده(((: توی تصورم یک دونه دختر هم دور و برت نیست که از وجودت احساس نا امنی کرده باشه. این واقعا توی این دنیای شیری دست آورد بزرگیه خیلی هم صلح طلب و بخشنده هستی. و این قسمت تنها چیزیه که میتونم بابتش بهت انتقاد کنم. اونم نه همیشه. ولی بعضی وقتا انگار باعث میشه حتی حقم باهات باشه پا پس بکشی و بگی بیخیال. یا ممکنه وقتی طرفت لیاقت بخشش رو نداره ببخشیش. پیشنهادی بهت نمیکنم چون مطمعنم خودت واقفی بهش .-. موفق باشی(:
18-03-2026، 1:22
ناشناس رو گذاشتی واسه اینکه راحت حرفمون رو بزنیم
هرچی فک کردم نشد قهوه ایت کنم حتی ب ناشناس:دی
18-03-2026، 1:35
خب حسام
خیلی پسر خوبی هستی هیچوقت ندیدم کسیو از خودت برنحونی دل خیلی پاکی داری و واقعا خونگرم و خوش صحبتی آدم میتونه ساعت ها باهات از هرچیزی حرف بزنه و خسته نشه چون همیشه انرژی و حس خوبیو ک داری ب طرف مقابلت انتقال میدی اجتماعی هستی و این واقعا چیز خوبیه چون با هر ادمی میتونی ارتباط بگیری شوخ هستی و تو شوخیات هم حد رو میدونی و شوخیات باعث نمیشه ادم ناراحت بشه و اینم از دل پاکته امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی تو زندگیت
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|