قبل از همه چی ؛ تشکر میکنم از همتون بابت نوشتن نظراتتون چه عزیزایی که اینجا فرستادن چه کسایی که لطف کردن و ناشناس گفتن نظرشونو.
خیلی دوستتون دارم
(17-03-2026، 19:01)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حسامِ دیگه o(^o^)o
ای بابا ای بابا v:
(17-03-2026، 20:12)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب حسام
فکر میکنم یه مدتی باهم حرف میزدیم ولی یهو قطع شد همه چی و از اونجایی ک حافظم زیاد جالب نیست صرفاً تصورات الانمو مینویسم
در کنار همه اینایی که خودت میدونی به نظرم خیلی مهربون و مؤدبی خیلی حواست به بقیه هست و به عقایدت و چیزایی که از نظرت درسته خیلی خیلی اهمیت میدی حتی اگه از نظر بقیه بی اهمیت باشه( که به نظرم خیلی خوبه) جزو آدمایی هستی که مطمئنم هدف داری تو زندگیت و برای رسیدن بهشون خیلی تلاش میکنی حس میکنم بعضی وقتا خیلی مودی بشی و گاهی هم واست سخت باشه اون حس واقعی ای که داری و اون چیزی که ته دلت هست و راحت بگی و سعی میکنی با کلمات محافظه کارانه ای بیانش کنی
حافظتم به نظر میاد خیلی جالب و قوی باشه که اینم به نظرم به دلیل اهمیت دادنت به مسائله که عالیه واقعا 
در کل که جزو انسان های جالب زندگیم بودی همیشه خیلی خوشحالم که یه تایمی صحبت میکردیم و در کل آشنا شدم باهات
ممنونم تینا جان.
لطف کردی واقعا
اگه عمری باقی بود ایشالله باز هم با هم صحبت میکنیم دلللللللبر ( به یاد قدیما v: )
(17-03-2026، 20:14)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود بر کُشَنده ی گرامی...
ببخش اگه مث بقیه پیامام تومار نمینویسم، تازه از جاده رسیدم خونه خستمه یذره
تصوری ک ازت دارم، یه آدمِ فهیمِ امنه.
کسی ک میتونه تو زندگی مشترکش بفهمه پارتنرش چی میخواد، چیزی ک اکثر آقایون ندارن، احساس میکنم خوب میفهمی طرفِ مقابلت رو...
و اینکه میتونی ب اون دختر ک پارنترته حسِ امن بودن بدی
بهت اعتماد کنه، حرفاشو بزنه، قضاوتش نکنی و براش امن باشی!
سلیقت هم توی انتخابِ گیم عالیه
مث همون میم معروف...
پرفکت...!
کشنده ((((:
نمیدونم چرا اصن همچین اسمی رو انتخاب کردم
اصن معنیش چیه
چرا یکی باید هلاک کننده و کشنده باشه
با چی جنگ داشتی تو آخه مرد (((((((:
ممنونم امیر جان
لطف کردی
(17-03-2026، 20:55)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تصور حسام :
۱) اون بچه ایه که میره تو اتاقش و مامانش سی دفعه باید صداش کنه برای اینکه بیاد سر سفره و چون حواسش به گوشیه ۲۹ دفعه اول رو نمیشنوه.
۲) حسام هیچ وقت چسی نمیاد، بلکه حسام اون آدمیه که وقتی بقیه چسی میان، با حسام میری مسخرشون میکنی.
۳) حسام از اون تیپ آدماس که اگر سیگار دستش ببینی باید بگی : چه گوه خوریا (فک کنم مربوطه به مورد قبلی)
۴) خوابیدن رو خیلی دوست داره.
۵) فود فرند خوبیه.
۶) ماشینی که بهش میخوره داشته باشه، تیبای سفیده.
۷) هر موزیکی بذاری تو ماشین، حسام باهاش هد میزنه.
۸) پایه هرکاریه
۹) آدم با معرفتیه، تو رفاقت برات کم نمیذاره.
۱۰) حرف زدن باهاش حال میده [البته این فکت بود نه تصور]
۱۱) فردیه که بقیه بهش زود اعتماد میکنن، اونم میدونه اعتماد سخت ایجاد میشه پس خرابش نمیکنه.
۱۲) پینتبال رو دوست داره.
۱۳) فرزند نسبتا خلف خانواده
۱۴) وقتی ناراحته یا زیاد نمیاد یا اگه میاد ناراحتی رو انتقال نمیده.
دمت گرمه خلاصه، عشقی.
۱ ) بار ۳۰ ام هم نمیشنوم ۲ ) آره. من لیترالی تراماتایز میشم وقتی یکی چوسی میاد و دلم میخوا اگزجره شم ۳) به طرز عجیبی بله (((: اصن انجام هیچ کار خلافی بهم نمیاد حس میکنم
۴ ) آره ولی سخت میخوابم |: ۵ ) بله D:
۶ ) تیبا آخه مرد مومن (((: ۷ ) کاملا صحیح v:
۸ ) قضاوت با دوستان
۹ ) اینم قضاچت با دوستان v:
۱۰ ) درس پس میدیم آق مِیتی
۱۱ ) همچنان قضاچت با دوستان
۱۲ ) پینت بال دوس داشتم که اون چنشب تو فلش نبودم ((((((((:
۱۳ ) بله v:
۱۴ ) قضاوت با دوستان پارت ۱۳۵۳۴۱۷۷۹۵
مرسی مهدی
(17-03-2026، 22:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حسام واقعا مهربونه.
یعنی با منفورترین آدمهای انجمن هم میتونه گرم بگیره و در کمال احترام مرزش رو هم مشخص کنه.
من آدم بهاصطلاح رفیقبازی نیستم ولی حسام برای مقوله رفاقت گزینه خیلی مناسبیه!
چیز زیادی ازش نمیدونم اما به نردها نزدیکه. نرد معاشرتی. توی معاشرت با دیگران به جزییات زیادی توجه میکنی و این برگ برنده بزرگیه.
خوشصحبت، دوستداشتنی، بسیار مراعاتکننده فرد مقابل و فهیم و خوشفکره.
در کل خیلی خوشحالم که توی انجمن باهات آشنا شدم حسام. (((::
فدای تو بشم من پسر v:
خوبی از خودته بقیه رو هم خوب میبینی (: عشق منی داداشی
(17-03-2026، 23:34)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درسخون
گیمر
تاریخ دان
سیاست مدار
اقتصاد دان
توی هر حوزه ای یه چیزی بلده اصن
خوشگل 
از اوناس که وقتی لبخند میزنه کیف میکنی
معلم خوبی هستی حسام جون
خوش صحبته خیلی خوش صحبته
توی شوخی کردن ندیدم مثش
آدم امنی هست
قابل اعتماده و خب میشه راجب هرچییی که بخوای صحبت کنی باهاش
میدونی که من تو نوشتن ....gif)
بپذیر
موفق باشی بزرگ مرد ریشو
آرش بخدا اگه چیزی از سیاست و تاریخ و اقتصاد بارم باشه
مرسی ازت
(18-03-2026، 1:15)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چون که نفرات قبل گفتن تصوراتم درست نبود این دفه میخوام طوری بنویسم که همشون درست باشه
تصور من از حسام:
علایق: از تماشای فیلمهای محبوب و گوش دادن به موسیقی پاپ لذت میبرد.
سرگرمی: وقت گذراندن با دوستان و خانواده برایش اهمیت دارد.
فعالیت: پیادهروی در پارک یا طبیعت را دوست دارد.
شغل: شغل معمولی و قابل قبولی دارد.
زندگی روزمره: به دنبال حفظ تعادل بین کار و زندگی شخصی است.
غذا: از غذاهای خانگی و رستورانهای رایج لذت میبرد.
آرزو: رسیدن به آرامش و ثبات در زندگی.
روابط: روابط اجتماعی نسبتاً گسترده و متعادلی دارد.
رفتار: معمولاً رفتاری منطقی و قابل پیشبینی دارد.
دیدگاه: اهداف و انتظارات واقعبینانهای از زندگی دارد.
تا حدودی درسته همشون (((: جالب بود واقعا
مرسی آقا دبیر
(18-03-2026، 1:19)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام(:
تو یکی از درست ترین آدمایی هستی که توی فلش دیدم
به شدت خاکی و از چسی به دور
با ی حس شوخ طبعی عالی
غیبت هم خیلی باهات حال میده(((:
توی تصورم یک دونه دختر هم دور و برت نیست که از وجودت احساس نا امنی کرده باشه. این واقعا توی این دنیای شیری دست آورد بزرگیه
خیلی هم صلح طلب و بخشنده هستی. و این قسمت تنها چیزیه که میتونم بابتش بهت انتقاد کنم. اونم نه همیشه.
ولی بعضی وقتا انگار باعث میشه حتی حقم باهات باشه پا پس بکشی و بگی بیخیال. یا ممکنه وقتی طرفت لیاقت بخشش رو نداره ببخشیش. پیشنهادی بهت نمیکنم چون مطمعنم خودت واقفی بهش .-.
موفق باشی(:
عه ممد (((((: خیلی ممنونم ازت ملیکا
فقط راجع به اون تیکه که حتی یه دخترم دورم نیست که احساس ناامنی نکرده باشه ؛ دلیلش اینه که اصن دختری دورم نیست D:
من واقعا اینجوریم که هر بدی هم در حقم بکنی اگه صادقانه بیای عذر بخوای واقعا میبخشم. سعی کردم خیلی کول و باحال و کینه ای طور باشم ولی خب شکست خوردم (((((:
مرسی ازت ملیکا
(18-03-2026، 1:22)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس رو گذاشتی واسه اینکه راحت حرفمون رو بزنیم
هرچی فک کردم نشد قهوه ایت کنم حتی ب ناشناس:دی
بله بله مشاهده کردم و حدس هم زدم خودتی v:
ممنونم ازت عارفه
خیلی دوست داشتنی هستی ((:
خوشحالم تاثیر مثبت داشتم ((((:
(18-03-2026، 1:35)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب حسام
خیلی پسر خوبی هستی هیچوقت ندیدم کسیو از خودت برنحونی
دل خیلی پاکی داری و واقعا خونگرم و خوش صحبتی
آدم میتونه ساعت ها باهات از هرچیزی حرف بزنه و خسته نشه چون همیشه انرژی و حس خوبیو ک داری ب طرف مقابلت انتقال میدی
اجتماعی هستی و این واقعا چیز خوبیه چون با هر ادمی میتونی ارتباط بگیری
شوخ هستی و تو شوخیات هم حد رو میدونی و شوخیات باعث نمیشه ادم ناراحت بشه و اینم از دل پاکته
امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی تو زندگیت
عه لیموووو vvvv:
عزیزی پارمیس جان
خوبی از خودته بخدا
ممنونم از لطفت
(18-03-2026، 4:56)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب دوست خوبم حسام
خیلی ساله میشناسمت و از اکثر اتفاقات زندگیِ هم باخبریم پس چیزاییو میگم ک زیاد راجبش حرف نزدیم تا ببینم درست فک میکنم یا ن :
من فک میکنم تو ی مقدار از حالو هوای شهرت خسته شدی
با اینکه جایی هستی ک خیلیا دلشون میخواد فقط هرازگاهی بتونن بیان ک با آرامش اونجا حال کنن ولی تو دوس داری یکم تو زندگیت هیجانای بیشتر داشته باشی
آدم اجتماعی ای هستی ولی در کل تنها بودنو بیشتر دوس داری
حتی گاهی وسط جمع خیلی شلوغ یهو ساکت میشیو میری تو خودت
ولی در عین حال اینکه تو توجه باشیو دوس داری(اه گیج شدم@_@)
چون خیلی مهربونی پس زیاد هم گول میخوری و ب طرز عجیبی بنظرت پسرا مظلوم ترن
اها در مورد گول خوردن ی استثنا داری ک بدرد بخوره: وقتی تو جامعه همه ب ی سمت میرن توام تو همون سمتی ولی حواست هس ک همه ی جنبه ها و هر سمتی ک وجود داره رو با منابعی ک داری تحلیل کرده باشی ( ایشالا ک گرفتی چی میگممم)
بین دوستا و خونواده از اونایی ک تااااا جایی ک میشه مراعات همه رو میکنن و اگه از کوره در بری ینی دیگه خیلی صبرت تموم شده
ی چهره ی کاملا قابل اعتماد داری برا همه
تا حالا خیلی ب مستقل شدن فکر کردی
درمورد شغلت بعضی وقتا مردد میشی
از دخترای سلیطه ی پر حرفِ عفاده ای خوشت نمیاد
از پسرای گنده گوز و پیک می هم بدت میاد
خودتم اصلا ادایی یا چسی طور نیستی
ظاهرت برات مهمه و بین دوستات اونی ک بهتر بنظر میاد تویی
شلخته نیستی از بهم ریختگی هم فک کنم یکم بدت بیاد
عاامممم تا اینجا همین ب ذهنم رسید 
به اندازه قدت برام متن نوشتی ( ایموجی های معروفم )
گوگولییییی
فک نکنم اینجا کسی بیشتر از تو منو بشناسه و خب بله.
هر چی که شما بگی حقیقته v:
دوستت دارم دختره
(18-03-2026، 7:45)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در مورد معلم عزیزمون باید بگم که تو اندازه هنر/قرآن/ورزش/ورزش عالی بودی
کار سختی رو برداشتی اما ازت برمیاد اگه صدتو بزاری کلا جا به جا شدن بین این موقعیت ها سخته اما در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم نخور
چاکر حاج ابراهیم ((((:
نماز روزه ها قبول حاجی جون
ما همچنان دوستت داریما با اینکه کم پیدایی (:
(18-03-2026، 10:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2021، 18:50)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پرانرژی، معاشرتی، بامزه و صادق،
کلاً فحاشی امر صادقانهایه. آدمی که فحش میده دورو نیست و صادقانه رفتار میکنه. این عالیه.
+
حسام جان، بچهی صاف و سادهای هستی. فکر کنم خیلی اهل این که از تجربههای بقیه درس بگیری نیستی، یا حداقل قبلاً نبودی. توجیهت براش هم چیزی شبیه به "شرایط زندگی هر کسی متفاوته و هرکسی خودش میدونه که چی واسهش بهتره" ست، یا حداقل قبلاً بوده. به نظرم آدم بلندپرواز و ریسکپذیری هم نباشی و ثبات رو ترجیح بدی. زندگی رو خیلی سخت نگیری و بتونی رگههایی از خوبی رو توی همهی آدما پیدا کنی.
امیدوارم روزی بیاد که از ته دل احساس خوشبختی کنی؛ چون لیاقتش رو داری <۳
ممنون صنم / نیکی / مدوسا جان
همش درسته یجورایی
امیدوارم روزی بیاد که همگی احساس خوشبختی کنیم (:
مرسی ازت منِزل جان ((((:
(18-03-2026، 10:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حسام عزیز،
حس میکنم از اون دسته حتی از زشتی های آدم ها عبور میکنه و نادیده شون میگیره
بشدت اجتماعی و صبور بنظر میایی و میشه گفت به همین دلیل توی هر شغلی و مسیری ،آینده کاری درخشانی خواهی داشت.
شوخ طبعی و گاهی جملات طنز بشدت قوی ای میگی(از اونا که میگم کاش زودتر به ذهنم میرسید(((= )
گل سرسبد همه جایی چه جمع خانوادگی،چه دوستانه و حس میکنم گاهی این موضوع حجم خیلی زیادی از انرژیت رو میگیره و اذیت کننده میشه
همینا دیگه،
امیدوارم همیشه موفق باشی و بدرخشی.
عه کیت کت <:
ممنونم دختر
خوشحالم که احساس مثبتی داری ازم. لااقل از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سری های قبل که بهتره v:
(18-03-2026، 11:18)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انگار تمام استرسها و روزمرگیها با حرفای بامزه و شوخیهای بهموقع تو از بین میره. تو واقعاً یه استعداد خاصی داری تو اینکه چطور جمع رو زنده نگه داری و کاری کنی همه، حتی اونایی که اولش تو خودشون بودن، لبخند بزنن. اصلاً انگار خدا وقتی تو رو ساخته، یه عالمه انرژی و حس شوخطبعی تو وجودت ریخته.تصور قبلی که ازت نوشتمو از ذهنت پاک کن من آدم 2 ساعت پیش نیستم چه برسه 3 4 سال پیش .
خلاصه که ایشالا همیشه موفق باشی و خنده هات از ته دل باشه .
ممنونم ازت آرمیتا (((:
لطف کردی عزیزم
خوشحالم که گاها میتونم انرژی مثبتی رو منتقل کنم حداقل
بقولی این حس شوخ طبعی حاصل بدبختی کشیدن و آب دیده شدن تو حوزه های مختلفه v:
عزیزی
(18-03-2026، 14:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حسام مهلک یا مهلک حسام
قراره نبود برات تصور بنویسم الانم قرار نیست چون اصولا بهت اهمیتی نمیدم میدونی که؟
از اون موقع ک موزاییک بودی میشناسمت افرین دقیقا همون موقع که تو شاد درس میخوندی
تصور خاصی ندارم .از اون دست ادم هایی هستی که میزارم خودت تصور بسازی یعنی بهت فرصت معرفی میدم
به فرنود میگفتم چرا تو تصورا همیشه باید از خوبی ها گفت گفت از بدی بگو خودتم گفتی بدی بگین منم میخوام از بدی هات بگم اون چیزایی که شاید حتی خودتم پیگیرش نمیشی. تو با خودت مهربون نیستی و دیگران رو گاها اولویت قرار میدی(حتی اگه مسئله سوزوندن ذعال به جای چوب باشه).سر مسائلی که اصلا نیاز نیست توضیح بدی وقت میزاری و توجیه میکنی طرف مقابلتو و کافیه دلخور از چت خارج بشه تو میمونی و مجموعه ای از اورثینکهات.
تو توی ذهن من ابی کمرنگی . از اون رنگ ها که اگه لباس اون رنگی داشته باشب میشه با هرچیزی ستش کرد و نگران محدودیت نباشی. حالا چرا ابی؟ چون این رنگ برام مظهر ارامشه
احتمالا تو زندگیت از مهربونیت سواستفاده شده ولی تو پرروتر از این حرفا بودی که ذره ای از خوبیت کم کنی نهایت بگی پوفف یه بی لیاقت جدید کشف کردم.
روابط اجتماعی گسترده، دایره رفاقت کوچک .
شکمو از اونایی ک حتی نمیتونی به هات چاکلتش نگاه کنی حتی اگه دختر باشی((((((((:
نمیدونم دیدگاهم چقدر به چیزی ک واقعا هستی نزدیکه اهمیتی هم بهش نمیدم چون در نهایت تو جزو همون ادمایی هستی که از بین ادما کمتر ازشون بدم میاد
تو تصور همه ما برای زندگی تو این دنیا ادم خوب و مفیدی
ایا برای زندگی خودت ادم خوب و مفیدی؟ تصور خودت از خودت برام جالب شد
میتونم بگم بعد اون شقایق
تو هم بیشترین شناختو ازم داری و خب گویا از این شقایق تا اون شقایق فرجه (((:
درست و صحیحه کاملا.
اون بخش اورثینک رو کاااملا درست میگی
نمیتونم به هیچ وجه نادیده بگیرمش اینو و خیلی جاها هم واقعا آزار داده منو. گاها شب نتونستم بخوابم و شاید باورت نشه ((:
خیلی ممنونم ازت شقایق
واقعا دوست داشتنی هستی
(18-03-2026، 17:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلاممم
تصورم از سیسی گلم حسام
مدت زیادی نیست میشناسمش ، اما اولاً از آشنایی باهاش خوشحالم
دوماً انقدر باهاش احساس راحتی میکنم انگار سال هاست میشناسمش ؛
و تمام این صمیمیت من با حسام برمیگرده به نحوهی رفتار کردن خودش
چرا که مشخصه آدمیه که حد و مرزهارو توی ارتباطات به خوبی میشناسه و رعایت میکنه .
آدم حرمت نگه داریه و به شدت با ظرفیت و باجنبهاس .. از این جهت که تو اگه دو کلام باهاش شوخی کنی از خودش در نمیاد که به اسم شوخی بخواد بهت بی احترامی کنه ، کاملاً حواسش به شوخی هاش هم هست.
نه مثل بعضی شخصیت ها که تا توی روشون میخندی از خودشون در میان و به خودشون اجازه میدن هرچی از دهنشون در بیاد بگن !
پسر با شرف و با غیرتیه ، ساده از کنار اتفاقات نمیگذره ، آدم بی شرف ببینه حتی پشت منی که زیادم نمیشناستش در میاد .
خوش مشرب که هست ، خوش سفرم باید باشه .
خیلی هم دلش پاکه و احساساتیه
امیدوارم بهترین ها سهم دل مهربونش باشه ♡
موفق باشی حسام جون سیسی گلم.
عه سیسییییی v:
ممنون ازت رها خانوم
خیلی خوشحال شدم واقعا (:
به شخصه همش دوس داشتم یه همچین وایبی بدم و خب گویا موفق هم بودم (((:
واقعا ممنونم ازت
ایشالله همیشه بهترینا برات اتفاق بیفته
(18-03-2026، 19:10)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حسام عزیز
برای من تداعی کننده چندلر بینگ هستی کمی.
باشخصیت، مهربان، فداکار، بانمک.
احتمالا از مدل شخصیت هایی که غمهاش درون خودش میریزه و سکوت میکنه و با کوله باری از مشکلات در جمع ها میخنده و به روی خودش نمیاره.
طنز دلنشینی داری
خیلی از حدو مرزهایی که برای این نسل کمرنگ شده را همچنان بهش پایبندی و این خیلی خوب و قابل احترامه
معلم دلسوز و پایه، از اون معلمها که برای دانش آموزام همیشه به یادماندنی و عزیزند که همیشه برای شروع کلاسشون بچهها ذوق و شوق دارند.
یه شخصیت قوی، کاریزماتیک و حمایتگری داری که خیلی زیباست
حسام عزیز همیشه موفق وشاد و سریلند باشی و در مراتب بالا بدرخشی
ممنونم صبا جان.
با اینکه زیاد با هم حرفی نزدیم ولی خب بازم برام تصور نوشتی و خب ممنونم ازت
منم همین احساس خوبی که گفتی رو اتفاقا ازت میگیرم
حس میکنم خیلی باید رفتار بالغانه و متینی داشته باشی تو روزمرگیات و تو دور و اطراف بعنوان یه دختر خوب و نمونه در سطح خانواده معروف باشی مثلا ((:
موفق باشی همیشه
بچه ها واااقعا ممنونم ازتون
خیلی لطف کردید
متاسفانه ناشناس کلا پرید |:
چننفری نوشته بودن برام که اصن سایتش بالا نمیاد
اگه اوکی شد حالا تو تاپیکای مربوطه اونجا نقل قول میکنمش
مرسی ازتون