سلام دوستان عزیزم
ازتون متشکرم که محبت داشتید و پیامهای زیباتون برای من نوشتید
و مفتخرم به داشتن شما دوستان عزیزم، غالباً نظراتتون درست بود و من صرفا نظرم راجعبه بعضی جملات مینویسم
@
†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
عارفه عزیزم، متحیرم از دقت شما به جزئیات! (:
من بیشتر از قانونمند بودن، معتقد به نظم اجتماعی هستم!
چون قانون میتونه اشتباه و مغرضانه نگاشته شده باشه ولی نظم! نظم همیشه جوابه و زیباست(:
در مورد قضاوت نکردن! جالبه برام که چطور به این نتیجه رسیدی، چون درسته من معمولاً سعی میکنم کسی قضاوت نکنم و البته گاهی درش موفق نیستم، علتش هم اینه که در پیش فرض من این هست که من جای اون انسان نبودم و از شرایطش ناآگاهم! شاید اگر من هم با تمامی ان شرایط و زمینهها جای او بودم تفاوتی در نتیجه نداشت! پس در مقام یک انسان جایزالخطا در مقام قضاوت نیستم!
ممنونم عارفه زیبا، با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیزم
@
TinaMk
تینای زیبای من
از آشنایی با شما بسیار خوشحالم، بینهایت برام عزیزی
از محبتی که به من داشتی ممنونم
در مورد مذمت اهمیت بیش از حد هم با شما موافقم، باید روش کار کنم و اصلاحش کنم و به تعادل برسونمش
با ارزوی موفقیت روزافزون برای تینای عزیزم
@
Đęąđ.ğïřł
شقایق زیبای من
از پیام پر محبتت متشکرم
(در من امیدی است
میآید و میرود، اما
هرگز نمیگویمش بدرود…
محمد درویش)
از داشتن شما دوست عزیزم بسیار خوشحالم
با ارزوی موفقیت و بهروزی برای دوست عزیزم
@
shghyegh
گل شقایقم!
ممنونم از پیام پر محبتت
در مورد قوانین، به قانون نه به نظم در تمامی ابعاد خصوصاً در بعد اجتماع معتقدم، سعی میکنم بهش پایبند باشم
بله من صبحهارو خیلی دوست دارم(:
برام جالبه که از کجا متوجه شدی عزیزم
عاشق نور خورشیدم، صبحهایی که با نور زیاد شروع بشه ادم خوشحال تری هستم
موفق و سربلند باشی گل شقایق
@
*Aɴѕel*
ملیکای عزیزم
از پیام پر محبت و دقت نظرت متشکرم
بله عزیزم متاسفانه هرچیزی باید سرجاش باشه و منظم باشه وگرنه از محیط انرژی بدی میگیرم و مودم میافته اصطلاحاً
ملیکای زیبای من بهترینهارو برات آرزو میکنم و میدونم که در هر زمینهای که شروع کنی میدرخشی
@
ابراهیم هادی
آقای ابراهیم هادی عزیز
ممنونم از نظرتون
و بله من همیشه تحت هر شرایط بحرانی سعیم بر اینه که به این فکر کنم که چطور میشه به بهترین نحو شرایط هماهنگ کرد و سعی میکنم زیاد تحت تاثیر قرار نگیرم
@
Emmɑ
آرمیتای دوست داشتنی من!
ممنونم از پیام زیبات
تو منو یاد گذشتهام میندازی و گاهی اینطوریم که مگه میشه انقدر با یکی ویژگیهای مشترک داشت! (:
برام عزیزی و بهترین هارو برات آرزو میکنم عزیزدلم
@
Mohlek
حسام عزیزم
متشکرم از محبت شما
با ارزوی سلامتی و بهروزی برای حسام جان
@
Berserk
ممنونم ملیکا جان
شاید نیمه متعهد به روتینها (:
نسبت به علایق هم بله بله و اخیراً تاریخ هم حتی!
با ارزوی موفقیت برای ملیکای عزیزم
@
Medusa
نیکی زیبای من
شما همیشه به من محبت داشتی
بله تصورات شما کاملا درسته
من نشبت به وقایع صبور نیستم دوست دارم زودتر اون اتفاقه بیافته و این خوب نیست، چون گاهی نرسیدت خراب میشه! (:
بله اهل تقلید نیستم و ترجیح میدم متفاوت از بقیه باشم تا تبدیل به چیزی باشم که خودم نیست!
منم دنیایی که توسط نیکیهای عزیز اداره بشه رو خیلی ایدهآل میدونم، زیبا، لطیف، پرمعنا، باطراوت
و از صمیم قلب مشتاق دیدارتم و در آینده انشالله روی ماهت ببینم
با آرزوی سلامتی، شادی، بهروزی و کامروایی برای نیکی بینظیرم
@
Faust
رهای زیبای من
ممنونم از محبتی که به من داری
بله من بسیار معتقدم که زیبایی ها و خوبیهارو باید گفت و ستایش کرد
دنیای امروز ما که درگیر روزمرگیها و یکنواختیهاست و در زیر غبار خاکستری فرو رفته شاید بیشتر از هر چیزی به رنگها نیاز داره!
جزئیات مهماند (:
بله میگم بیانشون به لبخند و حس رضایت بعدشون خیلی میارزه
در جمع فامیل و دوستان بله ولی دوستان بسیار نزدیکم از استثناعات هستند، شاید بحث اعتماده! هرچی اعتمادم به کسی بیشتر باشه گاردم کمتره و ببشتر میتونم پیشش خودم باشه به دور از قضاوت
با آرزوی موفقیت و سلامتی برای رهای دوستداشتنی