امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« تصور ما از کاربران فلشخور »

سلام وقت بخیر 
به نظر میرسه که....
 سبک لباس پوشیدنت یه جورایی ترکیبی از راحتی، باکلاسی و نشون دادن خود واقعیه. احتمالاً دنبال لباسایی هستی که هم توشون احساس راحتی کنی، هم خودت رو نشون بده و بگه چه جور آدمی هستی.

بعید نیست پارچه‌های طبیعی و خوب مثل کتان، ابریشم و پشم رو دوست داشته باشی. احتمالاً بافت‌های ظریف و رنگ‌های خنثی هم برات جذابن.

به جای طرح‌های شلوغ و پر زرق و برق، احتمالاً طراحی‌های ساده و مینیمال با جزئیات کوچیک و خاص (مثلاً یه گلدوزی ظریف یا دکمه‌های خاص) بیشتر دلت رو می‌بره.

رنگ‌های خنثی (مثل خاکستری، کرم، بژ) و رنگ‌های ملایم (مثل آبی روشن، صورتی کمرنگ، سبز نعنایی) احتمالاً تو کمدت زیاد پیدا می‌شن. شاید از رنگ‌های تیره و جسورانه هم استفاده کنی، ولی نه زیاد، فقط برای اینکه یه تعادلی ایجاد کنی.

شلوارهای راحت، پیراهن‌های نخی ساده، ژاکت‌های باکیفیت و کفش‌های چرمی کلاسیک، احتمالاً جزو آیتم‌های اصلی کمدت هستن.

احتمالاً موسیقی کلاسیک، فولکلور (مخصوصاً موسیقی ایرانی)، جز و کلاً موسیقی‌های آرام و مدیتیشن رو دوست داری.

هنرمندان مورد علاقه: شاید اونایی که احساسات عمیق رو بیان می‌کنن و داستان تعریف می‌کنن، بیشتر توجهت رو جلب کنن.

به جای شلوغی، ترجیح می‌دی تو یه جای آروم و دنج به موسیقی گوش کنی و لذت ببری.

هنر مدرن، مفهومی، نقاشی‌های رئالیسم و مجسمه‌های انتزاعی احتمالاً برات جذابن.

نقاشی، مجسمه‌سازی، عکاسی و هنرهای دیجیتال، احتمالاً جزو علاقه‌مندی‌هات هستن.

به جای موزه‌های بزرگ و شلوغ، شاید ترجیح بدی وقتت رو تو گالری‌های هنری کوچیک و مستقل بگذرونی.

غذاهای سنتی ایرانی، مدیترانه‌ای و گیاهی احتمالاً برات جذاب هستن.

طعم‌های ملایم، متعادل و پیچیده، احتمالاً بیشتر از طعم‌های تند و تیز مورد پسندت هستن.

توی سختی‌ها و بحران‌ها، کم نمیاری و به جای تسلیم شدن، دنبال معنی و مفهوم می‌گردی. مثل یه درخت که تو طوفان خم می‌شه ولی نمی‌شکنه، تو سختی‌ها هم محکم‌تر می‌ایستی.

زبان برات فقط یه ابزار حرف زدن نیست، بلکه یه جورایی دنیای خودت رو می‌سازی و حتی واقعیت رو بازنویسی می‌کنی. 

وقتی یه ایده‌ یا نوشته‌ات تایید می‌شه، حس خیلی خوبی بهت دست می‌ده و انگار اعتبار بیشتری پیدا می‌کنی.

باور داری که تاثیر گذاشتن روی آدم‌های اطرافت (دوست و خانواده) عملی‌تره. برای همین، انرژیت رو صرف بهتر کردن روابط نزدیکت می‌کنی تا اینکه بخوای کل جامعه رو عوض کنی.

وقتی عصبانی می‌شی، انگار یه جور آلارمه که داره بهت هشدار می‌ده. اگه این خشم رو درست هدایت کنی (مثلاً با نوشتن یا پیاده‌روی)، تبدیل به یه نیروی سازنده می‌شه. یعنی بلدی احساسات منفی رو به چیزای خوب تبدیل کنی.

دوست داری همین فعالیت‌های شخصی (نوشتن، پیاده‌روی، رفتن به دورهمی‌های کوچیک) رو ادامه بدی تا حس خوبی از موفقیت و تاثیرگذاری داشته باشی.

برنامه میان‌مدت: دوست داری با آدم‌هایی که تو حوزه زبان و ادبیات باهات هم‌فکرن بیشتر ارتباط برقرار کنی. شاید حتی بخوای یه مجموعه نوشته یا مقاله در مورد نقش زبان در شکل‌گیری هویت منتشر کنی.

آرزوی بزرگ: اینکه زندگی‌ای داشته باشی که "زبان" و "هنر" پل ارتباطی تو با بقیه باشن. یعنی حس کنی هر کلمه‌ای که می‌نویسی، تو رو به بقیه نزدیک‌تر می‌کنه.

.انعطاف‌پذیری فکری: اگه کسی نظر متفاوتی داشته باشه و موضوع خیلی حساس نباشه، سریع ازش یاد می‌گیری و دیدگاه جدیدی پیدا می‌کنی.

پایداری عاطفی: بلدی خشم رو به شکل سازنده استفاده کنی؛ این مهارت به مرور زمان مقاومت روانیت رو بالا می‌بره.

واما نقاط ضعف 

تمایل به اجتناب از درگیری: ممکنه در موقعیت‌هایی که نیاز به موضع‌گیری قاطع داری، ترجیح بدی وارد بحث و جدل نشی و از درگیری اجتناب کنی. این می‌تونه باعث بشه که حق خودت رو نگیری یا تاثیرگذاریت کمتر بشه.

فشار درونی برای اثبات خود: گاهی اوقات فشار زیادی روی خودت احساس می‌کنی که باید خودت رو ثابت کنی، مخصوصاً وقتی با انتقاد روبرو می‌شی. این می‌تونه منجر به استرس بشه و باعث بشه بیش از حد به نظرات دیگران حساس باشی.

کمال‌گرایی پنهان: با اینکه روی راحتی و سادگی تاکید داری، ممکنه یه جور کمال‌گرایی پنهان داشته باشی که باعث می‌شه از اشتباه کردن بترسی یا همیشه دنبال بهترین حالت ممکن باشی، حتی اگه این بهترین حالت باعث کند شدن روند کارت بشه.

مشکل در قاطعیت (در برخی مواقع): با وجود اینکه می‌تونی خشم رو مدیریت کنی، شاید در مواقعی که نیاز به قاطعیت فوری و شدید داری، کمی تردید کنی یا نتونی به سرعت تصمیم بگیری.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh
آگهی
فرنود
ایده آل دخترا
گرین فلگ>>>
امیدوارم حنا قدرتو بدونه
پاسخ
 سپاس شده توسط shghyegh ، فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek ، Medusa ، sober ، Faust ، saba 3
فرنود عزیز

تو از اون افرادی هستی ک دوس دارم تو واقعیت هم میدیدمش و جزو دوستام میبود و همونطور ک گفتم حس میکنم ی ورژن اصلاح شده از همون دوستمی ک گفته بودم شبیهته

خب اول تصور ظاهری
آدمی هستی ک از سبک کلاسیک، کژوال کلاسیک و اولد مانی خوشت میاد ولی گاهی دوس داری یه تاچ از ماکسیمال بودنِ ایرانی رو تو استایلت استفاده کنی (ن همیشه)

بنظرم سبک موها و ریش سیبیلت از دهه نود میلادی الگو میگیره چون خب مسلما خوشت میاد

درمورد اکسسوری فک کنم خوشت میاد کسی برات ی کادو گرفته باشه و بسته ب اهمیت اون شخص، توام اونو همیشه یا مدت کوتاهی استفاده کنی

ولی خب درکل آدم انعطاف پذیری هستی خیلیَم سخت نمیگیری

درمورد شخصیت
اولش فک میکردم رشتت مثلا ادبیات فارسی ای فلسفه ای چیزی باشه گفتی عرب پشمام ریخت ولی جالب بود برام

قبلا با رفیقات صمیمی تر بودی ولی هرچی میگذره یکم فاصله میگیری ن چون اونا مشکلی دارن یا تو
شاید چون مسیر زندگیت ب اونا نمیخوره یا بعضی وقتا برات قابل درک نیستن . برعکس این موردو تو خانومی دیدی و برا همین وایب جفتتون حس میکنم یکیه و بیشتر با اون وقت میزاری

ی شباهتای ریزی بین شخصیت تو و سهند میبینم نمیدونم چجوری توضیح بدم
مثلا حس میکنم بعضی وقتا توام ی سری چیزا خیلی برات بی اهمیت میشه و این اطرافیانتو اذیت میکنه

دیگهههه
فک کنم از طنز سریالای خارجی بیشتر از ایرانی خوشت میاد

آهنگم فک کنم ایرانی زیاد دوس نداری مگه اینکه قدیمی باشه ولی داریوش زیاد دوس نداری

با کتاب درسی حال نمیکنی ولی چیزی ک بش علاقه داشته باشیو انقد میخونی تا کور شی
با خوندن کتابایی با ادبیات قدیمی هم مشکلی نداری(چون هیچی سخت تر از عربی نیس@_@)

فکککک کنم آدم درونگرایی نیستی میانگرایی از اونا ک یهو شارژ اجتماعیشون میره رو صفر نیستی ولی اونقدم برونگرای ۱۰۰ نیستی

عاااا اصلا نمیتونم تصور کنم چجوری لاس میزنی اونم ادبیه یا ن نمیدونم

بنظرم تو اتاقت بیشتر رنگ قهوه ای دیده میشه یا یه رنگِ سردِ نسبتا تیره@_@

عطر خیلی تلخ دوس نداری

آدم نسبتا شادی هستی و ناراحتیتو هم با هرکسی درمیون نمیزاری

خییییلیَم قابل اعتمادی

درکل هروقت باهات حرف زدم خیلی جالب بود چون بانمکم هستیییی و آدم گذر زمانو یادش میره

بای باییییی
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث ، Medusa ، sober ، Faust ، saba 3
خب، از اونجایی که من فرنود رو میشناسم، تصوراتم ازش قبل از اینکه بشناسمش رو میگم. شب اولی که حرف زدیم و باعث شد الان اینجا باشیم. (تصورات و فکرهام رو میگم ولی اینکه واقعیت داشتن یا نه دیگه بماند)
فکر میکردم یه ادم سختی نکشیده و لای پر قو بزرگ شده ست.
یا مثلا فکر میکردم ارتباط گرفتن باهاش سخت باشه چون کتابها رو قورت داده.
فکر میکردم ادمی باشه که راحت بهم بریزه ولی این رو نشون نده و با فاصله گرفتن، ادمها متوجهش بشن.
فکر میکردم عاشق آیسد کافی و کولر و تابستون باشه.
دروغ چرا، فکر میکردم دختر بازه (((((:  یه جوری که من احتمالا به چشمش نمیام.
بهش میخورد ارتباطات براش مهم نباشن و تمرکزش روی زندگی خودش باشه و به خاطر هیچ کس مطلقا تغییری توش ایجاد نکنه.
به نظر ادم درونگرای اجتماعی ای میومد. یعنی درونگرا بود ولی میتونست ارتباط برقرار کنه با حفظ شدید حریم ها و مرزهای شخصی خودش.
به نظرم لباسهایی رو میپوشید که ساده باشن و توشون احساس راحتی داشته باشه. با توناژ ملایم و خنثی.
فکر میکردم بلد نیست سیگار رو تو بده (((((:
فکر میکردم دوست بسیار خوبی میتونه باشه.
دیگه همین. برای برداشت یک شبه به نظرم کافیه. (((((((:
پاسخ
 سپاس شده توسط shghyegh ، Medusa ، Mohlek ، Đęąđ.ğïřł ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، *Aɴѕel* ، sober ، Faust
بنظرم فرنود آدم جالبیه خیلی
تصورم ازش ازون پسرای اتوکشیده و تمیز مرتبه که خیلی احتمالا سیر زندگی عادی و نرمالی دارن ؛ به موقعیت های مناسبی دسترسی دارن و اتفاقا از این موقعیت های مناسب استفاده هم میکنن و کاملا زرنگن.
فرنود بنظرم فقط ظاهر ساده ای داره وگرنه خیلی با سیاست و زرنگه ( در معنای خوبش منظورمه )
اما خب یچیزی که خیلی این بشرو دوس داشتنی میکنه برام ؛ اینه که اگه باش خوب باشی ؛ باهات خوبه
ینی ازون آدمای حد و مرز نگه دار و بشدت بی آزاریه.
من هم خوشحالم که اینجا باهات آشنا شدم فرنود جون (((:
پاسخ
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، فرنودِ بن گیومرث ، Medusa ، Mutemit ، sober ، shghyegh ، Faust ، saba 3
خب. من قراره فرنود واقعی رو براتون توصیف کنم.
فرنود ادم خوشتیپیه. بسیار اتو کشیده به معنای واقعی کلمه. جورابهاش رو هم اتو میکنه. به تناسب لباسهاش اهمیت میده. چیزی که برای جالبه همیشه کفشهاشه. هیچوقت روی کفشهای فرنود لکه نمیبینی. انگار مثل گربه ها بلده چجوری حرکت کنه که خاکی نشن!
موهای فر بانمکی داره. و یه عینک بانمک که انگار برای صورت خودش طراحی شده. البته بدون عینکش خوشگلتره. و یکمم جدی تر.
به جزییاتی اهمیت میده که نمونه ش رو توی موجودات زنده ندیده بودم. حواسش هست به ادمها. مراقبه دل کسی رو نشکونه. بر خلاف تصورات من بسیار ادم دنیا دیده ایه. خیلی با تجربه و پخته که هر بار باعث شگفتی من شده. فرنود یه پوست کرگدنی داره و یه قلب مهربون گنجیشکی. و یه اراده مورچه ای. من بهش میگم مورچه کارگر چون یک ثانیه بیکار نمیمونه.
بسیار بسیار بسیار دست و دل باز. توی مدیریت بحران بهترین عملکرد رو داره. اینها رو بخاطر اینکه بهش نزدیکم نمیگم، از صمیم قلب میگم و بسیار بسیار بهش باور دارم. فرنود فوق العاده ترین ادمیه که من تاحالا دیدم. ارزنده ترین ادمیه که میشه باهاش وقت گذروند.
از بدیهاشم میگم.
به شدت ادم بدغذاییه. و زود سیر میشه و بهت این حس رو مبده که پرخوری ((((((((((:
کارش به شدت براش مهمه و اگر روتین کاریش بهم بریزه شهر رو به اتیش میکشه.
زیادی با ادمهایی که اصلا شاید لازم نیست مهربون و محترمانه برخورد میکنه.
خیلی خیلی فوق العاده تر از چیزیه که فکر میکنه ولی هرجقدر هم بگی گوشش بدهکار نیست.
و فکر میکنم همینها باشه.
شخصیت خیلی گسترده تر از این حرفهایی داره ولی من دیگه محدودش نمیکنم به کلمات. حیفه.
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، sober ، Đęąđ.ğïřł ، saba 3 ، Faust ، shghyegh ، Medusa
فرنود عزیز ،
همیشه تو زندگیم عاشق این دسته از افراد بودم که خوشبختانه تو فلشخور شانس آشنایی با یکی دیگه‌شون رو داشتم.

منظورم کدوم دسته از افراده؟
بله .. انسان های فرهیخته.

فرنود سطحی نیست ، عمق داره .
عمقی که میتونه توروهم در خودش غرق کنه ،
غرق از جهت زیبایی ، زیبایی افکار ، زیبایی دانایی ، زیبایی نگرش .

خیلی آدم خوش ذوقیه ، جزئیات و زیبایی هارو میبینه .
کوچیک ترین چیزها میتونن خوشحالش کنن .. ممکنه یه روز پر مشغله رو پس از یک شب پر تنش شروع کنه اما در نهایت وقتی که پشت چراغ قرمز یا ترافیک شدید گیر کرده ، در حالی که رسیدن به محل کارش هم دیر شده ، با دیدن یه پرنده تو آسمون لبخند بزنه و حالش خوب بشه.

همه چیزو درک میکنه ، روحیه و شخصیت لطیفی داره و این باعث میشه جنس زن رو به خوبی بشناسه و درک کنه چرا که زیبایی هایی که تو دنیای دخترونه معنا دارن و ممکنه از درک خیلی ها خارج باشه ، برای اون معنا داره. 
مثلاً پارتنرش با خیال راحت میتونه بره بهش بگه : فرررنود من امروز یه گل سر صورتی خوشگل برای خودم خریدم ! و فرنودم با ذوق و هیجان دوبرابر بگه وااای چه عالی چقدر بهت میاد و با فلان لباست خوشگل میشه !
کنار همچین افرادی به راحتی میشه که "خودت باشی "..
چون تو ذوقت نمیزنن و به مرور حتی باعث میشن تو کل اتفاقات روزمره‌ات رو براشون تعریف کنی و اوناهم برای رندوم ترین اتفاقاتی که براشون تعریف میکنی ذوق کنند و تک به تک ری اکشن نشون بدن. (طبق تجربه‌ی داشتن همچین آدمی تو زندگیم )

پتانسیل اینو داره هم شاعر باشه هم نویسنده هم نقاش و هم نوازنده (((:
کلاً هنر از سر و روی این بشر میباره ! :دی

حس میکنم گل هدیه گرفتن خیلی خوشحالش میکنه و یه لبخند گشاد میشینه رو چهره‌ش D:

با اینکه خیلی پسر عاقل و داناییه اما  همچنان تشنه‌ی یادگیریه و به خودش هم مغرور نمیشه ..

ذاتاً هم با حوصله و صبوره و  دوست داره دانشش رو در هر زمینه‌ای به شخص مقابل ( اگر مشتاق باشه ) انتقال بده.

از اوناییه که از فرصت های زندگیش به درستی و به خوبی استفاده میکنه.

کاش آدم هایی مثل فرنود هر روز بیشتر و بیشتر بشن ...

موفق باشی فرنود جان.
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Medusa ، Đęąđ.ğïřł ، saba 3
فرنود عزیز، علاوه بر همه‌ی چیزایی که بچه‌ها گفتن و منم باهاشون موافقم، من دوتا تصور دیگه هم دارم، که احتمالاً غلطن:
۱-رفتارت با آدم‌ها حالت آینه‌ای نداره. الاکلنگیه. انگار یک رابطه‌ی خطی بین x و y باشه با شیب منفی. 
۲- از بین تمام راه‌هایی که برای زندگی کردن وجود داره، تو اونی رو انتخاب می‌کنی که ناهموارترینه. و انگار ارزشش رو در همین سخت بودنش می‌بینی، نه در عایده‌ای که برات داره. یعنی بنا رو بر «بیشترین سود با کمترین هزینه» که یه‌جورایی اصل بقاست، نمی‌ذاری و میانبر برات بی‌معنیه.
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، Faust ، Đęąđ.ğïřł ، saba 3 ، *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
فرنود عزیزم
در دنیای امروز که درگیر ابتذال و سطحی نگری و روزمرگی شده، عمیق متفکر و در جست و جوی معناست!
احساس میکنم در مسیر زندگی گزند هایی از سوی دیگران گریبانش گرفته‌اند که اثرش شده فرنودی که به شدت محتاط و محافظه کاره در اینکه حتی با ادم مخالف عقیده‌اش هم در نهایت احترام مکالمه رو پیش ببره تا مبادا زخمی که دیده رو اینبار او فاعلش باشه.
فرنود از هر گزندی محکم‌تر قوی‌تر برگشته
فرنود شور زندگی داره، از اینکه بفهمه مسیری اشتباه رفته شرم و واهمه‌ای نداره.
فرنود روشنفکره نه صرفاً نمایانگر یک عقیده روشن
وایب کنترلگری مطلق ازش نمیگیرم ولی احساس میکنم سعی میکنه هدایتگر برنامه‌های روزانه و روابط و حتی مکالماتش با دیگران باشه و این نظم و ریتم براش آرامش بخشه
این نظم و ریتم قویاً در چینش و محیط اطرافش هم در جریانه، احساس میکنم حتی برای چینش لباس‌ها و کتاب‌ها
استایل مو و ریش تا حدی براش مهمه و از یک مدل نرم همیشگی پیروی نمیکنه چیزی که همیشه ثابته تمیزی و نظمه به تصویری از بیرون دیده میشه اهمیت میده و در نگاه اول اینو نشون میده
احتمالا در خانواده‌ای فرهیخته و اهل هنر رشد کرده
از اینکه قطار کار و روابط نزدیکش از ریل پیش فرض او خارج بشه لحظه‌ای ناامید میشه ولی در کمترین زمان ممکن با لبخند رضایت قوی‌تر از قبل برمیکرده تا شرایط به حالت استیبل برگردونه
روی فرنود میشه حساب کرد(:
اون به معنای واقعی کلمه یک انسان بالغه، نه صرفا در پس نشانه‌های بالغ بودن در ظاهر امر

فرنود عزیز امیدوارم همیشه در هر مسیر و راهی که انتخاب میکنی بدرخشی و همواره در اوج بمانی
پاسخ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، فرنودِ بن گیومرث ، Faust
تنها چیزی که میشه به این همه تصور و جزئیات اضافه کرد شاید جزئی نگریت باشه.حس میکنم دقت به جزئیات برات یه بازی لذت بخش روزمره س که چندان کسی بهش توجه نمیکنه.
همین که کلی جوراب مختلف داری و هر سری فکر میکنی که کدوم به استایل بیشتر میاد و یا اینکه نشستی ساعت ها آلبوم خانوادگی رو بر اساس تاریخ فایل بندی کردی. همه اینا تاییدی بر جزئی نگریت هستن.
پاسخ
 سپاس شده توسط saba 3 ، Medusa ، فرنودِ بن گیومرث ، Faust ، ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  فلشخور جاییه که...
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان