امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« تصور ما از کاربران فلشخور »

آمین عزیزم، من وایب خیلی مثبتی ازت می‌گیرم. به نظرم قلب مهربون و صاف و ساده‌ای داری. Girl's girl هم هستی و چی از این بهتر؟ حدس می‌زنم برونگرا باشی و راحت درباره‌ی احساساتت صحبت کنی. بسیار زیبایی و همین شاید توجهِ آدم‌های اشتباهی‌ای رو بهت جلب کنه. فکر می‌کنم گاهی آسون اعتماد کنی و بعضی نشونه‌های خطر رو نادیده بگیری. 
متاسفانه بیشتر از این سعادتِ دیدن و شناختنت رو نداشتم. امیدوارم هرجا هستی موفق باشی خانوم خوشگله. 3>
پاسخ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، آمین
آگهی
@†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
خیلی ممنونم ک ب من گفتی گوگولی^^
نه واقعا ب اون شدت تاثیر نداره
نه آدم شیطونی نیستم واقعا به اون شدت کاملا درست گفتی
اتفاقا دلم نمیخواد ک بالغ دیده بشم کاملا برعکس اینجا گفتی
والا مهربون بودن رو نباید من بگم چون تعریف از خود میشه ولی اکثریت میگن ک مهربونم
مرسی خانمی که وقت گذاشتی و نوشتی^^
@dadachkaiko
نه راننده خوبی نیستم حتی گواهینامه هم ندارم و رانندگی نمیکنم فقط اکثرا در حال جابه‌جایی هستم
ممنون از نظرت
@ابراهیم هادی
چقد نظرات کارشناسانه نوشته شده
خب بخوام بگم
نه آدم جدی به هیچ وجه نیستم و در نود و نه درصد مواقع دلقک بازی درمیارم کلا
کلا علاقه‌ای ب لباس های شلوغ ندارم و همیشه لباس های تک رنگ رو ترجیح میدم  آره واقعا از جلی توجه کلا بدم میاد
آره ب استرس حساسم چون خودم جدیدا خیلی استرسی شدم
چیز هایی ک راجب روابط نوشتی درسته واقعا
راجب دوستام هم درست گفتید
بله دست بزن هم دارم در مواقع عصبی شدن اگ خیلی عصبیم کنن البته کلا تو زندگیم دو بار اینجوری شدم
نه من همه جور رنگی ب جز مشکی رو دوست دارم همه نوع لباسی حتی تا رنگ نارنجی هم دارم
راجب غذا هم همینم و همه چی رو دوست دارم و بنده شکمم کلا
چایی رو نه ب اون شدت زیاد دوست ندارم
ممنونم از اینکه نوشتی^^
@سهَ‌ند
اسمم رو نگفتم اینجا چون کسی نپرسیده فک میکنم
تمام چیز هایی ک نوشتی کاملا درسته و واقعا همین جوری بوده ک تو نوشتی نسبت ب بقیه اعضای بچه های اینجا کلا تو منو بیشتر می شناسی و بیشترین ارتباط رو با هم داشتیم
راجب قبلا درسته الانا هم آره راستش مهربونی اون دوره و حوصله اون دوره رو ندارم خیلی محتاط تر و آروم تر شدم و ترجیح میدم ک اول طرف مقابل رو امتحان کنم و بعدش بهش محبت کنم از میزان محبتم کم نشده ولی خب دنیا ترسناکه دیگه :)
ممنونم از اینکه نظرت رو گفتی^^
@THEDARKNESS
تصور کلا تصوره
دل رحم نیستم بله ب نظرم شماعم بترس واقعا
ممنون از اینکه نوشتی
@Medusa
مرسی خانمی خوشحالم ک وایب مثبتی میدم
برون گرا تو فضای مجازی ب شدت ولی در واقعیت آدمی هستیم ک اصلا برون گرا نیستم
ممنونم چشای شا خوشگل میبینه^^
آره یذره متاسفانه آدم شناسی ام اشتباهه زود اعتماد میکنم
قربون شما خانم مرسی ک وقت گذاشتی و نوشتی^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
پاسخ
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، سهَ‌ند ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Medusa ، dadachkaiko
با حضور: @Titiw ♥︎
پاسخ
 سپاس شده توسط Titiw ، sober
بیتا 
دختر شاه پریون 
در عین ادایی بودن خاکی هم بودی همیشه با من(: 
دوست دارم این ترکیبو
هیچوقت حس نمیکردم ذات بد یا شری داشته باشی. انگار چون خودت همچین چیزیو تو وجودت نداری تصور اینکه هرکسی میتونه این صفات رو داشته باشه کمی برات سخت باشه 
به عنوان کسی که از ۲۰۱۵ میشناستت میخوام دوستانه بهت ی چیزی بگم...
به نظرم چیزی که ممکنه برات سود آور باشه حد و مرز های بیشتره. تو دختر آزاد و امروزی ای هستی. هرکسی نباید لیاقت هم نشینی و محرم رازهات بودن رو داشته باشه ._. بین این آدمای مریض بیشتر مواظب خودت باش
موفق باشی(: 
پاسخ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، sober ، Titiw ، Faust
بیتا اول دوست مشترک من با دوستام بود
بیتا وایب دخترایی رو میداد ک دلش میخاست فقط خودش مرکز توجه باشه منو کنار میزد باهام بداخلاقی میکرد(مربوط ب ۷سال پیش)
اون دوستای مشترک کم کم رفتن کنار
بیتا موند
یهویی مهربون شد یهو همدرد شد یهو همدیگه رو بی دلیل دوست داشتیم
اون اوایل دوستیمون ی بار زنگم زد ۱ساعت و نیم حرف زدیم من خونه مادربزرگ مرحومم بودم و ب حرفاش گوش میدادم
هیچوقت اونروز رو یادم نمیره
گریه کردم با حرفاش
و بعدش واقن آروم شده بودم
بیتا رو خیلی قوی شناختم و خیلی مهربون
بیتا پوسته مغروری داره ک فقط کافیه ی وجهه مشترک باعث بشه اون پوسته بشکنه و ب خاکی ترین تبدیل بشه
خوشگله و جسور تو استایل
تو امتحان کردن هرچیزی
تو موفقیت و کلاسای زیادی ک میره
تو ذهنم همیشه آزادترین تصورش کردم
موفق باشی بیبی قشنگم♡
پاسخ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober ، Titiw
تصور میکنم که خیلی تو زندگیت چیزی به اسم نظر دیگران اهمیتی نداشته باشه.

مثلا اگر امروز بهت بگن که زندگیت قراره لایو پخش بشه واسه کل کشور، قرار نیست یک درصد توی رفتارت تغییر ایجاد کنه.

تصور میکنم دوست داری در عین حال، دستاورد هات رو به بقیه نشون بدی، بگی چی دارم، چیا به دست آوردم.

حس میکنم اگر کسی بهتر از خودت ببینی، بهش حسادت نمیکنی. کلا به پذیرش رسیدی.

از آهنگ سیگار صورتی احتمالا خوشت میاد.

حس میکنم زندگی کاملا ملو و این مدلی ای داری و زیاد آب تو دلت تکون نمیخوره.

تصور میکنم که از استایل های مجلسی و رسمی بیشتر استقبال میکنی تا لش.

احتمالا زیاد اهل کار و شغل نیستی. ازش خوشت نمیاد و دوری میکنی، احتمالا زیاد نیازی هم بهش نداری و توانایی خاصی هم نداشته باشی.

به نظافت اهمیت میدی.

امیدوارم بهترین‌ها برات اتفاق بیفته ~
پاسخ
 سپاس شده توسط sober ، Titiw
سلام وقت بخیر 
به نظر مواجهیم با.....
 فردی که اگر کاری رو بهش بدن خیلی رو نتیجه و کارایی تمرکز داره سریع می‌خواد تمومش کنه و به بهترین شکل ممکن تحویل بده و اهل حاشیه رفتن نیست 

خیلی وقت‌ها هم خودش هدایت برنامه ها رو دست می‌گیره چون به توانایی خودش اطمینان داره

ساختار و قانون براش مهمه دوست داره همه چی سر جای خودش باشه از بی نظمی بدش میاد

یه جورایی انگار همیشه آماده‌ی یه چالش جدیده و از رقابت کردن بدش نمیاد خب اینم اعصاب میخواد شاعر میگه من آنم که رستم بود پهلوان!

شاید گاهی اوقات  رضایت بقیه رو کمتر در نظر بگیره و تند بشه

ممکنه تو فشار سخت بگیر بشه و توقع‌ اطرافیانش رو ببره بالا یه وقتایی هم ممکنه اونقدر روی راه‌حل‌های عملی تمرکز کنه که جنبه‌های فرهنگی یا اجتماعی کار رو کمتر ببینه یعنی گاهی اوقات بهتره به خودش یاد آوری کنه که جنبه های مختلف مسئله رو ببینه

رنگ مورد علاقه رنگی هست که حس اقتدار و تمرکز رو منتقل می‌کنن

شاید غذاهایی رو دوست داشته باشه که سریع آماده می‌شن سیرکننده هستن و طعم قوی و مشخصی دارن مثلاً کباب یا دیزی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
بیتا ‌
خوبیاتو دوستان گفتن من یکم از بدیات میگم

خیلی زود تحت تاثیر رفیقات و محیط اطرافت قرار میگیری خیلی از خودت اراده نداری . من از زمانی که درخواست نویسندگی بخش خبر رو دادی و خودم شرایطت رو بررسی کردم تا الان میشناسمت . یعنی ۱۲ سال . دیدم که تو دبیرستانه درس خونا بودی چقدر تحت تاثیر قرار میگرفتی و هدفمندتر و سازنده تر زندگی میکردی تا بعدش که جو اطرافت عوض شد . خودت میدونی من چقدر از اول روی پتانسیل هات باهات صحبت کردم ولی خب .. 

تو روابطت اصلا و ابدا درست عمل نمیکنی . ما که زبونمون مو دراورد به حرفای تراپیستتم گوش نمیدی حتی تو این مورد . 
باید نرم‌نرم این قضیه رو جدی بگیری چون اصلا اینجوری نیست بگی از فردا میخوام یه بیتای دیگه بشم و تمام عادتای ۲۴ سال گذشته رو کنار بزارم . 

ده خط بدی گفتم ، میتونم هزار خط از خوبیات بگم ولی میزارم به عهده ی بچه ها . 
انقدر رو بگم که ، میگن هرکسی بالای ۶ ۷ سال تو زندگیت باشه دیگه رفیقت نیست ، خانوادته . 
بیتا خانواده ی منه 
تا ابد حواسم بهت هست و هواتو دارم 
پاسخ
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، *Aɴѕel* ، KVYmVN ، Titiw
@Berserk
بیبی نازم مرسی که اینقدر دقیق می‌بینیم رو حد و مرزهامم حواسم هست، ولی این مراقبتت خیلی ارزشمنده
@†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
با تو از یه شروع عجیب رسیدیم به یه حس واقعی همیشه همون انرژی قشنگ بینمون میمونه بیبی
@Mutemit
تحلیل جالبی بود، بعضیاش خیلی نزدیک بود قسمت توانایی رو اصلا موافق نیستم در کل من مسیر خودمو میرم ولی خوشحالم اینطوری دیده میشم
@ابراهیم هادی
مرسی کامنت گذاشتی
@Mr.Robot
می‌دونم از کجا داری میگی و برام ارزشمنده دارم رو خودم کار میکنم، کم‌کم ولی واقعی
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، esiesi ، Mr.Robot
با حضور: @ابراهیم هادی 
پاسخ
 سپاس شده توسط shahid ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  فلشخور جاییه که...
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان