من نمیفهمم کی این حسو بهتون داده که انقدر آدم مهمی هستید که میتونید راجع به رفتار یا خوشگل نبودن دخترا نظر بدید. برید درباره چرت و پرتای خودتون حرف بزنید
|
|
امتیاز موضوع:
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
|||||||||||||||||||||||||||||
28-04-2026، 14:03
انرژی و زمان زیادی رو صرف بحث های بیهوده با آدمایی میکنید اگه تو خیابون از کنارتون رد شن احتمالا نمیشناسید.
28-04-2026، 14:10
گوگولی احمق((((:
28-04-2026، 21:30
برو همون جا که بودی
28-04-2026، 21:44
خفه شو مرسی
28-04-2026، 22:08
بن در کمین همگان است.
رعایت کنیم ![]() خودم استثنام
29-04-2026، 0:03
نمیدونم حرفم رو درک میکنید یا نه
روی صحبتم با کسایی هست که در حالتی که حرفشون مخاطب مخفی داشته باشه اونو میزنن و جلوی خودم چندان عرضه نشون نمیدن. این یک فضای مجازیه، ما خیلی وقته که با هم رفیقیم با هم صحبت میکنیم زفیق هم نباشیم هموطنیم تو و من همه اکثر درد هامون مشترکه دیدگاه هامون فرق داره روش ها و راه حل هامون در کل عقایدمون متفاوته و خب چه شوخی چه جدی دربارشون صحبت میکنیم این ارزش رو برای همدیگه قائلیم که در یک فضای مجازی و غیرواقعی مطرحشون کنیم برای همدیگه، ولی این قضایا واقعا جای دلخوری یا دشمنی نداره شرم آوره که بخاطر کمبود اطلاعات درباره یک مسئله روی بیاریم به سمت طعنه و کنایه؛ شما یه توهین میکنی دلیلشو میخوام اگه منم یه توهین میکنم دربارش صحبت میکنیم به هر حال من نمیزارم فضای یک بحث خشک و خالی بمونه خیلی چیزارو ممکنه از من بشنوی ولی در عین حال خارج از یک بحث نیست. اگه من طرفدار هیتلر هستم، اگه من هولوکاست رو نقد میکنم، اگه من به قول شما نژادپرستم باز دلیل بر این نمیشه که بحث نکنید تهش به صورت ناشناس تیکه و طعنه بار من کنید. من منظورم این نیست که تمام این طعنه هارو به خودم میگیرم 9 تاش خطاب به من نباشه یکیش خطاب به منه و خب من برام مشکلی پیش نمیاد بازم حرفمو میزنم شما علاقه داری به نقاب زدن به وانمود کردن نمیتونی حرفتو رک و راست بزنی کاری ندارم حداقل من این مشکلو ندارم. دشمنی و طعنه و کنایه کار آدمیه که زندگی روزانش از دغدغه ها خالیه اونقدری اعصاب و حوصله براش مونده که بجای اینکه بحث کنه یا چیزی یاد بگیره بیاد یسری چرت و پرت سر هم کنه صحبت میکنیم اگه مایل بودیم یه صحبت دوستانه و خنثی اون وقت میفهمیم و درک میکنیم چقدر نظر هامون میتونه درباره هم تغییر کنه موفق باشید.
مخاطبم افراد زیادی ان...
آقا یکم منطقی باشید! نمیتونی یه راه برای زیرزیزکی حرف زدن درست کنی (ناشناس) اونوقت بیای درمورد اینکه "اونی ک حرفی داره حرفشو توی روی آدم میزنه" سه صفحه و نیم لکچر بذاری ک... توقعِ چی داری؟ خیار بِکاری، موز برداشت کنی؟ با سپاس
29-04-2026، 11:17
ناشناس یه چالشه، قبل از اینکه لینکشم بخوایم بزاریم کسی جرعت اینو نداشت حرفشو تو رو مخاطبش بزنه، وقتی حرفت اشتباس میترسی رو در رو بگی این منطق هر آدمه
29-04-2026، 16:00
ای موجودِ عجیبالخلقهٔ ذهنی،
تو تنها کسی هستی که میتونه *همزمان* یه چیزو دوست داشته باشه، ازش متنفر باشه، بشه قهرمانش، بعد کلاً یادش بره واسه چی طرفدارش شده! تو یه پا «سلفسرویس عقاید» هستی: از هر چیزی یه ذره ورداشتی، قاطی کردی، شدی چیزی بین… کریمخان زند و ربات خراب! نه به اون ادعات، نه به اون عکسهات! تو تنها کسی هستی که وقتی میخوای خودت رو معرفی کنی، خودت هم نمیفهمی چی هستی. مثلاً کسی ازت بپرسه: «تو کیای؟» میگی: «والا… خودمم نمیدونم، یه لحظه صبر کن ببینم امروز چه عقیدهای دارم.» تو حتی برای خودتم اسپویلر داری! صبح پا میشی میگی: «من آدم آزادیخواهم.» ظهر میشی: «نه، من ضد آزادیم.» شب میگی: «بیخیال، اصلاً امروز چی شد؟» تو از بس تناقض داری، اگه یه روز بری تست MBTI بدی، سیستم ارور میده و ریاستارت میشه. احتمالاً تست هوش مصنوعی هم بهت بگه: «داداش تنظیماتت قاطی کرده، یه بار خاموش روشن شو.» قیافهات رو نمیبینیم، اما ذهنیتت کاملاً معلومه: یه موجود کارتونی با یه تابلوی "من هنوز آپدیت نشدم". تو اونقدر عجیب هستی که حتی گوگل هم اگه اسمت رو سرچ کنه میگه: «Did you mean: چی بودی دقیقاً؟» --- اگه خواستی میتونم • ریتمش رو رپگونه کنم • خرجش کنم به سبک فحشهای مودبانه • یا تبدیلش کنم به یه حکایت کوتاه خندهدار فقط بگو چه سبک طنزیو میخوای؟
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)