03-05-2026، 12:49
همه چی آرومه من چقدر خوشبختم
|
|
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
|||||||||||||||||
|
03-05-2026، 12:49
همه چی آرومه من چقدر خوشبختم
روز اولی که اومده بودم اینجا گفتی که اینجا خیلیا هستن که در سکوت زندگی میکنن و معمولا حرفی نمیزنن.
خودت هم همینطور بودی خواستم بگم حق گفتی. دلیلش کم کم داره قابل درک میشه برام.
هیچ وقت سعی نکردم خودمو با چیزایی که توی ناشناس درموردشون بحث میشه درگیر کنم، منتها خیلی وقتا اومدم و دیدم و بعضی وقتا یه حرفایی رو به خودم گرفتم اما وارد بحث نشدم چون اصلا شاید طرف منظوری درمورد من نداره و با یکی دیگه بوده
ولی حالا گاهی وقتا میبینم یچیزایی خیلی مستقیم توی ناشناس بهم ربط داده شده ، تا بوده و شده خودمو اصلا وارد بحثی توی انجمن نکردم صرفا بخاطر اینکه هم سطح علمی هم مدارک علمی همه از من به نحوی بالاتره و من کوچیک تر از همهام و احترام بزرگ تر به نحوی واجبه ولی خب اینو بگم که مدرک و نمیدونم سطح علمی و اینا برای شما شعور شخصیت نمیشه ۴ صبا دیگه که پیرتر شدین میفهمین مدرک و نمیدونم پز به سطح علمیتون چیزی تو پاچتون نکرده نمیگم بده ها خیلی خوبه ادم بلد باشه و توی حوزهی خودش اطلاعات بالایی داشته باشه ولی بحثم رو به اوناییه که با اینهمه مدرک هنوز شعور و شخصیتی در وجودشون گنجیده نشده اینکه من خودمو تو انجمن یا گروهایی که باهم عضویم میزنم اون راه و ک.خل بازی در میارم خود واقعی منو نشون نمیده پس مراقب گفتارتون تیکه و طعنه هاتون باشین بعدا کلفت کلفت جواب دادم دلخور نشین هرچند که من لفظ اومدنم قوی نیست ولی خب حالا مام یچیزایی بلدیم قشنگ پذیرایی میکنیم عااا راستی بگم ، ناشناس برا اونیه که دنبال خاله زنک بازیه وگرنه حرف شخصی زمانی آدمو خراب میکنه که مثه مرد تو صورتت حرف بزنه البته آدمی که تو هیچ حاشیه ای نبوده با حرف ۴ نفر مدعی خراب نمیشه ها اینم بقول پس ذهنتون داشته باشین ![]() پ.ن: نوشته هام مربوط به شخص خاصی نیست صرفاً مربوط به اوناییه که سرشون رو در باسن من فرو و در حال تغذیه رشد و گذران عمر هستن ، هست.
04-05-2026، 21:58
قلب آدم نادان در دهان اوست،
ولی دهان فردی خردمند در قلب او جای دارد.
05-05-2026، 12:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-05-2026، 12:13، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
تو رفتی در حالی که دروغ های زیادی رو شنیدی.
ولی خوشحالم برات، چون نیستی که دروغ های بیشتری رو بشنوی. معشوقه کوچک تو.
09-05-2026، 22:39
تو اول صفر و صدی بودی بعد دست و پا در آوردی
10-05-2026، 16:38
رفاقت کردیم با بزدلان نتیجه داد سنگ دلی`_`
11-05-2026، 9:39
چوخلارین حکایتدی
11-05-2026، 12:53
فاز شمارو داشتم دهه های پیش>_
12-05-2026، 23:24
یه کاری کردی که دیگه ازت سوالی ندارم! (:
| |||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|