16-01-2013، 15:01
بایست و تماشا کن! کسی را که برای ماندنت
دست به دعا برداشته بود امروز برای رفتنت نذر
کرده است!
دست به دعا برداشته بود امروز برای رفتنت نذر
کرده است!
|
|
عزیزم مرا هنوز دوست داری؟! ♣خیلی قشنگه♣ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
16-01-2013، 15:01
بایست و تماشا کن! کسی را که برای ماندنت
دست به دعا برداشته بود امروز برای رفتنت نذر کرده است!
16-01-2013، 15:32
زِنـבِڪَے بہ مَـטּ آموפֿـــتـــ...بآפֿـتَمـ تآ בِلـפֿـوشِتــ ڪـُـــــنَمــ!
بَرڪًـِـ بَرَنـבه اَتــ سآבِڪًیَمـ نَبوב، בِلـِـ پآڪَمــ بوב.... چـــوטּ پآےِ مَـטּ به تیغـِـ ڪَسآنے زَפֿـمــ بَرבآشتــ ڪہ اَز آنہآ اِنتِظآر مـُפِـــبَّتــ בآشتَمــ وَ בَر نَتیجہ زِنـבِڪًے بہ مَـטּ آموפֿـــتـــ " هــیــــچــ ڪـَـــــســ شَبیـــہ פَـرفہآیَشــ نیستــ.....
16-01-2013، 16:14
سكوت و صبوري ام را ...
به حساب ضعف و بي كسي ام نگذار دلم به چيز هايي پايبند است كه تو ديگر يادت نمي آيد
17-01-2013، 0:12
دارَم یـَـخ میزنـم کَم کَم!
تو ایـن سَـرمایِ بی وقــفِـه! همــه جـآ برفـِ این روزآ ولی دستات مثلِ سَقـفِ! ...
17-01-2013، 8:09
بیا تا مقدسترین عشق دنیا را به همگان نشان دهیم.
بیا تا طعم شیرین ترین عشق دنیا را بچشیم. بیا تا بهترین لحظه ها را در عشقمان مهیا کنیم. بیا تا گرمی عشقمان را در قلبهایمان احساس کنیم. بیا تا عشقی یکدل و یکرنگ داشته باشیم. بیا تا غروب غم انگیز عاشقان را با نشان دادن معنی واقعی عشقمان به همگان زیبا کنیم. بیا تا فاصله عاشقان را با ثابت کردن معنای واقعی عشق را از بین ببریم و فاصله بین عاشقان را کم اهمیت جلوه دهیم. بیا تا ثابت کنیم ما می توانیم در میان تمام عاشقان برای همیشه عاشق بمانیم. بیا تا در میان فصلهایمان فصل خزانی نداشته باشیم و تمام لحظه ها و فصلها بهاری بیش نباشد! بیا تا شبهای با هم بودنمان را پر از ستاره کنیم. حالا بیا که همدیگر را باور کرده ایم!
07-02-2013، 8:28
تمام زندگیم را دلتنگی پر کرده است........
دلتنگی از کسی که دوستش داشتم و عمیق ترین درد ها و رنج های عالم را در رگهایم جاری کرد!!! دردهایی که کابوس شبها و حقیقت روزهایم شد...... دوری از تو وحسرتی عمیق به قلبم آویخت و پوست تن کودک عشقم را با تاولهای درد ناک داغ ستم پوشاند......... دلتنگی برای کسی که فرصت اندکی برای خواستنش برای داشتنش داشتم....... دلتنگی از مرزهایی که دورم کشیدند و مرا وادار کردند به دست خویش از کسانی که دوستشان دارم کنده شوم............ در آن سوی مرزها دوست داشتن گناه است حق من نیست به آتش گناهی که عشق در آن سهمی داشت مرا بسوزانند.......
07-02-2013، 9:45
بـــﮧ ســـیــــم آخــــر ..
ســـآز مــــے زنـــــم امـشـَــب بــــﮧ کـــورـے چـشـــم دنیــــا کـــــﮧ ســــــآز مـخـــآلــف مـے زنــَــد بـــآ مــَـن ! !
09-02-2013، 17:44
خدایا کمکم کن
تا عاشقانه ترین نگاهها را در چشمانش بریزم خدایا کمکم کن تا در بعد عشق او بهترین و شیرین ترین باشم به من کمک کن تا سرودن عشق را به هنگام طلوع افتاب هر بام بر لبانش جاری سازم و راز عشق را در گوشش سر دهم خداوندا او را نگه دار که من به عشق او زنده ام...
09-02-2013، 18:11
گاهی تو
گاهی یاد تو گاهی هم غم تو آخر این "تو" کارمرا تمام می کند.
01-03-2013، 17:08
درد من دیدار توست دل فقط بیمار توست، شادی و عشق امید هدیه چشمان توست. محمدم ، ای که همه ی وجودم سرشار از عشق توست عاشقانه دوستت دارم و تنها قلبم برای تو می تپد
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|