23-01-2013، 22:13
بابادمت گرم

|
نظرسنجی: شما عضو کدوم گروهین؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
گروه1 | 5 | 55.56% | |
گروه2 | 0 | 0% | |
گروه3 | 4 | 44.44% | |
در کل | 9 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!! |
|||||||||||||||||||||||
23-01-2013، 22:13
بابادمت گرم
![]()
23-01-2013، 22:14
ممنون
23-01-2013، 22:43
تــوےِ ایـن چَـــنـב ســـالِ عُمــــــَرҐ یــِــﮧ چــــیُز خـــــوب فَهمیـــــבҐ . . .
گُـــذَرِ زَمــــاטּ هیــــــچ چــیز رو حَـــل نِمیڪُنـِـــــــــﮧ . . . ماســـت مالـ ـے میـڪـُنـﮧ . . .!
24-01-2013، 8:28
به ما گذشت نیک و بد، اما تو روزگار
فکری به حال خویش کن، این روزگار نیست
24-01-2013، 8:34
عشــــــق عشـــــق عشـــــق همیشه عشق را واژه ای ناشناخته میدانستم که باعث ویرانگریست....
از عشق بدم میومد ولی دوستـــــــــ داشتن رو دوستـــــــــــ داشتم..... هرگاه کسی به من میگفت عاشق شده ام لبخندی ازروی تمسخرمیزدم ومیگفتم ای دیـــــــــــــــــــــــــــــوانه.... روزگار اینگونه میگذشتــــ تا شوری افسونگر به دریچه ی بسته ی دلم راه یافتــــ،انگار رویـــــــا بود.شاید هم یک خیال چرا که درکوتاه ترین مدتـــــــ قـــــــــــطره قــــــــــــطره وجــــــودم را درخود حـــــــل کرد. اینـــــــــ بار میخندیدم اما نـه به دیـــــــــگران بلـــــــــکه به خودم...... آری من عاشـــــــــــــق شده بودم
24-01-2013، 8:38
بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــي
و نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ... تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــا نبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد! ! !
24-01-2013، 8:43
לּیمـــه ے گــُمشـבه اҐ نیستــﮯ . . .
ڪـِﮧ . . . با לּیمـــه בیــگـر بـــِﮧ جـωـتـجویـــــتـــ برפֿـیزم . . .!!! تـــــ♥ـــو . . . تـَمـآمــ گــُمشـבه ے منــﮯ . . .!!!
24-01-2013، 8:44
فـاحشـــه ای کــه ؛
تن فــــــروش اسـت ؛ شـرافـت دارد بــه تـــو ...! بــــــه تـــو کــه ؛ بـــاورم را بــه حــراج کشــانــدی ...........!
24-01-2013، 8:45
نمی دانم چرا امشب واژه هایم خیس شده اند
مثل آسمانی که امشب می بارد.... و اینک باران بر لبه ی پنجره ی احساسم می نشیند و چشمانم را نوازش میدهد تا شاید از لحظه های دلتنگی گذر کنم
24-01-2013، 8:45
בلمـ میخواهـב کسے باشـב
«خوب» باشـב «مهرباטּ » باشـב « بس» باشـב همه ے ایـטּ بودטּ هایش فقط براے مـــטּ باشـב فقط براے مـــטּ ..
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|