10-03-2013، 16:17
دست شکسته را
تنگ در آغوش می گیرد
گچ
و آدم هاااااا ...
از قلب هایِ شکسته
عبور می کنند !
تنگ در آغوش می گیرد
گچ
و آدم هاااااا ...
از قلب هایِ شکسته
عبور می کنند !
|
|
عزیزم مرا هنوز دوست داری؟! ♣خیلی قشنگه♣ |
||||||||||||||||||||||||||
|
10-03-2013، 16:17
دست شکسته را
تنگ در آغوش می گیرد گچ و آدم هاااااا ... از قلب هایِ شکسته عبور می کنند !
10-03-2013، 17:00
باهمه بوده است...
عجب هرزه ایست... این:تنهایی...
10-03-2013، 17:19
ایـــטּ بار هم دیــــ‗__‗ـر رسیدی .
ببـیـــטּ ! دراز کشیده ام میاטּ تابـــــ‗__‗ـوت و لبخندِ انتــــــ‗__‗ـظار ماسیده استــ روے لب هایم تو ، همیشــــہ دیــــ‗__‗ـر مـــــــے رســــے ...
11-03-2013، 13:32
برگـَـــرد..
یادتـــــ ــ ـ را جا گذاشتــــ ـــ ـی.. نمی خواهم عُــمری به این امید باشَـــ ـــ ـم كه برای بُردنَش بر می گردی
11-03-2013، 15:16
کاش میشد رد چشمان تو را در آسمان دید؛ سر به هواترین آدم دنیا میشدم آنگاه.
14-03-2013، 9:56
اگر ماه بودم به هر جا که بودم
سراغ ترا از خدا میگرفتم.. وگر سنگ بودم به هرجا که بودی سر رهگذار تو جا میگرفتم.. اگر ماه بودی به صد ناز شاید شبی بر لب بام من مینشستی.. وگر سنگ بودی به هر جا که بودم مرا میشکستی! مرا میشکستی..!
14-03-2013، 19:28
فکــر می کــردم
در قلب تــ ـــ ـــو محکومم به حبــس ابد!!
14-03-2013، 19:40
פقتـے نـﮧ בَستـے بَرآے گِرفتـטּ اسـتـ نــﮧ آغوشــے برای گریــﮧ نــﮧ شانــﮧای براے تکیــﮧ انــتــظـآر نـבاشتــﮧ باشــ خنـבهام واقعـــــے باشـב ایــטּ روزها فقط زنـــــــ♀ــــــבهامـ تـــا בیگراטּ زنـבگـــــے کننـב . . . !
14-03-2013، 19:51
هر زمان که بخواهی از کنارت خواهم رفت
تا بفهمی چه باشم چه نباشم ، عاشقم هر کجا باشم در قلبم خواهی ماند و به عشق تو،با یاد تو، با عکسهای تو، با مهری که از تو در دلم جا مانده زنده خواهم ماند تا زمانی که نفس میکشی ، نفس میکشم به عشق نفسهایت که هر نفس آرامش من است ، هر نفس امیدی برای زندگی عاشقانه ی من است وقتی نیستی گرچه سخت است سرکردن با اشکهایی که میرزد از چشمانم اما.. این عشق تو است که به من شوق اشک ریختن را ، شوق غم و غصه لحظه های دور از تو بودن ، شوق دلتنگی و انتظار را میدهد این عشق تو است که به من فرصتی دوباره میدهد میترسم ، میترسم ، میترسم ! یک سوال در دلم مانده که میترسم از تو بپرسم! میخواستم بپرسم که : عزیزم هنوز مرا دوست داری...؟
14-03-2013، 20:16
رفتــه ای
و مــن هــر روز، بــه مــوریــانــه هــایــی فکــر مــی کنــم کــه آهستــه و آرام گــوشه هــای خیــال ام را مــی جــونــد! تــا بــی “خیــال” نشــده ام، بــرگــرد . . .
| ||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|