امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اگر کشوری به ایران حمله کند شما چیکار می کنید ؟؟

ميرم ب جنگ TongueTongueTongue
تنهایـے یـعـنے:

هنۅزҐ נوستݜ נاړے..

ۅڵے حق نـנاړے بهݜ نزנیڪ بݜے!

چۅכּ اۅכּ נیـگﮧ تنها نیست..
پاسخ
آگهی
د برو که رفتیم البته قبلش یه جیغ بنفش میکشم
vبـیـرَحـْمی ر‍ا بَـلَـد نیستـَمـ ،

‍امــّــا حو‍اسَـتــ رو جَـمـْع کُن :

‍ِ‍اِسْتعد‍ادَمـ دَر یادْگیر‍ی فُوق ‍العادِه ‍استــ ...!اگر کشوری به ایران حمله کند شما چیکار می کنید ؟؟ 33
پاسخ
(01-01-2012، 22:11).ali. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر تودیگه نمیتونی کارهای مربوط به در امد رو انجام بدی چون شهید شدی Big GrinBig GrinBig Grin

(03-01-2012، 10:03)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی جان این فقط یک حدث هست که صفحه عربستان تا ۱۱۰۰ سال دیګه خلیج پارس رو نابود که و بچسبه به صفحه ایران.
صابر این سهام ها رو اون دنیا می خوای چی کار؟؟؟AngryAngryAngry بده من واست نګهداری میکنم.

(03-01-2012، 10:15)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا 100000 سال ديگه هم نميرسه چون ايراني ها اين صفحه رو ميتراشنش

(03-01-2012، 11:12)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر جنګ رو وللش وصیت نامه رو بده به من.AngryAngry

(03-01-2012، 11:26)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر همیشه یادت باشه سن تو از من بیشتر اګه جنګ هم نشه تو زود تر در خواهی ګذشتBig GrinBig Grin پس وصیت نامه یک روزی به دردم می خوره.

(03-01-2012، 11:36)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای ول معلوم شد ادم اینده نگر و دور اندیشی هستی Big GrinAngel

(03-01-2012، 16:13).ali. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید هر چی گرفتی نصف نصفTongue

(13-01-2012، 7:00)~SoLTaN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه بچه ها در برین صاحبش اومد Big GrinBig Grin

(13-01-2012، 7:01)علیرضا99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچ کاره بودم.........

(13-01-2012، 7:15)علیرضا99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا می بخشه ولی بنده نمی بخشه.......

(13-01-2012، 7:47)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2012، 7:15)علیرضا99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا می بخشه ولی بنده نمی بخشه.......

بندش هم ميبخشهSleepySleepySleepy

آبجی ها ..... داداشا
برادران...خواهران
اینایی ک دیدید پاسخ های اسپمی نبود چیزایی ک من و شما میگیم اسپمی اند

منم اگه جنگ بشه دو حالت دارم یا میرم استرالیا پناهندگی میگیرم البته اگه منو ب عنوان یک ایرانی بپذیرند یا اینکه جهاد میکنم و از اوامر خدای خودم اطاعت میکنم حالا شهید هم شدیم، شدیم میبرنمون بهشت.(طبق وعده ی الهی ک توی قرآن هم اومده)
سال هاست شیطان فریاد می زند:
آدم پیدا کنید...سجده خواهم کرد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرچی بیشتر کمتر بهش فکر کنی، دردش کمتر بیشتر میشه
پاسخ
 سپاس شده توسط امین بیگی
من دوست ندارم برم جنگ آدم بکشمSadSadSadSadSadSad
ولی کشتن آدم و خیلی دوست دارمHeartHeartHeartHeart
برا همین دوست دارم بزرگ شدم گانگستر شم:112::112::112::112::112::112::112::112::112:
پاسخ
یا الله برو جبهه
؟ز؟ن؟د؟گ؟ی؟
پاسخ
فرار ميكنمcrying

کاشـ ـ خـــــ ــــــבا منو ببینـﮧ،
ببینـﮧ چـﮧ گیج و خستـﮧ امــ...

دستمو محکمـ ـ بگیرـهـ،

بگـﮧ کـﮧ:

نترســ!

مـטּ هستمـ ...!!
پاسخ
 سپاس شده توسط SHAYESTEH2013
هیچی ازایران فرارمیکنمWink
روزتولدت اولین روزازسفر365روزه توست به دورخورشیدازسفرت لذت ببرWink:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگر کشوری به ایران حمله کند شما چیکار می کنید ؟؟ 33
پاسخ
یک تاکسی دربست تاخط مقدم میگیرم
اگر تنهاترین تنها شوم، ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQStziSgjXyhj-4BlvONEvr2nVceahnkgeAc4qhUtz23s6bbvY8kXHv6EBv
پاسخ
به خاک سیاه مینشونمشون
پاسخ
هیچی دیگه از ایران میرم پیش خالم لندنSmileSmileSmile
حـرفـهــایـی کـه تـوی مـسـتـی بهت میگرو بـا دقــــــــــــــــت گــــــــوش کـن ... چـون اونـا حـرفـهــای گـمـشـده ایــــــه , کـه تـو حـالــت عـادی قـدرت بـیـانـش براش نـیـســـتاگر کشوری به ایران حمله کند شما چیکار می کنید ؟؟ 33اگر کشوری به ایران حمله کند شما چیکار می کنید ؟؟ 33
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کامل کنید ای کاش.....
  بهترین سایتی که در زمینه خدمات اینستاگرام می شناسید معرفی کنید
Sad وقتی حالت خوب نیست چیکار میکنی
Rainbow اگه نفر قبلیت بخواد باهات برقصه ! چیکار میکنی؟
  اگه نفر قبلیت تو دستای تو بمیره چیکار می کنی؟!
Wink اگه بهفمی نفر قبلیت پشتت حرف زده چیکار میکنی؟
  اگه یکی بهت یه میلیارد پول بده باهاش چیکار میکنی؟؟؟
  اگه برای اولین بار نفر قبلیتو ببینی چیکار میکنی؟
  اگه نفر قبلی خدای نکرده بمیره، برای شادی روحش چیکار میکنی؟
  ܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی واسش چیکار میکنی؟ ܓܨنسخه"6"

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان