(04-05-2013، 12:57)komando نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما اصلا معنی تکامل رو نفهمیدی یعنی اشکالی داره اسم ذولفقار 1 و 2 یکی باشه خوب معلومه تکامل یافتشه و دنباله یکشه دیگه این که بحث نمیخواد خیلی هم راحته

اصلا خوندی من چی نوشتم دوست گرامی؟!!!!!!
تکامل!!!!!
انگار یه بچه داره مراحل رشد یه لوبیا رو که تو درس علومش خونده میگه به بنده!
موفق باشی شما البته سنی هم نداری انشاالله با بزرگتر شدن سنت اطلاعاتت هم زیاد میشود
(03-05-2013، 20:44){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2013، 17:16)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2013، 7:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2013، 16:58)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ارتش شاه با ارتش بعد از شاه فرق داره منظور من هم ارتش بعد از شاه بود
زمان شاه ما تحیرن نبودیم و امریکا تجهییزات ما رو تامین می کرد و بیشتر هم از خلبانان و مستشاران امریکایی استفاده می کرد
اما بعد از انقلاب ما تحریم شدیم مثلا نیروی هوایی ما با مشکلات تجهیزاتی مواجه شد با این حا 8 سال جنگیدیم
زمان شاه به ما تانک دادن ولی بعد انقلاب نمی دادن
پس ما مجبور بودیم خودمون تانک بسازیم - موشک بسازیم و تجهیزات رو تعمیر کنیم که موفق هم شدیم .
روحیه از نظر من روحیه سرباز مهمه توی امریکا امار قتل - خودکشی - تجاوز جنسی و ... بالاست این موضوع در جنگ اثراتی داره و نه به صورت خیلی بزرگ
یه عامل دیگه حس وطن گرایی است . اگه مردم برای وطن ارزش قائل باشند ( مانند زمان هخامنشیان - پارت ها - ساسانیان ... - سال های دفاع مقدس و ...) بسیج می شوند اون هم 10 میلیون یا بیشتر ( بیشتر از ارتش شوروی در زمان استالین! )
با این حال جنگ به خودی خود مشکلاتی رو برای دو طرف درگیر فراهم می کنم
شاه پس از جنگ به سرعت ارتشش رو ساخت درست مثله زمان رضا خان كه اگه تو روز به ناو ايراني حمله ميكردند امكان بردمون 90درصد بود يعني ببين رضا خان از صفر همه چيز ساخت و با كمك مهندسان الماني
اينو قبول دارم ولي چيزي كه داره توي ما از بين ميره همين حس وطن دوستيه
عزيزه من همچين ميگي كه اينا تو كشور خودمون نيست اونا به صورت علني از اين كارا ميكنن و ماهم به صورت مخفيانه يكم چشات رو باز كن فقط دوره خودت رو نبين
خوب من بحثو باز میکنم با اجازه دوستان
خوب اول از اینکه ما زمان شاه یک کشور کاملا وابسته بودیم که توانایی ساخت به قول معروف افتابه رو هم نداشتیم تو کشور بیش از 40هزار مستشار امریکایی وجود داشتند
تمام اموزش های ارتش اعم از: اموزش خلبانی . دوره های سربازی. دوره های تکاوری.... در دست مستشاران امریکایی بود و بدون اجازه ان ها ایران نمیتوانست تحرکی از خود داشته باشد تمام هواپیماهای ایرانی سوییچ بودن یعنی باید توسط مستشاران امرییکایی روشن میشدن و به اجازه ان ها مانور یا تمرین را اغاز میکردن
شاه فردی بود که قدرت طلب بود و میخواست به وسیله خرج های سنگین نظامی حس قدرت طلبی خود را ارضا کند
زمان جنگ عراق 24 ساعته از تمام دنیا حمایت میشد چه نظامی چه اقتصادی ولی در زمان جنگ به ایران سیم خاردار هم نمیدادن
نفتمون خریدار نداشت سللاح هم نداشتیم و چون ما کشوری وابسته بودیم اگر وسیله نظامی اعم از تانک یاا مثلا اف14 تامکت یا فانتوم 2 دچار خرابی میشدن چون تحریم بودیم امکان درست کردنشون نبود و خودمون مججبور بودیم درستشون کنیم تو کشور خودمون
اقتصاد مملکت خراب بود
کشور در همهمه و گیرو دار انقلاب بود و درگیری های گروه های داخلی همچنین رییس جمهور خیانت کار
عراق از تمام لحاظ ساپورت میشد
انواع هواپیماهای روسی
تانک های روسی
خودرو های زرهی پیشرفته
اسلحه فشنگ ...هزینه های جنگ
ولی ما جنگیدیم
شاه فردی جانی بود که تمام هزینه های فروش نفت رو خرج خرید های سنگین نظامی میکرد
دقیقا مثل الان ترکیه یا بهتر بگم اعراب
ترکیه کاملا وابسته است شما به خودتون بگید اگر یک روز امریکایی که سنگشو بعضی ها به سینه میزنند حمایتشو قطع کنه و رگ یانکی بازیشون بزنه بالا و بخوان کشور گشایی کنند و به ترکیه حمله کنند که حتی بدون اجازه و بدون کد هایی که دست مستشاران امریکاییست نمیتونه سوار هواپیما های نظامی خود بشه و کاملا بی دفاع هست چیکار میخوان بکنند
امریکا میتونه با استفاده از ماهواره های نظامی تمام تسلیحاتشونو از کاربندازه
همچنین اعراب که افرادی بسیار ترسو جاهل و مفت خور هستند که فقط سلاح میخرند تا به قول خودشون در مقابل ایران تجهیز باشند... زهی خیال باطل
ایران اکنون کشوری در استانه صنعتی شدن هست البته راه زیادی مونده
و فعلا وضعیت اقتصادی مملکت اجازه اینکارو نمیده
تا وقتی اقتصاد درست نشه وظعیت وخیمه و فعلا باید به اقتصاد رسید
ولی بهتره بدونین:
ایران امروز کشوری هست که تمام نیاز هاشو خودش میسازه
ایران اقتصاد 17 دنیا در تولید ناخالصی
اقتصاد اول خاورمیانه
(البته اینارو الان بعید میدونم)
بالاترین رشد و تولید علم در دنیارا داره با سرعت باور نکردنی
جزو 5 کشور معدود دنیاست که موشک به فضا فرستاده و ماهواره و موجود زنده تا حد معینی
جز 2 کشور برتر دنیاست در فناوری نانو
جزو کشور های پیشرو در فناوری ریشه کن سازی سرطان و سلول های بنیادی
جزو 5 کشور در دنیاست که تسلیحات نظامی خود را خودشان میسازند
جزو 5 کشور معدود دنیاست که هواپیمای نظامی رو خودش میسازه
ایران داری باهوش ترین مردم های دنیاست
ایران قدیمی ترین کشور دنیاست
پهناور ترین کشور دنیاست
زمان شاه شاه که به نوعی سگ امریکا بود فقط میخواست با جشن های 2500 ساله به حکومت خود مشروعیت ببخشه
کشوری که حتی نمیتونست افتابه بسازه
کشوری کاملا وابسته که دلیل حمایت امریکا نفت مفتی بود که شاه میفروخت با قیمتی بین 5 تا 10 دلار:|
متاسفم و اگه درکی داشته باشید فرق الان با زمان شاه رو متوجه میشید
به به چه عجب بلاخره يك ادم پيدا شد كه حرفاش رو نخواد با زور به ادم بقبولونه از اين نظر ايول داري
با اونجايي كه توليد داخليمون صفر بوده كاملا موافقم ولي به نظرت اون مستشاران امريكايي بيكار بودن كه همينطوري بيان 100000تا جت رو روشن كنن؟يا حسين.عزيزم پدربزگم هم زمان شاه تو ارتش بوده هم زمان انقلاب و اينايي كه ميگي حقيقت نيست منبعت كجاست؟
عزيزم تو 24 ساعت چجوري از تمام دنيا حمايت ميشديم؟تو اون زمان ژاندارم منطقه ما بوديم و جهان هم دوقطبي بود يكي امريكا يكي روسيه كه امريكا بهمون تجهيزات ميداد و تو سياست مداخله ميكرد در هرصورت ما زير پرچم امريكا بوديم و فقط از طرف اون حمايت ميشديم در اون 24ساعت تازه كمتر هم بوده و من شك دارم كه اصلا امريكا حمايت كرده باشه
شاه درسته شايد خيانت كار بوده ولي خيلي از مردم رو با خونه كرده و به زندگيشون سرو سامون داده توسط وام هاي كلاني كه به مردم ميداد و اگه مثلا 100000تومن به كسي وام ميداد دولت سودش چند تومن بوده و خودت هم ميدوني 100000 تومن نصف يك خونه ي ويلايي بوده
خب اگه اون همه تجهيزات نظامي نميخريد فكركردي ميتونستيم تو جنگ پيروز شيم؟
(02-05-2013، 20:24)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شاه تجهیزاتش رو با گلوله هاش خرید بعد از انقلاب آمریکافهمید چی کار باید کنه حالا به بقیه کشور ها تجهیزات می ده ولی یه چیزش رو نمی ده
الآن ما تو علم اسلحه سازی خیلی پیشرفت کردیم چه تو سپاه چه تو ارتش چون اگه این طوری نبود حتما آمریکا به حمله می کرد(گرچه ایمان و اون رعب و ترسی که تو دل دشمنان اسلام می ندازه حرف اول رو می زنه )
من هم موافقم که ایران الآن عالی نیست حتی تو بعضی موارد هم خوب هم نیست ولی قبول کنین اگه قبل انقلاب نمره مون 2 بوده الآن دیگه 12رو می گیریم دیگه
عزيزم اگه جنگ شه دوطرف جنگ خسارت ميبينن و امريكا ميتونه اتك بزنه اونم با دوتا بمب اتمي شما واقعه ي هيروشيمارو يادت رفته؟اونم تو جنگ جهاني بود
عزيزم همونطور كه تو به اين اعتقاد داري كه تو جنگ بميري مقامت خيلي والا هستش اوناهم به همين اعتقاد دارن و تازه اونا حرفه اي تر هم هستن تو يك بسيجي رو با يك سرباز امريكايي مقايسه ميكني؟به جون خودت 2000سال پيش هم وايكينگا به مردن توي جنگ هم اعتقاد داشتند چه برسه به الان من نميدونم اين ايمان رو از كجاتون در مياريد همون واقعه ي طبس هم بعدها معلوم شد معجزه نبوده و هواپيماهي روسي از امريكايي ها انتقام گرفتن و امريكا هم براي اين كه جنگ جهاني راه نندازه صداش رو در نياورده و از يك طريق ديگه باز به روسيه اتك داده كه باز رووسيه هم صداش رو در نياورد
شما چیرو با چی مقایسه میکنید میگید فقط امریکا مارو حمایت میکرد؟
بهتره یه سری اطلاعات بهتون بدم
ناوچه های کلاس کمان فرانسوی...!
تانک های انگلیسی....!
سلاح ژ 3 المانی
کلاش روسی
نفتمون مثل الان نبود و بیشتر نفتما به صورت مفت به کشور های اروپایی فروخته میشد
اون ده هزار مستشار رو من کی گفتم؟ 40 هزار مستشار مثل این که شما خوابی
امریکا اصلا حمایت کرده باشه؟

شما چندسالته؟
نکنه فکر کردی همه اون سلاح هارو خود ایران میساخته؟ اصلا بیخیال...
بحث باهات بی فایدس

در ضمن...
شما میگی ما بمیریم به مقام والایی میرسیم اوناهم همینطور:| ما اعتقاد داریم شهید میشیم اونا همچین اعتقادی ندارند دوست من اونا مسلمون نیستند و مسیحی هستند یا کاتولیک کی گفت میخواد با بسیج بره بجنگه؟ این ها نیروهای مردمی هستند؟
شما اصلا از سطح اموزش نیروهای نظامی ایران خبر داری که نظر میدی؟
به جون خودت 2000سال پيش هم وايكينگا به مردن توي جنگ هم اعتقاد داشتند چه برسه به الان من نميدونم اين ايمان رو از كجاتون در مياريد همون واقعه ي طبس هم بعدها معلوم شد معجزه نبوده و هواپيماهي روسي از امريكايي ها انتقام گرفتن و امريكا هم براي اين كه جنگ جهاني راه نندازه صداش رو در نياورده و از يك طريق ديگه باز به روسيه اتك داده كه باز رووسيه هم صداش رو در نياورد

ایمان رو؟ اون چیزیه که تو دین ماس شما هنوز این چیزا رو درک نمیکنی به واسطه سنت فقط حرف بزرگتر هاتو میزنی دوست کوچکم
واقعه طبس معجزه نبود؟ خود امریکا هم اعتراف کرده در ضمن این همه مدرک هست بعدم مگه شهر هرته پسرم روسیه حریم هوایی ایران رو نقض کنه و ایران چیزی نگه یا خودش صداشو در نیاره؟ مگه شهر هرته روسیه بزنه کماندو های امریکا رو نفله کنه امریکا واکنش نشده درضمن منبع این حرفت کو؟ این چرتو پرتا بی ربط چیه میگی؟
جنگ جهانی را نندازه؟ عمه من همینطوری ییهو زد برج دوقلو رو انداخت حمله کرد عراق؟ اتک داده؟ شما دنیا رو با بازی هایی مثل جنرال اشتباه گرفتی
در ضمن در مورد چیزی اظهار نظر کنید دوستان که در واقع کاملا بهش اشراف دارید