12-05-2013، 17:47
این جنگ باعث نابودی نسبی ایران و نابودی کامل اسراییل میشه
|
میدان نبرد:بررسی تخصصی جنگ ایران وآمریکا (تجهیزات) |
|||||||||||||||||
12-05-2013، 17:47
این جنگ باعث نابودی نسبی ایران و نابودی کامل اسراییل میشه
12-05-2013، 21:54
(12-05-2013، 15:03)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشیدپست هاتون درباره نیروی هوایی ودریایی حذف شدچون فعلانرسیدیم درباره اونهابحث کنیم لطفافقط مطالب گفته شده رودرمقایسه لحاظ کنیدنیروی زمینی این که تانک تی 90 دراختیارایران هست روهمون میلیتاری گفته که این همه قبولش دارین وطوطی وارحرفاشوتکرارمیکنین خوبه لینک منبعشم گذاشتم شمامیتونیدتانک های تی 90 ایران رودرپادگان های شمال تهران به راحتی مشاهده کنیدکافیه اونجاسربزنیداصلانیازی به سرزدن به اونجانیست توهمون میلیتاری گفته های من صدق شده درباره ذوالفقار3 این تانک باتانک آبرامز ام 1 مقایسه شددرتاپیکی که گذاشتم وهمانطورکه دیدیدیک سایت معتبرنظامی غیرایرانی این مقایسه راانجام دادودیدیم که اصلاقابل مقایسه نبودن وذوالفقارآبرامزوقورت میداد
12-05-2013، 22:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-05-2013، 8:37، توسط 卐WaffenSS卐.)
ذوالفقار ابرامرز رو قورت میده؟
عجب! دوست عزیز اگر ایران تانک تی 90 داره چه نیازی داره تانک ذ 3 رو بسازه که در بهترین حالت از تی 72 بهتر است؟ روس ها به ما سامانه اس 300 نمیدن اونوقت بیان به ما تانک تی 90 بدن؟ شما دیدی مگه؟ تا حالا تو این چندسال که میلیتاری بودم یک بار هم ندیدم در پستی در میلیتاری گفته باشند ایران تی -90 داراس یا خود ایران بگه اگه شما میگی ایران تی -90 داره و شما دیدی یعنی چیز محرمانه ای نیست پس باید اعلام کنند و کشورهای دیگر هم متوجه بشوند ولی کو؟ خبری نیست؟ میشه اون حرفتون که میگید تو میلیتاری هم هست رو ادرس تایپیکش رو به من بدید؟
13-05-2013، 8:36
(12-05-2013، 22:41)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ذوالفقارآبرامزروقورت میده: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=34152 به این دلیل نمیسازه که قبل تشدیدتحریم هاقراردادمونتاژ300اراده تی 90 درایران درحال بسته شدن بودکه فقط بیست تاپنجاه تاتحویل داده شدبه نظرمن پنجاه تانیست وایران بیست تاسی تی 90 دراختیارداره هیچ کشوری این تعدادتانک نیاززرهیشو ارضانمیکنه برای همین مجبورشدیم یه تانک دیگه بسازیم بارآخربه شماتذکرمیدم نظرات دیگران رومسخره نکنیدیادداشته باشیدنادان به سوراخ دیوارهم میخنده واین تاپیک جای این اشخاص نیست آدرس اون تاپیک توخودمقاله انتهای بررسی تانک تی 90 هست میتونیدبریدنگاه کنیداگه نبودبگیدکه بذارم
13-05-2013، 10:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-05-2013، 10:14، توسط military_ir.)
(13-05-2013، 8:36)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تشدید؟ شما اصلا میدونی تی 90 کی قراره کاملا عملیاتی بشه که هنوز کاملا عملیاتی نشده به ما دادن؟ تحریم؟ قضیه شفق؟ اس 300 روسی؟ (شما کلا تو هپروتید)مگه موزه برادر من همینطور الکی قرار داد ببند دنیا هم متوجه نشه کسی هم کاری به روسیه نداشته باشع جالبه میگم ادرس پست که ایران تی 90 داره تو میلیتاری بدین شما ......... حرفی ندارید چون دارید دروغ میگید دروغتونم به زودی در میاد میگم منبع بده پست خودتو به من میدی؟ که اونم منبعش از یه بلاگ مسخرس که تو نظراتش فحش ناموس میدن به هم هه هه هه
13-05-2013، 13:21
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-05-2013، 13:25، توسط 卐WaffenSS卐.)
(13-05-2013، 10:50)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دفعه بعدیادمیگیریدمودب باشیداخطار تی 90 کاملاعملیاتی نشده ولی 500 تاازش به کشورهای هندوپاکستان و... فروخته شده قراردادش باایران هم شماگفتی آدرس تاپیک بده منم اینوگفتم چون قبلاآدرس گذاشتم: آدرس اون تاپیک توخودمقاله انتهای بررسی تانک تی 90 هست میتونیدبریدنگاه کنیداگه نبودبگیدکه بذارم شایدبه عینک نیازپیداکنید پست خودم منبعش بلک آرمی هست وبلک آرمی منبعش میلیتاری هست گرچه خودبلک آرمی بسیارپربازدیدهست وردشدنش توسط یک کاربرخرده پای یک سایت دلیل برنامعتبربودنش نمیشه من هم میلیتاریوقبول ندارم اگه اینطوریه البته داشتم هااماازوقتی شمارودیدم ناامیدشدم ماحرفی درباره ی شفق واس300نزدیم اس300 مشابهش ازچین خریداری شد دروغ های شماخودآدمم به شک میندازه من مجددچک کردم لینک قبل ازبررسی تانک تی 72 موجودهست روی این نوشته درداخل پست درپایان بررسی تانک تی90کلیک کنید لینک منبعی که تاییدمیکندایران صاحب این تانک است
13-05-2013، 13:31
در مبحث فناوری وپیشرفتهای نظامی منابع معتبر و غیر معتبر زیاد هستش و دلیل اصلی اون اینه که در این مبحث همیشه کشورهای سازنده سلاح یک یا دو سطح پایین تر از آخرین فناوریهای خودشونو رسانه ای میکنن که همچنان برگ برنده رو در اختیار داشته باشن..
وقتی صحبت از فناوری مدرن سلاحها میشه بحث خیلی تخصصی و پیچیده ای رو میطلبه که مشمول هزینه زمانی و پیگیریهای پیرامونی خودشو داره و شاید از حوصله بحث تو این انجمن خارج چون که سریعا طرفین موضوع حالت دفاعی به خودشون میگیرن و بحث از مسیر خودش خارج میشه.. با توجه به اینکه بین دو ملت ایران و امریکا اختلافات چندان و فاحشی نیست و مشکل اصلی در رابطه با سیاستهای دولتمردان دو طرف هستش شاید بهتر باشه موضوعاتی از قبیل چگونگی دریچه های مذاکره و آشتی دولتمردان دو کشور و رعایت جنبه های سیاسی و اقتصادی و... همچنین طرح پیشنهادات ریشه ای بیان بشه و چگونگی راهبردهای کارساز در جهت نیل به این هدف. طرح موضوع بهتره که به عهده مدیریت محترم انجمن باشه و به صورت تخصصی و موشکافانه و درحد تحمل انجمن و همچنین بصورت حفظ تعادل در مباحث مطرح شده باشه که کسی موضع نگیره... با تشکر
13-05-2013، 14:26
نرود میخ اهنین در سنگ!!!!!!!! تودیگه چجور ادمی هستی
![]() ![]() ![]()
13-05-2013، 17:38
بعد نظامی دو کشور تقریبا مثل هم هستند چرا ؟
چون هر دو خودکفا می باشند ما توی جنگ به خاطر نداشتن موشک فونیکس f14 چه مشکل ها که نداشتیم اما امروز امریکا می خواد فونیکس بده می خواد نده ما خودمون موشک ساخت خودمون رو امتحاتن می کنیم مثل اعراب نیستیم که همواپیمای f5 رو با 50 درصد کاهش کارایی از امریکا بخرند
13-05-2013، 17:49
(13-05-2013، 17:38)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعد نظامی ما با اونا اصلا شبیه نیست......! این یک کجا امریکا میخواد به ما فونیکس بده اصلا حالت خوبه معلوم نیست چی میگی! اعراب f5 ندارن دوست عزیز ![]() عجب!!!!!!!!!!!
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|