23-03-2012، 14:30
وای دوباره سرمم درد گرفت بابا بسه دیگه خوب اصلا همه دروغ میگن

|
مقایسه ی توان نظامی ایران واسرائیل |
|||||||||||||||||||||||||||||
23-03-2012، 14:30
وای دوباره سرمم درد گرفت بابا بسه دیگه خوب اصلا همه دروغ میگن
![]() ![]()
23-03-2012، 14:52
خوب به هرحال اگه جنگم بشه اسراییلل شکست میخوره ولی ما هم تلفات میدیم سنگین
23-03-2012، 15:42
به فکر جنگ نباش جنگ به ضرر همه است هیچ سودی هیچ زمانی در جنگ نبوده ونیست اصلا ولش کن
(23-03-2012، 14:30)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختراروچه به این چیزا ![]() اصلاشماچیزی ازجنگ سردرمیارید ![]() ![]() ![]() شوخی میکنم خوشحالم که دختراهم به این موضوعات اهمیت میدن (23-03-2012، 14:52)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسرائیل که حتماشکست میخوره اگه تلفات جانبی روبذاریم کنارایران تلفات قابل توجهی نمیده وحملاتش اغلب موشکی وهوایی هست تازمینی (23-03-2012، 9:48)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (23-03-2012، 9:49)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رتبه ی نظامی هیچ کشوری جزچین وروسیه دردنیامشخص نیست (23-03-2012، 9:51)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دست شمادردنکنه خودروی لجستیکی چیه؟مال ایران چه نوعیه؟اصلالجستیکی یعنی چی؟چه قدرتی به یک خودرومیده؟خودروی لجستیکی چه کاربردی داره؟ ایناروجواب بدهید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگه برای اطلاعات نظامی یک منبع مشخص داشته باشی دورازجون حماقته چون هیچ کس کاملادرست نمیگه حتی من وآمارروز به روزتغییرمیکنه شایدامروز4تاتانک خراب بشه فردا10تااضافه بشه پس فردا20 تاکم بشه کسی چه میدونه (23-03-2012، 9:59)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برای اولین بار نه ببخشیددومین باربااماموافقم ![]() (23-03-2012، 10:04)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من پدرم تونیروی زمینی سپاه هست وقبلاتونیروی دریایی بوده (23-03-2012، 10:14)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منبع صحیح عقل هرآدمیه وهروقت معتبره که آدم همه ی جوانب روبررسی کنه وبه یک نتیجه برسه ازعقیدش دفاع کنه وهرلحظه تغییرش نده به جزوقتی که واقعابفهمه تفکرش اشتباهه ودلیل ومدرک کافی داشته باشه (23-03-2012، 14:22)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.350هواپیمای شفق به اصطلاح صفر سوم فروردین به ارتش تحویل داده شد+700هواپیمای جنگنده ی آذرخش2 ایران موفق به تولیدزیردریایی کلاس غدیروخیبرونهنگ شده تجهیزات ارتش شاه به جزیه تعدادی هواپیماتقریبادیگه اثری ازشون نیست اگه ماهنوز تانک ام60 زمان شاه روداشتیم که همون عربستانش تاحالاصدباره حمله کرده بود اسرائیل خواب قوی تربودن ازایران رونمیبینه وایران شبانه روزکابوسشه (23-03-2012، 14:28)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناوچه جوشن 2 هفت ساله توخدمته-دوناوجدیدناشناس جدیدابه ناوگان دریایی پیوستن ناوشکن فجر3وجماران 5سال نیست توخدمتن 700جنگنده ی شفق به زحمت3سال خدمت کردن ایناپوسیدن؟چقدرپوسیدگی توایران سریعه به گمونم برای رطوبته بیابونه!!
24-03-2012، 8:58
جنابp-boyشما گفتی اسرائیل زیر دریایی نداره من عکساشو چند صفحه قبل گذاشتم وثابت کردم داره وچه جورش هم داره.
دراین مورد چی داری بگی ![]()
24-03-2012، 10:33
شما دارید راجب جنگ صحبت می کنید
به نظرمن که ادم اگه تو شرایط جنگ نباشه نمیتونه تصمیمی راجب شکست و پیروزی بگیره و شاید یه رهبر عاقل ریاست اسرائیل رو بر عهده بگیره و ایران را شکست بده زیاد هم نباید ما به همین تجهیزات اکتفا کنیم و یکی از عوامل در پیروزی اینه که فرماندهان باید سیاست باهوش عاقل و .... باشه
24-03-2012، 10:41
بحث خوبی بود ،من نمیخوام دخالت کنم ولی این آماری که تو پست اول گذاشتین کاملا نامعتبره! تقریبا تمومش نامعتبره !
(بمب افکن سبک: 2000 azarakhsh F14 Bombcat بمب افکن سنگین: 6400 c130 antonev بویینگ747-707) خداییش اینا رو از کجا نوشتی؟از کی تا حالا آذرخش و اف 14 که یه هواپیمای رهگیر شکاریه شده بمب افکن! اونم ایران 2000 تا داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C130 و بویینگ مسافربریه نه بمب افکن سنگین!!!!!! عزیز با این حساب که شما نوشتی مجموع توان نظامی ارتش و سپاه از آمریکا هم بیشتره!!!!!!!!!!!! من فقط یه نمونه از نوشته هات رو کپی کردم این آمار کاملا اشتباهه،لااقل یه منبع معتبر بده و بگو از کجا اینا رو آوردی،من با مدرک بهت ثابت میکنم که اینا اشتباهه جای هیچ شکی نیست اسرائیل تو نیروی هوایی از ایران برتره ،شما میگی یه کم خرت و پرت از آمریکا خریدن و به جنگنده های F35 اشاره میکنی در حالی که F35 از پیشرفته ترین شکاری های حال حاضر دنیاست تو رو خدا اطلاعات اشتباه به خورد مردم نده.....................................
24-03-2012، 10:46
به حرفاش اعتماد نکنید همان طور که خودش گفت باید تحقیق برسی کرد تا به امار دقیق دست یافت
24-03-2012، 12:03
مسائلی مثل آمار دقیق نظامی کشور ها اصولا جزو موارد سری وامنیتی است واگر فاش شود ممکنه اشخاصی از اونا سو استفاده کنند وطرح ریزی ضد اون کشور انجام بدن.
(24-03-2012، 8:58)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من گفتم ناوشکن نداره 3زیردریایی داره فکرکنم اشتباه کرده باشم بایدنگاه کنم (24-03-2012، 10:41)shipar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سپاه که نه ولی ارتش چرا شمابگوازکجامیگی اینانامعتبره؟من دقیق ننوشتم باتوجه به دیده هاوشنیده هام یه تخمینی زدم وگفتم وخوب تاحدی به واقعیت نزدیکه 1منبع داشتن حماقته ازنظرمن آدم بایدخودش فکرکنه خوب منتظریم .... مدرکتون چی هست که ماخبرنداریم؟ آهان بااون تعدادهواپیماهای عصرحجر؟هواپیماهای بومیشون هنوزکابینش دیجیتالی نشده اونوقت تونیروی هوایی ازایران برتره؟؟؟؟؟ آمریکاسفارش اف35های خودش رواز500تابه200تاکاهش دادوبه گفته ی حتی مقامات نظامی آمریکااف35یک شکست برای شرکت تولیدکننده وکاربراین هواپیمایعنی ایالات متحده بوده ودارن مازادشون رومیندازن به کشورهای دیگه چرارپتورنمیفروشن که ارزون تروبهترهست؟ باشه من اطلاعاتم اشتباهه مال شماکاملادرسته تاتعدادگلوله های تفنگ های سپاه روهم بلدی خوبه؟ ![]() (24-03-2012، 12:03)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دقیقا اصلایادم رفت آمارزیردریایی هاروبدم چراحرف تودهن آدم میذارین ![]() اسرائیل 3یا4زیردریایی داره Shiparجان شمایک آمارمعتبربه مابدی ممنونت میشم (24-03-2012، 10:46).ali. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست داشتی بگوببرمت یه جای خوب واسه تحقیق
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|