امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس )

#1
مواد لازم :
خامه : 1 پیمانه
شیر : یک سوم پیمانه
شکر : دو سوم پیمانه
پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری 
وانیل : 1 قاشق مرباخوری
ژله توت فرنگی : نصف بسته
قالب سیلیکونی قلب 


 طرز تهیه :
اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.


طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1 
 
بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه .


 طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1


خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید.


طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1


بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه. مثل تصویر پایین :


طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1


 
بعد از اینکه ژلاتین در شیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید.
طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1 


قالب رو چرب کنید و نصف مایع رو داخل قالب بریزید. تقریبا یک سوم قلبها رو پر کنید . 


 حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 – 25 دقیقه داخل فریز بزارید تا خودشو بگیره.
نکته: قبل از ریختن مایع داخل قالب یک سینی زیر قالب بزارید چون قالب های سیلیکونی انعطاف زیادی دارن.


طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1 


 نصف بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین کمی خنک بشه . زمانی که پاناکوتا بست روشون یه لایه ژله بریزید .


یه مقدار از ژله رو نگهدارید برای انتهای کار ... ( داخل قالب ، شکل قلب گود داریم که بعدا می خوایم با این ژله اونو پر کنیم ).

 دوباره به یخچال انتقال بدید و بذارید ژله ببنده. من چون از ژله دکتر اوتکر  استفاده کردم 5 دقیقه گذاشتم ببنده اما ژله های ایرانی زمان بیشتری نیاز دارن.


 طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1


حالا مقدار باقی مونده پاناکوتا رو روی ژله بریزید و دوباره بزارید تا ببنده. اینبار مدت بیشتری لازمه حدودا" 4-3 ساعت داخل یخچال بذارید تا حسابی ببنده .


نکته: زمان بستن مواد داخل یخچال به دمای یخچالتون بستگی داره! 


طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1


حالا باید یکی یکی پاناکوتا رو از قالب خارج کنید. با یک کارد پنیر خوری که تیز نباشه دور دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرتون برگردونید.
نکته: یکی یکی اینکارو بکنید چون اگه همه رو با هم داخل یه ظرف برگردونید انتقال دادنشون به ظرف سروتون یه مقدار مشکله.


الان باید قسمت خالی قلبی شکل رو با باقی مونده ژله پر کنید و بزارید داخل یخچال.


نکته : اگه توی این مدت ژله تون بسته شده باشه می تونید مجددا روی کتری قرار بدین تا شل بشه . البته حتما حواستون باشه که ژله سرد بشه بعد روی پاناکوتا بریزید .


 طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1


دسر رو تزیین کنید و ساعات خوبی رو درکنار عزیزانتون بگذرونید.

طرز تهیه پاناکوتا قلبی + ( توضیح کامل با عکس ) 1

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان