27-06-2012، 11:09
قارچ: 400 گرم،
پيازچه: 100 گرم،
جعفري: 50 گرم،
آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري،
شير: يك ليوان،
سير: يك حبه،
نمك، فلفل، پنير پيتزا,نان تست و روغن سرخ كردني: به ميزان لازم.
طرز تهيه:
مقداري روغن در ظرفي ريخته و پيازچهها را كه خرد كردهايد درون آن تفت دهيد.
حالا قارچها را كه خوب شسته و خرد شدهاند، با پيازچه تفت داده تا آب آن كشيده شود.
سير را هم رندهكرده و درون مواد بريزيد.
آرد سفيد را هم اضافه كرده و مواد را خوب هم بزنيد.
حالا شير را درون ظرف بريزيد و مرتب هم بزنيد تا مايع غليظ و سفت شود.
نمك و فلفل را هم بيفزاييد و هم بزنيد.
در آخرين مرحله جعفري را كه تميز شسته و خرد كردهايد، داخل بقيه مواد بريزيد و ظرف را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا كمي سرد شود.
تعدادي نان تست روي سيني فر بگذاريد و از مواد آماده شده روي آن بريزيد و در پايان هم پنير پيتزاي رنده شده روي آنها بريزيد و سيني فر را در حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پنير پيتزا آب شده و روي آن طلايي شود.
ساندويچها آماده است.
پيازچه: 100 گرم،
جعفري: 50 گرم،
آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري،
شير: يك ليوان،
سير: يك حبه،
نمك، فلفل، پنير پيتزا,نان تست و روغن سرخ كردني: به ميزان لازم.
طرز تهيه:
مقداري روغن در ظرفي ريخته و پيازچهها را كه خرد كردهايد درون آن تفت دهيد.
حالا قارچها را كه خوب شسته و خرد شدهاند، با پيازچه تفت داده تا آب آن كشيده شود.
سير را هم رندهكرده و درون مواد بريزيد.
آرد سفيد را هم اضافه كرده و مواد را خوب هم بزنيد.
حالا شير را درون ظرف بريزيد و مرتب هم بزنيد تا مايع غليظ و سفت شود.
نمك و فلفل را هم بيفزاييد و هم بزنيد.
در آخرين مرحله جعفري را كه تميز شسته و خرد كردهايد، داخل بقيه مواد بريزيد و ظرف را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا كمي سرد شود.
تعدادي نان تست روي سيني فر بگذاريد و از مواد آماده شده روي آن بريزيد و در پايان هم پنير پيتزاي رنده شده روي آنها بريزيد و سيني فر را در حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پنير پيتزا آب شده و روي آن طلايي شود.
ساندويچها آماده است.