امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سورپریز فلفل

#1
سورپریز فلفل

مواد لازم:



فلفل سبز 200 گرم

گوشت چرخ شده بدون چربی 250 گرم

پیاز رنده شده بدون آب 2 قاشق سوپخوری

آرد نخودچی 1 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری

لوبیا سبز و فلفل قرمز به میزان لازم برای تزئین

نمک و فلفل به میزان لازم

پود زیره به میزان لازم در صورت تمای



گوشت را داخل ظرف میریزیم نمک و فلفل اضافه میکنیم پیاز رنده شده بدون آب و آرد نخودچی را به گوشت اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و کامل ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.



وقتی گوشت کامل ورز خورد برای هر فلفل حدوداً 50 گرم گوشت در نظر میگیریم گوشت را دور فلفل به صورتی که از سر فلفل یک مقدار پایین تر باشد میپیچیم به طوری که موقع سرخ کردن جدا نشود. گوشت را روی فلفل شکل میدهیم و به شکل فلفل در می آوریم.



سر فلفل ها باید از گوشت بیرون باشد و دیده شود.



گوشت را کاملاً فشرده میکنیم که داخل روغن ترک نخورد.



تمام گوشت را به این ترتیب دور فلفل ها میپیچیم و بعد سرخ میکنیم.



تمام کبابها را داخل ماهی تابه سرخ میکنیم یک طرف که سرخ شد برمیگردانیم طرف دیگر هم سرخ شود.



وقتی تمام کبابها حل شد برای تهیه سس این غذا رب گوجه را داخل نصف استکان آب حل میکنیم و روی کبابها میریزیم تا کامل مغز پخت شود.



غذا آماده است با نان تست یا سنگک تزئین میکنیم.



اطراف غذا را با لوبیا سبز پخته شده تزئین میکنیم وسط سورپریزها هم فلفل قرمز میچینیم و بقیه سس را روی آنها میریزیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان