امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه برگ مو

#1
دلمه برگ مو





مواد لازم:


پیاز 4 قاشق غذاخوری (سرخ کرده ساطوری شده)

شکر 3 قاشق غذاخوری

رب 2 قاشق غذاخوری

برگ مو نیم کیلو

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

آبلیمو یا آبغوره یا سرکه 1 استکان برای چاشنی

برنج 1 پیمانه آبکشی شده

سبزی دلمه نیم کیلو پاک کرده ساطوری شده (تره، گشنیز، ترخون،

نعناع، جعفری، پیازچه)

لپه پخته 50 گرم

نمک، فلفل به میزان لازم

زعفران در صورت دلخواه به میزان لازم



پیاز را تفت میدهیم گوشت را اضافه میکنیم تفت میدهیم.



سبزی را در ظرف دیگری میریزیم و روی حرارت تفت میدهیم.



داخل گوشت کمی روغن اضافه میکنیم چون اول کار روغن کم ریخته بودیم.



سبزی را در ظرف دیگر مرتب هم میزنیم کمی روغن به آن اضافه میکنیم.



به گوشت فلفل اضافه میکنیم.



حرارت زیر سبزی را کم میکنیم و همچنان تفت میدهیم تا حدی که سبک شود.



مقدار کمی جوز هندی داخل گوشت رنده میکنیم تا بوی ضخم آن را بگیرد وقتی آماده شد یا در این مرحله رب اضافه میکنیم یا به جای آن در مرحله آخر زعفران اضافه میکنیم هر کدام را که دوست دارید میتوانید انتخاب کنید که ما زعفران را انتخاب کردیم پس رب اضافه نمیکنیم.



سبزی را به گوشت اضافه میکنیم مخلوط میکنیم لپه و برنج را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم زعفران را اضافه میکنیم مقداری شکر اضافه میکنیم چون شکری که برای تهیه سس به کار میبریم کاملاً به خورد مواد نمیرود.



مایع دلمه آماده شده است.



دو تا برگ را برای هر دلمه استفاده میکنیم.



مقداری از مایع را برداشته و داخل برگ میریزیم و لبه های کناری برگ را به داخل تا میکنیم و بعد لوله میکنیم و دلمه ها را به شکل مستطیل منظم درمی آوریم. مواد را قسمت کدر برگ میریزیم یعنی روی براق برگ به بیرون باشد تا زیباتر دیده شود.



کف ظرف مورد نظر چند برگ قرار میدهیم بعد یک ردیف دلمه میچینیم بعد ردیف بعدی تا چند سانتی متر از لبه قابلمه خالی بماند بعد سس را روی دلمه ها میریزیم یک درب روی دلمه ها قرار میدهیم و یک درب هم روی قابلمه که درب روی دلمه ها کوچکتر است.



یک ساعت فرصت میدهیم با حرارت ملایم دلمه بپزد.



طرز نگهداری برگ مو



مقداری آب نمک تهیه میکنیم میگذاریم بجوشد برگهای تازه مو را بعد از جوشیدن آب داخل ظرف میریزیم بعد از اینکه ظرف از جوش افتاد حدود 30 ثانیه طول میکشد تا دوباره به جوش بیفتد بعد برگها را از قابلمه خارج میکنیم محلولی از آب نمک و سرکه آماده کرده و برگها را داخل آن نگه میداریم مقداری روغن هم میریزیم که کپک نزند.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان