امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب ترکی خانگی

#1
کباب ترکی خانگی



مواد لازم:



گوشت چرخ کرده 250 گرم

فیله مرغ 250 گرم

پیاز یک عدد

فلفل دلمه ای یک عدد

قارچ 150 گرم

پنیر پیتزا 100 گرم

جعفری و گوجه فرنگی برای تزئین

فیله مرغ را به صورت انگشتی (کبریتی) خرد کرده ایم.

پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را روی حرارت و داخل روغن با هم تفت میدهیم تا نرم شود.

استفاده از پنیر پیتزا دلخواه است و برای لذیذ شدن کباب است.

قارچ را در انتهای کار اضافه میکنیم چون اگر الان اضافه کنیم آب می اندازیم و گوشت نمیپزد.

گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

وقتی آب گوشت کمی کشیده شد مرغ و فلفل را اضافه میکنیم.

ادویه این ساندویج فقط فلفل سیاه است.

مواد را با هم تفت میدهیم.

وقتی آب مواد کشیده شد قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

وقتی آب قارچ کشیده شد حرارت را خاموش میکنیم و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم.

چون مواد هنوز داغ است باعث میشود پنیر راحت آب شود.

این غذا را به عنوان ساندویج میتوان استفاده کرد و با جعفری و گوجه فرنگی و خیارشور و پیاز هم میتوانیم تزئین کنیم
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان