امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دو نوع املت ساده و خوشمزه

#1
دو نوع املت ساده و خوشمزه



املت پنیر با گوجه فرنگی

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

شیر 3 – 2 قاشق سوپخوری

فیله گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد

پنیر پیتزای رنده شده یک سوم پیمانه

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر 1 حبه

جعفری 1 قاشق سوپخوری





املت قارچ

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

شیر 3 – 2 قاشق غذاخوری

روغن 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل به میزان لازم

قارچ ورقه شده 1 پیمانه

پیاز خرد و سرخ شده 1 عدد



املت پنیر با گوجه فرنگی

املت به دو نوع لایه ای و مخلوط تهیه میشود که ما اینجا املت قارچ را به روش لایه ای و املت پنیر و گوجه فرنگی را به روش مخلوط تهیه میکنیم.

میتوان به جای جعفری از شوید و نعناع هم استفاده کرد.

فیله گوجه فرنگی را خرد کرده و داخل روغن تفت میدهیم.

تخم مرغها را داخل ظرف با چنگال کاملاً هم میزنیم نمک و فلفل اضافه میکنیم سیر حبه شده و سبزی را به گوجه فرنگی که روی حرارت است اضافه میکنیم.

شیر را به تخم مرغ اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم و این مواد را داخل گوجه فرنگیها میریزیم و سریع هم میزنیم وقتی کاملاً گرفت مواد را وسط ظرف جمع میکنیم و کناره های آن را منظم کرده پنیر رنده شده را روی آنها میریزیم و در ظرف را میگذاریم حرارت را ملایم میکنیم تا پنیر آب شود.



* برای هر تخم مرغ حدودا یک قاشق شیر کافیست اگر اندازه تخم مرغ درشت باشد برای هر یک تخم مرغ میتوان از 5/1 قاشق شیر استفاده کرد.





املت قارچ

روغن را داخل ماهی تابه میریزیم پیاز سرخ شده را اضافه میکنیم قارچ را هم اضافه میکنیم تفت میدهیم شعله را زیاد میکنیم چون اگر شعله کم باشد قارچ آب می اندازد و حجم آن کم میشود.

تخم مرغها را در ظرف جداگانه میشکنیم با چنگال میزنیم شیر را اضافه میکنیم نمک و فلفل هم اضافه کرده و دوباره میزنیم در این حین قارچ را مرتب تفت میدهیم.

سبزی را به قارچ اضافه میکنیم مقداری هم نمک و فلفل به قارچها اضافه میکنیم میتوان سبزی را به مایع تخم مرغ هم اضافه کرد فرقی نمیکند.

یک ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم مقدار خیلی کم روغن میریزیم حتی میتوان با برس کف ظرف را چرب کرد. وقتی تابه گرم شد مایع تخم مرغ را داخل آن میریزیم تابه را طوری میگردانیم که تمام مواد همه جای تابه به طور یکسان پخش شود حرارت را ملایم میکنیم وقتی این لایه بسته شد و از حالت مایع خارج شد و دور تا دور خمیر طلایی شد ماهی تابه را تکان میدهیم تا مطمئن شویم مواد گرفته و در ماهی تابه به راحتی حرکت میکند.

مواد را روی مایع به شکل مستطیل میریزیم و دو طرف مایع را روی مواد برمیگردانیم و در ظرف را می بندیم و به مدت 6 – 5 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم خودش را بگیرد . اگر مایع خوب نگرفته باشد موقع تا کردن پاره میشود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان