27-06-2012، 23:04
مواد لازم:
كدو= پنج عدد
پياز =يك عدد
گوجهفرنگي= سه عدد
جعفري خردشده و کره =از هر کدام دو قاشق غذاخوري
گوشت چرخكرده= 100 گرم
پنير پيتزا= 100 گرم
سس سفيد :
آرد =دو قاشق غذاخوري
كره= دو قاشق غذاخوري
شير =دو پيمانه
پنيرپيتزا= 50 گرم
نمك وفلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را خرد كرده و با كره كمي تفت دهيد. گوشت چرخكرده را اضافه كرده و تفت دهيد تا رنگش تغيير كند. گوجهفرنگي را پوست كنده و خرد كرده و با جعفري به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد. نمك و فلفل را بيفزاييد.
براي تهيه سس، كره را ذوب كرده و آرد را در آن تفت دهيد و شير را افزوده و هم بزنيد تا غليظ شود. سپس نمك و فلفل بزنيد. ظرف مخصوص فر را چرب كرده و كدوها را از طول به قطعات باريك برش زده و يك لايه كدو بچينيد. روي كدو مايه گوشت را ريخته و كمي سس سفيد بريزيد. اين كار را ادامه داده تا در انتها كدو، سس سفيد و يك لايه پنير پيتزاي رندهشده باشد و آن را در فر از قبل گرمشده با حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا پنير طلايي شود.
كدو= پنج عدد
پياز =يك عدد
گوجهفرنگي= سه عدد
جعفري خردشده و کره =از هر کدام دو قاشق غذاخوري
گوشت چرخكرده= 100 گرم
پنير پيتزا= 100 گرم
سس سفيد :
آرد =دو قاشق غذاخوري
كره= دو قاشق غذاخوري
شير =دو پيمانه
پنيرپيتزا= 50 گرم
نمك وفلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را خرد كرده و با كره كمي تفت دهيد. گوشت چرخكرده را اضافه كرده و تفت دهيد تا رنگش تغيير كند. گوجهفرنگي را پوست كنده و خرد كرده و با جعفري به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد. نمك و فلفل را بيفزاييد.
براي تهيه سس، كره را ذوب كرده و آرد را در آن تفت دهيد و شير را افزوده و هم بزنيد تا غليظ شود. سپس نمك و فلفل بزنيد. ظرف مخصوص فر را چرب كرده و كدوها را از طول به قطعات باريك برش زده و يك لايه كدو بچينيد. روي كدو مايه گوشت را ريخته و كمي سس سفيد بريزيد. اين كار را ادامه داده تا در انتها كدو، سس سفيد و يك لايه پنير پيتزاي رندهشده باشد و آن را در فر از قبل گرمشده با حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا پنير طلايي شود.