امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ریزوتو با سبزیجات رست شده و سالامی

#1
ریزوتو با سبزیجات رست شده و سالامی 1

مواد لازم برای 4 نفر:

آب مرغ (عصاره مرغ) ……… 3 پیمانه

آب …………………………. 3 پیمانه

کدوحلوایی ………………… 500 گرم (پوست گرفته و بدون تخم، مکعبی خرد شده)

فلفل دلمه قرمز …………… 1 عدد (بدون تخم و مکعبی خرد شده)

روغن زیتون ………………… 1 قاشق غذاخوری

رزماری خرد شده ………….. 1 قاشق غذاخوری

کدوسبز ورقه شده ………… 2 عدد

سالامی خرد شده ………… 6 ورقه (از هر نوع ژامبون یا کالباس و یا سوسیس هم می توان استفاده کرد)

کره …………………………. 30 گرم

پیاز کاملا” خرد شده ………. 1 عدد

سیر له شده ………………. 1 حبه

برنج دانه کوتاه (Arborio rice) …………. یک و سه چهارم پیمانه

سرکه سفید ……………………………. 1 تا 2 قاشق غذاخوری

خامه (یا روغن زیتون یا کره یا شیر) ……. 1/2 پیمانه (اگر روغن زیتون یا کره استفاده کردید 1/4 پیمانه بریزید)

پنیر پارمسان رنده شده ………………… 1/2 پیمانه

برگ های ریز اسفناج (اختیاری) ………… 60 گرم

پارمسان رنده شده یا ورقه شده ………. جهت سرو



فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

نحوه تهیه:

1-در قابلمه ی متوسطی آب مرغ و آب را به جوش آورید. کدوحلوایی و فلفل دلمه خرد شده را درون سینی فر ریخته و روی آن 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و رزماری و نمک و فلفل بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید.

2- سینی را درون فر گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید. کدوسبز و سالامی ها را افزوده و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانی که کدوحلوایی ها پخته شده و سالامی ها ترد شوند.

3- در این زمان، کره را در قابلمه ی بزرگی با حرارت بالا حرارت داده تا ذوب شود. دقت کنید نسوزد. پیاز و سیر را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شود. برنج را بیفزایید و تفت دهید برای حدود 1 دقیقه. سرکه را نیز افزوده و حرارت دهید برای حدود 1 تا 2 دقیقه تا زمانی که کمی از سرکه تبخیر شود.

4- آب مرغ و آب داغ و جوشیده را به برنج افزوده. هر بار 1 پیمانه بیفزایید تا زمانی که همه ی مایع جذب برنج شود و برنج ترد و پخته شود (حدود 20 دقیقه). چنانچه برنج هنوز نپخته بود درب آن را دم کنی گذاشته و حدود 10 تا 20 دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید و با خامه (یا کره یا شیر یا روغن زیتون) و پنیر پارمسان مخلوط کرده و نمک و فلفل زده تا مزه دار شود. (من از روغن زیتون استفاده کردم و خامه نریختم تا کالری غذا پایین تر بماند).

5- مخلوط سبزیجات را به برنج بیفزایید. در صورتی که برگ های ریز اسفناج نیز استفاده می کنید، آن ها را نیز بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر برای سرو کشیده و روی آن را پنیر پارمسان رنده شده یا ورقه بریزید.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ریزوتو با سبزیجات رست شده و سالامی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ماکارونی سبزیجات
  طرز تهیه سوپ سبزیجات
  طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات
  طرز اشپزی خوراک گوشت و سبزیجات
  نحوه پخت نوعی خوراک مرغ با سبزیجات .
  سوپ سبزیجات سرشار از ویتامین
  تارت گوشت - طرز تهیه مینی تارت گوشت و سبزیجات
  خوراک بلدرچین و سبزیجات تابستانی
  " آموزش کرپ مرغ به همراه سبزیجات "
  بخار پز سبزیجات,غذاهای گیاهی,سبزیجات

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان