امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رئیس فدراسیون تنیس: می‌خواهیم به گروه 2 دیویس کاپ صعود کنیم

رئیس فدراسیون تنیس: می‌خواهیم به گروه 2 دیویس کاپ صعود کنیم 1

رئیس فدراسیون تنیس ایران با ابراز امیدواری به کسب نتیجه‌ی تیم ملی در مسابقات دیویس کاپ گفت: من از ملی پوشان بازی زیبا و خوب می‌خواهم و انتظار دارم که ثابت کنند تمام تلاش خود را برای کسب نتیجه به کار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نشست خبری فدراسیون تنیس با حضور مجید شایسته رئیس فدراسیون، شاهرخ کشاورز دبیر فدراسیون، سعید احمدوند سرمربی تیم ملی و امیر صدری مدیر مسابقات دیویس کاپ برگزار شد.

در ابتدای نشست مجید شایسته اظهار کرد: فلسفه تشکیل این جلسه به مناسبت برگزاری مسابقات دیویس کاپ گروه 3 و 4 منطقه آسیا و اقیانوسیه است که برای اولین بار میزبانی این دو مسابقه به ایران داده شده است. در واقع ایران در این رقابت‌ها میزبان 18 کشور است که افتخاری برای ما محسوب می‌شود. از طرفی دکتر گودرزی وزیر ورزش و جوانان نیز به اخذ میزبانی مسابقات مختلف در ایران تاکید داشت که بنا به پیگیری‌های زیادی که انجام گرفت پیشنهاد میزبانی ایران مورد قبول واقع شد.

وی ادامه داد: البته میزبانی کردن 18 کشور و برگزاری مسابقات با شاخصه‌هایی که فدراسیون جهانی قائل است کار بسیار سخت و سنگینی بوده، با این حال امتحان خوبی برای فدراسیون تنیس به شمار می‌آید و امیدوارم یک امتیاز خوب از لحاظ چگونگی برگزاری مسابقات و کسب نتایج به دست آوریم. مسابقات گروه 4 از فردا شروع می شود و گروه 3 نیز که ایران در آن حضور دارد با 8 تیم از چهارشنبه آغاز و شنبه به پایان می‌رسد. افتتاحیه این رقابت‌ها ساعت 9 روز چهارشنبه در زمین اصلی برگزار می‌شود.

شایسته با اشاره به حضور بخش خصوصی در برگزاری مسابقات دیویس کاپ بیان کرد: کاری که انجام شده حاصل تلاش و همکاری بخش خصوصی و فدراسیون است. در واقع اگر ورزش ما می‌خواهد موفقیتی به دست آورد باید حضور بخش خصوصی درآن پررنگ‌تر شود اما متاسفانه امروز این امر وجود ندارد. بنابراین باید کاری کنیم که بخش خصوصی به حضور در ورزش ترغیب شود. اگر هم تاکنون نتوانسته‌ایم به این امر دست یابیم به این دلیل است که تیم‌های دولتی به گونه‌ای عمل کردند که بخش خصوصی نتوانسته با آنها رقابت کند.

وی ادامه داد: البته طبیعی است که تیم‌های دولتی از امکانات بیشتری برخوردار هستند. با این وجود سعی ما در تنیس بر این است که این امر را میسر کنیم اما کار سخت بوده و مشکلات زیادی نیز وجود دارد. در کل فدراسیون تنیس در 4 و 5 سال گذشته سعی داشته که بخش خصوصی را به تنیس وارد کند چرا که بودجه‌ی ورزش محدود است.

رئیس فدراسیون تنیس با بیان اینکه اولویت ورزش باید رشته‌های مدال آور باشد تصریح کرد: من به عنوان یکی از کسانی که در ورزش مسئولیت دارم اولویت را به کسانی می‌دهم که مدال آور هستند و پرچم ایران را به احتزاز در می‌آورند. رشته‌ای مانند تنیس در هر صورت که در آن عمل کنیم امکان کسب نتیجه و برافراشته کردن پرچم به این زودی محقق نمی‌شود. بنابراین وظیفه‌ی ما این است که اتکا به بودجه وزارت را کم کنیم تا بتواند آن را برای فدراسیون‌هایی که مدال آور هستند هزینه کند. از این رو در اساسنامه 12 بند مالی وجود دارد که یکی از آنها مربوط به تامین بودجه از سوی وزارت است اما 11 بند دیگر را باید خود فدراسیون‌ها و با آوردن بخش خصوصی عملی کنند.

وی با اشاره به برگزاری 6 هفته مسابقات فیوچرز کیش توسط بخش خصوصی ادامه داد: برگزاری مسابقات هزینه‌های زیادی دارد اما ما توانستیم با داشتن بخش خصوصی در کنار خود، 3 هفته مسابقات فیوچرز کیش را در اواخر سال 92 و سه هفته‌ی دیگر آن را در اوایل سال 93 برگزار کنیم. جوایز این رقابتها مجموعا 60 هزار دلار بود که رقم سنگینی است و طبیعتا برگزاری این مسابقات با چنین جوایزی برای فدراسیون با بودجه‌ی محدودی که دارد میسر نبوده و نیست. اما با ترغیب بخش خصوصی این رقابت ها برگزار شد که جا دارد از مجموعه‌ی عوامل فدراسیون و بخش خصوصی که تعامل جدی را در نهایت شفافیت و دقت داشته‌اند تشکر کنم.

وی همچنین گفت: از طرفی برگزاری مسابقات فیوچرز کیش نشان داد ما اگر اراده کنیم می‌توانیم کار را انجام دهیم اما در کشور ایران از لحاظ کار جمعی مشکل داریم در حالی که اگر با شفافیت کامل در مباحث مالی و فنی کنار هم باشیم اتفاقات مهمی در ورزش ایران رخ خواهد داد.

شایسته در ادامه این نشست از تلاش‌هایی که برای آموزش در رده‌های پایه انجام گرفته نیز صحبت کرد و گفت: دقت نظر روسای هیات‌ها نهایت کمک را به فدراسیون داشت که باعث شد سال گذشته 70 سری مسابقه را برگزار کنیم که 3 مسابقه‌ی آن مربوط به قهرمانی کشور بود. بقیه رقابت‌ها از سوی فدراسیون اجبار نبود اما خود هیات‌ها نسبت به برگزاری آن علاقه نشان دادند. در این میان هیات‌ها کمک زیادی کردند تا هزار مدرسه به وسایل مینی تنیس تجهیز شوند و معلمان ورزش نیز تحت آموزش قرار بگیرند از طرفی ما در آموزش و پرورش انجمنی نداشتیم اما بعد از 32 سال انجمن تنیس مدارس ثبت شد که البته این عملکرد شایسته نیست بلکه عملکرد تمام همکارانم در فدراسیون تنیس محسوب می‌شود.

وی افزود: همچنین برای کار در رده‌ی پایه در نظر داریم در مشهد میزبان کمپ ITF باشیم تا بازیکنان رده‌های سنی مختلف در آن با قوانین جدید آشنا شوند و پیش از حضور در رقابت‌های مختلف در این کمپ تحت آموزش قرار بگیرند. در کل فکر می‌کنم اگر تنگ نظری، کدورت‌ها و ناراحتی‌ها را کنار بگذاریم می‌توانیم موفقیت‌های مختلفی را در حوزه‌های ورزش به دست آوریم.

شایسته با اشاره به حضور ایران در گروه 3 مسابقات دیویس کاپ بیان کرد: تیم ملی در این مدت تمرینات خوبی را داشته و کادر فنی و بازیکنان زیر فشار بودند. سال گذشته آنها در مسابقات امارات واقعا تلاش کردند و حقمان نیز این بود که به گروه 2 صعود کنیم. اما این اتفاق رخ نداد که هیچ کس مقصر آن نیست. امیدوارم بازیکنان با حضور قوی خود بتوانند به این امر دست یابند. من از آنها در طول مسابقات بازی زیبا و خوب می خواهم . همچنین انتظار دارم ثابت کنند که تمام تلاش خود را برای کسب نتیجه به کار گرفته‌اند. از آنجا که ما میزبان مسابقات هستیم طبیعی است که می‌خواهیم به گروه 2 نیز صعود کنیم. از این رو برای تمام بازیکنان و کادر فنی آرزوی موفقیت دارم.

در ادامه نشست رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی پاسخ‌گوی سوالات خبرنگاران بودند.

در ابتدا شایسته در پاسخ به این پرسش که دو سال پیش شما اعتقاد به جوان گرایی داشتید که این کار انجام گرفت اما موفق نبود، چه تضمینی می‌دهید که این بار با وجود بازیکنان قدیمی بتوانیم به گروه 2 صعود کنیم؟ گفت: شرایط نتیجه گرفتن در زمین تعیین می‌شود. اعتقاد من به جوانگرایی هنوز هم پابرجاست اما جوانگرایی به این معنی نیست که آدم‌های قدیمی کنار بروند. جوانگرایی یعنی اینکه بازیکنان جوان بتوانند بر قدیمی‌ها غلبه کنند. البته در حال حاضر بازیکنانی مانند نداف و سوری بازیکنان جوانی هستند که در کنار شاهقلی و خالدان حضور دارند. طبیعی است که فدراسیون به دنبال این باشد که تیم نتیجه بگیرد. تمام تلاش ما نیز بر این است. امیدوارم بچه‌ها با بازیهای خوبی که انجام می‌دهند بتوانند در تهران به گروه 2 صعود کنند و از شرایط میزبانی نیز نهایت بهره را ببرند.

شایسته در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که پیش از این گفته بودید برای اعزام تنیس به بازیهای آسیایی به شما قول داده‌اند پس چرا در حال حاضر تنیس جزو رشته‌های اعزامی قرار ندارد. گفت: امروز جلسه‌ای را با آقای هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک در این مورد خواهم داشت. من همچنان برای حضور تنیس در بازیهای آسیایی تاکید دارم و نمی‌توانند صرفا مدال آوری را بر مبنا بگذارند. اگر اعزام نشدن تنیس صرفا به دلیل مشکلات مالی است ما خودمان هزینه‌ها را پرداخت می کنیم اما بازیکنان باید به مسابقات مختلف اعزام شوند و خود را با بازیکنان کشورهای دیگر بسنجند. پیش از این قول اعزام تنیس به بازیهای آسیایی داده شده بود و من آن را پیگیری خواهم کرد. چرا که اگر به دنبال پویایی و توسعه‌ی تنیس هستیم باید در رقابت‌های این چنینی حضور پیدا کنیم تا با کسب نتایج خوب علاقمندی به این رشته‌ی ورزشی را بیش از پیش کنیم.

شایسته در مورد دلیل حضور نداشتن نداف و معدنچی در مسابقات فیوچرز ترکیه بیان کرد: در شورای برون مرزی توانستیم مجوز حضور در دو هفته از مسابقات فیوچرز بوسنی و هرزگوین را بگیریم اما به دلیل ارسال نشدن دعوت نامه از سوی بوسنی نتوانستیم در این رقابت‌ها شرکت کنیم که البته در این مورد از آنها شکایت کردیم. از آنجا که مسابقات ترکیه ویزا نمی‌خواست از شورای برون مرزی خواستیم که از این مجوز برای حضور در مسابقات ترکیه استفاده کنیم که متاسفانه با درخواست ما موافقت نکردند بنابراین خالدان و شاهقلی شخصا در مسابقات فیوچرز ترکیه شرکت کردند.

در واقع با توجه به اینکه در مسابقات فیوچرز ترکیه ثبت نام کرده بودند در صورت شرکت نکردن جریمه می‌شدند. خالدان و شاهقلی با هزینه‌ی خود در این رقابت‌ها شرکت کردند که برای من افتخار است بازیکنی برای کسب آمادگی بیشتر با هزینه ی شخصی خود به مسابقات می رود.

شایسته در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که چرا تیمی مانند پرسپولیس دیگر در مسابقات لیگ برتر حضور ندارد گفت: تیم پرسپولیس حضور در جام حذفی و لیگ برتر را به درخواست ما قبول کرد. اما در انتهای مسابقات مطالبی بیان شد که در شان تنیس ایران نیست و واقعیت هم ندارد.
آن ها عنوان کردند از یک مجموعه 2 تیم‌آمده درحالی که آن 2 تیم از 2 مجموعه‌ی مجزا بودند و این حرف‌ها در تنیس معنا و مفهومی نداشت. از طرفی حضور تیم‌های بزرگ وقتی منفعت دارد که نخواهند حاشیه درست کنند.

در این صورت ما هیچ علاقمندی به حضور آنها نداریم. البته ما به شرکت تیم‌های بزرگ در لیگ علاقه داریم اما به شرطی که حاشیه نداشته باشند.

سعید احمد وند سرمربی تیم ملی در پاسخ به این پرسش که دلیل آمدن و خط خوردن امیر والا معدنچی از تیم ملی چه بوده است گفت: دلیل دعوت شدن امیر والا معدنچی به دلیل آسیب دیدگی حمیدرضا نداف بود که با برطرف شدن مصدومیت او معدنچی نیز از تیم ملی خط خورد.

احمدوند در پاسخ به پرسش دیگری که در مورد وضعیت ملی پوشان سوال شد پاسخ داد: شرایط تیمی نسبت به سال گذشته بهتر است و ما نقاط ضعفی داشتیم که آنها را بر طرف کردیم و شانس خوبی برای صعود داریم. همچنین بر روی بحث روانی ملی پوشان نیز کار شده، البته من نمی‌توانم نتیجه را پیش بینی کنم چرا که بعضی چیزها در کنترل ما است که بر روی آن کار کرده‌ایم اما ممکن است گاهی اوقات در طول مسابقات اتفاقات عجیب و قریبی رخ دهد. با این حال ایران تیم خوبی است و یکی از شانس‌های صعود به گروه 2 محسوب می‌شود.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر این که تنها حضور یک هفته‌ای در مسابقات فیوچرز ترکیه برای کسب آمادگی جهت شرکت در مسابقات دیویس کاپ را کافی می‌دانید؟ گفت: ما ملی پوشان را بر اساس مسابقات فیوچرز کیش انتخاب کردیم. البته سه هفته مسابقات فیوچرز را برنامه ریزی کرده بودیم که در آن شرکت کنند اما حضور در مسابقات بوسنی و هرزگوین به دلیل ندادن ویزا میسر نشد و در مسابقات ترکیه نیز به دلیل مخالفت شورای برون مرزی نتوانستیم شرکت کنیم. هدف ما در هفته دوم مسابقات ترکیه این بود که شاهین خالدان بتواند در این تورنمنت بین‌المللی شرکت کند. در کل همین حضور یک هفته‌ای در مسابقات ترکیه برای ما خیلی مفید بود.

سرمربی تیم ملی در مورد وضعیت مصدومیت امید سوری و حمیدرضا نداف نیز گفت: امید سوری از ناحیه‌ی پاشنه‌ی آشیل دچار آسیب دیدگی شد که با کمک تیم پزشکی شرایط بهتری پیدا کرد و حمید رضا نداف نیز در مسابقات فیوچرز کیش دچار کشیدگی پا شد که با کمک پزشک تیم بسکتبال بهبودی پیدا کرد و اکنون مشکل خاصی ندارد.

احمدوند در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر این که چقدر نسبت به حریفان ایران شناخت دارد گفت: حریفان ایران را کم و بیش می شناسیم و تیم‌ها تقریبا با کمترین تغییر البته با یک مقدار قوی تر شدن در مسابقات شرکت کرده‌اند. سوریه و لبنان سخت‌ترین رقیبان ایران محسوب می‌شوند که سوریه دو بازیکن با رنکینگ 700 دنیا دارد و لبنان نیز بازیکن رنکینگ 350 جهان را دارد .مالزی نیز دو بازیکن دارد که در آمریکا تمرین می‌کنند، همچنین تیم دو نفره بسیار خوبی دارد.

تیم دو نفره کامبوج هم برای هر تیمی می‌تواند خطرناک باشد. امارات نیز یک بازیکن قدیمی دارد که البته در زمین خاکی خوب کار نمی‌کند و تیم 2 نفره آن نیز ضعیف است. ترکمنستان و سنگاپور نیز چندان رقبای خطرناکی نیستند. اگر با سنگاپور ،امارات و مالزی همگروه شویم بهترین حالت را داریم و می‌توانیم به دور بعد صعود کنیم.

رئیس فدراسیون تنیس در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر این که در صحبت‌های شما در مورد تعامل با استان‌ها تضاد‌هایی وجود دارد و بعضی از استانها نسبت به این موضوع گله مندند گفت: 70 سری مسابقات که ما در سال گذشته برگزار کردیم عمده‌ی آن خارج از تهران بود. بازیکنان پایه تیم ملی نیز از شهرستان‌ها انتخاب می‌شوند. البته ما 31 استان داریم که طبیعی است با بعضی از آنها همکاری کمتری داشته باشیم.
از طرفی هیچ فردی کامل نیست و نقاط ضعفی نیز در این مورد وجود دارد.

احمدوند در ادامه پاسخ شایسته به این پرسش گفت: در این دو سال که مسئولیت تیم ملی را بر عهده دارم 99 درصد از بازیکنان رده‌های 12، 16 و 18 سال شهرستانی بودند و من برای بار اول است که چنین موردی را می‌شنوم. اگر هم جای گلایه وجود دارد آن را باید هیات تنیس تهران بیان کند که با وجود داشتن بهترین امکانات و بهترین شرایط کمترین نفرات را در تیم های ملی پایه داشته است.

شایسته در پاسخ به پرسش دیگری در مورد زمان انتخابات تنیس و نمره‌ای که به عملکرد خود در فدراسیون می‌دهد تصریح کرد: تا زمانی که صلاحیت 11 کاندیدا تایید نشود زمان انتخابات را اعلام نخواهند کرد. در روز انتخابات 11 کاندیدا نقطه نظراتخود را ارائه می‌دهند و اعضای مجمع که بسیار فهیم هستند فرد اصلح را انتخاب خواهند کرد. هر کسی که به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شود ما همه وظیفه داریم که در راستای توسعه تنیس به او کمک کنیم. من قصد کناره گیری ندارم و اگر چنین چیزی مد نظرم بود در انتخابات شرکت نمی‌کردم. تا روزی هم که مسئولیت دارم با قدرت به کارم ادامه می‌دهم. اگر مجددا انتخاب شوم با انرژی بالاتر در 4 سال دوم کار می‌کنم در صورتی که انتخاب نشوم وظیفه‌ی خود می دانم تجربیات 5 ساله‌ام را که بسیار مفید بوده در خدمت فرد انتخاب شده قرار دهم. من به عملکردم نمره نمی‌دهم فقط می‌گویم هیچ کوتاهی در این مدت انجام ندادم و همچنین هیچ موقع نیز در مورد کمبود بودجه و مشکلات مالی صحبت نکردم. به همکارانم نیز گفته‌ام هر زمان که اعلام کنم به دلیل کمبود بودجه فلان فعالیت را تعطیل می‌کنیم فردا صبحش دیگر به سر کار نمی‌آیم.

امیر صدری مدیر مسابقات دیویس کاپ در پاسخ به پرسشی که از او در مورد هدف از بخش خصوصی برای حضور در تنیس چه بوده است اظهار کرد: ما 11 سال در تنیس سرمایه گذار و بهره بردار بودیم و بزرگترین فضای تنیس را نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه بر عهده داریم بنابراین به عنوان یک باشگاه دار وظیفه داریم که ورزش ایران را رونق دهیم. ما در مسابقات مختلف کنار فدراسیون بودیم که به نظرم این کار برای آینده تنیس مفید است.

شایسته در تکمیل صحبت‌های صدری ادامه داد: عمده‌ی فعالیت‌های تنیس در سال گذشته بر عهده‌ی بخش خصوصی بوده است و در لیگ برتر نیز به غیر از تیم گاز سایر تیم‌ها خصوصی بوده اند. این نشان می دهد بخش خصوصی برای رونق تنیس تلاش جدی می‌کند که البته وظیفه‌ی فدراسیون نیز سنگین‌تر خواهد شد چرا که باید شرایطی فراهم شود تا بخش خصوصی همچنان به حضور جدی خود در تنیس ادامه دهد.

صدری در پایان در مورد قبول برگزاری مسابقات دیویس کاپ نیز گفت: قبول میزبانی این رقابت‌ها کار بسیار سخت و سنگینی بود چرا که یک کتاب 150 صفحه‌ای وجود داشت که برگزاری مسابقات باید طبق آن انجام می گرفت. اما ما با همکاری و همفکری فدراسیون این کار بزرگ را بر عهده گرفتیم که امیدوارم باعث حفظ آبرو و بالا رفتن کیفیت کار و پرچم ایران باشد از طرفی وقتی بازیکنان جوان و پایه نیز از نزدیک مسابقات را ببینند کلاس آموزشی برای آنها محسوب می‌شود و تعداد بازیکنان علاقمند به تنیس نیز افزایش خواهد یافت.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ورزش پایه و مادر ۸ ماه بدون رئیس!
  رئیس جایزه بزرگ: رونالدو از توپ طلا خیلی شاکی است!‏
  صعود لحظه آخری ایران به جام ملت‌های آسیا
  واکنش فدراسیون به دعوت شدن کنعانی‌زادگان
  قاضی هیتلر برای فدراسیون آلمان دردسرساز شد!
  رئیس الهلال نظاره گر عملکرد مارگا (عکس)
  شاکری: در لیگ و جام حذفی به سهمیه فکر می‌کنیم
  نقشه راه صعود تراکتور ایران در آسیا
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  نعمتی: می‌خواهیم پله پله به فینال برسیم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان