امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تمرینات تیم ملی در کمپ کورینتیانس امروز پیگیری می‌شود

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تمرینات تیم ملی در کمپ کورینتیانس امروز پیگیری می‌شود 1

رقابت‌های جام جهانی 2014 برزیل در حالی از 22 خرداد ماه آغاز می‌شود که ملی‌پوشان با جدیت تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی پیگیری می‌کنند.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون، تیم ملی فوتبال بعدازظهر امروز در هوایی سرد و ابری از ساعت 15:15 به وقت محلی و ساعت 22:15 به وقت تهران تمرینات خود را تا فاصله کمتر از 48 ساعت مانده به شروع رقابتهای جام جهانی آغاز می کند.

ملی پوشان پس از صرف صبحانه، ساعت 10:30 به وقت محلی محل اقامت خود را به سمت کمپ تمرینی کورینتیانس ترک کرده و پس از صرف نهار واستراحتی کوتاه، از ساعت 15:15 به وقت محلی و 22:15 به وقت تهران تمرینات خود را زیر نظر کارلوس کی روش آغاز می کنند.

طبق روال چند روز گذشته حضور رسانه ها و هواداران تیم ها در استادیوم و کمپ اختصاصی تیم‌ها برای 15 دقیقه ابتدایی آزاد است و پس از آن تیم ها پشت درهای بسته تمرین خواهند کرد.

ضمن اینکه با توجه به شروع مسابقات جام جهانی 2014 برزیل از 22 خرداد ماه، تعداد نیرو های امنیتی در اطراف محل اقامت تیم های حاضر در این پیکار ها بیشتر می‌شود.

در واقع این نیرو ها در میدان منتهی به درب پشتی هتل هستند و از امروز فضای امنیتی شدیدتری نسبت به روزهای گذشته برای حفاظت از تیم ها ایجاد شده است.

طی روزهای گذشته فقط تعدادی از نیروهای امنیتی در کنار محل هتل تیم ها حضور داشتند اما از امروز تعداد این نیروها افزایش یافته است.
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  زلاتان امروز قراردادش با میلان را تمدید می‌کند؟
  تمرینات گروهی شارلروآ تعطیل شد
  قسم می خورم مسی در تمرینات ضربه آزاد کار نمی کرد
  گوشه گیر در تمرینات، حال مسی خوب نیست(عکس)
  چرا تکلیف تمرینات و مسابقات ورزشی مشخص نشد؟
  پیگیری فدراسیون دوومیدانی برای حل مشکل ۲ ورزشکار ایران در بلاروس
  سرمربی تیم ملی جوانان: تمرینات آنلاین برای موفقیت در آسیا کافی نیست
  ادامه تمرینات کلن با وجود ابتلای سه بازیکن به کرونا
  زمان و مکان شروع تمرینات استقلال از زبان مدیرعامل باشگاه
  تمرینات بامدادی محمد صلاح در ماه رمضان

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان