امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس رژیمی

#1
Thumbs Up 
همواره‌ هستند افرادی‌ در خانواده‌ که‌ به‌خوردن‌ سس‌ سفید سالاد آلرژی‌ دارند و یاعده‌ای‌ می‌گویند، با خوردن‌ این‌ سس‌، بی‌رویه‌چاق‌ می‌شوند. در ذیل‌ طرز تهیه‌ نوعی‌ سس‌ برای‌شما آورده‌ شده‌ که‌ یک‌ نوع‌ سس‌ رژیمی‌ است‌.
● مواد لازم‌:
▪ آرد: سه‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ کره‌: ۱۰ گرم‌
▪ آبلیمو: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ شیر: ۲۵۰ گرم‌
▪ فلفل‌ سیاه‌: به‌ مقدار لازم‌
▪ نمک‌: به‌ میزان‌ لازم‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا کره‌ را داغ‌ کنید و از روی‌ شعله‌ بردارید،پس‌ از این‌ که‌ کمی‌ خنک‌ شد، آرد و شیر را به‌ آن‌اضافه‌ کرده‌ و خوب‌ هم‌ بزنید، سپس‌ دوباره‌ روی‌شعله‌ قرار دهید تا سرخ‌ شود و آنگاه‌ نمک‌ و فلفل‌را هم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ کنید. از طرف‌ دیگر در نیم‌ لیترآب‌ جوش‌، آبلیمو بریزید و در حالی‌ که‌می‌جوشد، مخلوط آماده‌ شده‌ را در آن‌ بریزید وخوب‌ هم‌ بزنید. سس‌ شما پس‌ از چند دقیقه‌آماده‌ است‌. البته‌ در صورت‌ تمایل‌ می‌توانید،چاشنی‌های‌ سالاد را که‌ به‌ صورت‌ آماده‌می‌فروشند را به‌ آن‌ اضافه‌ کنید.
برای‌ پیشگری‌ از ابتلا به‌ اضافه‌ وزن‌ و چاقی‌ که‌خود زمینه‌ ساز بیماری‌های‌ زیادی‌ است‌، سعی‌کنید مصرف‌ چربی‌ها و روغن‌ را محدود کنید.چربی‌های‌ گوشت‌ را قبل‌ از پخت‌ کاملا بگیرید،همچنین‌ پوست‌ مرغ‌ و چربی‌های‌ زیر پوست‌مرغ‌ هم‌ مانند چربی‌های‌ گوشت‌ قرمز از نوع‌اشباع‌ شده‌ هستند، بهتر است‌ آنها را قبل‌ از پخت‌،از گوشت‌ جدا کنید و دور بریزید و یا اگر غذایی‌ راسرخ‌ کرده‌اید، چربی‌ اضافی‌ آن‌ را بگیرید…همچنین‌ بهتر است‌ روغن‌ را تا حد امکان‌ فقط یک‌بار تحت‌ حرارت‌ و مورد استفاده‌ قرار دهید،بنابراین‌ هر بار برای‌ سرخ‌ کردن‌، تنها به‌ میزان‌لازم‌ از روغن‌ استفاده‌ کنید تا این‌ که‌ روغن‌ زیادی‌را در دفعه‌های‌ دیگر مصرف‌ نکنید.
نمـی دانـَم…
 
آلزایـمر بودی یا عـشق؟!
 
از روزی کـه مُبتلایَت شُدم
 
خـودم را
 
از یـاد بردم…
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان