05-07-2014، 9:48
نشاسته: دویست گرم
ماست: دویست گرم
آرد: بیست گرم
روغن جامد: یك قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری آب یا در صورت تمایل
گلاب: یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا باید نشاسته و ماست را با یكدیگر مخلوط كنیم، پس از چند دقیقه كه نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم میزنیم تا مایع مورد نظر صاف شود. آنگاه روغن جامد را به آن اضافه میكنیم و دوباره شروع به همزدن میكنیم، سپس به مایع درست شده، آب و یا گلاب را به همراه زعفران و جوش شیرین اضافه كرده و هم میزنیم. سپس مایع را در قیف مخصوص میریزیم و روی روغن داغ، فرم میدهیم، پس از این كه كمی سرخ شد، آنها را پشت و رو میكنیم و داخل شربت قرار میدهیم و پس از یك ربع از شربت خارج میكنیم. توضیح: برای تهیه شربت یك كیلو شكر را در 300 گرم آب میجوشانیم و به آن مقدار كمی جوهرلیمو، هل و 10 گرم باتقا (مایهای كه قنادها از آن استفاده میكنند) اضافه میكنیم.
ماست: دویست گرم
آرد: بیست گرم
روغن جامد: یك قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری آب یا در صورت تمایل
گلاب: یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا باید نشاسته و ماست را با یكدیگر مخلوط كنیم، پس از چند دقیقه كه نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم میزنیم تا مایع مورد نظر صاف شود. آنگاه روغن جامد را به آن اضافه میكنیم و دوباره شروع به همزدن میكنیم، سپس به مایع درست شده، آب و یا گلاب را به همراه زعفران و جوش شیرین اضافه كرده و هم میزنیم. سپس مایع را در قیف مخصوص میریزیم و روی روغن داغ، فرم میدهیم، پس از این كه كمی سرخ شد، آنها را پشت و رو میكنیم و داخل شربت قرار میدهیم و پس از یك ربع از شربت خارج میكنیم. توضیح: برای تهیه شربت یك كیلو شكر را در 300 گرم آب میجوشانیم و به آن مقدار كمی جوهرلیمو، هل و 10 گرم باتقا (مایهای كه قنادها از آن استفاده میكنند) اضافه میكنیم.