07-07-2014، 16:23
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
جو پوست کنده
یک پیمانه
آب
٨ استکان
روغن زیتون
نصف پیمانه
خامه
١٠٠ گرم
آبلیمو
٣ قاشق غذاخوری
گشنیز
٣ قاشق سوپخوری
آبغوره
1 قاشق چایخوری
کلم برگ
١ عدد
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه
جو را از شب قبل خیس کرده سپس با حرارت ملایم می پزیم. روغن زیتون را به همراه ادویه و کلم برگ ٩ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کلم ها خوب سرخ شود سپس آنرا به جوهای پخته شده اضافه می کنیم و می پزیم تا کاملا جا بیفتد. در آخر نمک، خامه و گشنیز خرد شده را به همراه آبلیمو به سوپ اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
جو پوست کنده
یک پیمانه
آب
٨ استکان
روغن زیتون
نصف پیمانه
خامه
١٠٠ گرم
آبلیمو
٣ قاشق غذاخوری
گشنیز
٣ قاشق سوپخوری
آبغوره
1 قاشق چایخوری
کلم برگ
١ عدد
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه
جو را از شب قبل خیس کرده سپس با حرارت ملایم می پزیم. روغن زیتون را به همراه ادویه و کلم برگ ٩ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کلم ها خوب سرخ شود سپس آنرا به جوهای پخته شده اضافه می کنیم و می پزیم تا کاملا جا بیفتد. در آخر نمک، خامه و گشنیز خرد شده را به همراه آبلیمو به سوپ اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم