07-07-2014، 16:24
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
چغندر
۵٠٠ گرم
عدس
نصف پیمانه
آرد گندم
نصف پیمانه
سبزی خرد شده
١ پیمانه
پیاز
١ عدد متوسط
روغن آبکرده
٣ قاشق چایخوری
فلفل و آبلیمو
به مقدار لازم
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیهعدسها را از شب قبل خیس کنید سپس چغندرها را پوست گرفته رنده کنید و آنها را با هم بپزید بعد از پخته شدن چغندرها، سبزی را اضافه کرده و بعد از ٣ دقیقه آرد را در یک و نیم لیوان آب سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مرتب هم بزنید تا گوله نشود. وقتی بوی خامی آرد کاملا گرفته شد پیازی را که قبلا سرخ شده با زردچوبه تفت دهید و داخل سوپ بریزید. این سوپ را بعد از این مرحله می توان در ظرف مورد نظر ریخته و با آبلیمو یا ماست ترش میل نمائید.
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
چغندر
۵٠٠ گرم
عدس
نصف پیمانه
آرد گندم
نصف پیمانه
سبزی خرد شده
١ پیمانه
پیاز
١ عدد متوسط
روغن آبکرده
٣ قاشق چایخوری
فلفل و آبلیمو
به مقدار لازم
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیهعدسها را از شب قبل خیس کنید سپس چغندرها را پوست گرفته رنده کنید و آنها را با هم بپزید بعد از پخته شدن چغندرها، سبزی را اضافه کرده و بعد از ٣ دقیقه آرد را در یک و نیم لیوان آب سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مرتب هم بزنید تا گوله نشود. وقتی بوی خامی آرد کاملا گرفته شد پیازی را که قبلا سرخ شده با زردچوبه تفت دهید و داخل سوپ بریزید. این سوپ را بعد از این مرحله می توان در ظرف مورد نظر ریخته و با آبلیمو یا ماست ترش میل نمائید.