امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آش رشتهـ ..

#1
آش رشتهـ .. 1
مواد لازم

مواد لازم

مقدار


رشته مخصوص آش

400 گرم


سبزی آش | تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز |

1 کیلو


نخود و لوبیا و عدس | مجموعاً به مقدار مساوی |

450 گرم


نعناع خشک

4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم


پیاز متوسط

4 عدد


کشک ساییده غلیظ

2 لیوان


آرد

2 قاشق


روغن

به میزان لازم


نمک و فلفل

به مقدار کافی


[b]طرز تهیه[/b]

حبوبات را از قبل خیس می*کنیم. سپس آن*ها را با پیاز سرخ*کرده | که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم | می*گذاریم کاملاً بپزد. سبزی را تمیز و خردکرده و داخل حبوبات پخته*شده می*ریزیم و می*گذاریم سبزی*ها بپزند. سپس دو قاشق سوپ*خوری آرد را در کمی آب سرد حل می*کنیم و داخل آش می*ریزیم و مرتباً هم می*زنیم. رشته را در آش می*ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می*کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. سپس آش را از روی شعله بر می*داریم و با کشک مخلوط می*کنیم. آن را در سوپ*خوری می*ریزیم و روی آن را باکمی کشک ساده، پیاز سرخ*کرده و نعناع داغ | و در صورت دلخواه سیرداغ | تزیین می*کنیم . [b]نکات مورد توجه:[/b]

اگر به آش کشک می*زنید نمک نریزید و اگر دوغ می*ریزید به میزان لازم نمک بزنید. برای خوش*رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پیاز داغ به آش بیفزایید. آشی که می*خواهید دوغ بزنید را سفت برداشته و اگر کشک می*زنید شل تر بردارید. اگر اسفناج در بازار نیست از برگ چغندر استفاده کنید. نعناع داغ را با روغن مایع تهیه نکنید، چون وا می رود. برای تهیه کشک زرد، کشک را با زعفران و آب بجوشانید. تزیین کشک را با کیسه فریزر مثلثی شکل انجام دهید. آش را می*توانید با کشک زرد و سفید، نعناع داغ و لوبیاچیتی تزیین کنید
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان