07-07-2014، 18:43
مقدمه
همه*ی افراد کاکائو را دوست دارند و این ماده*ی عالی، به همراه گیلاس* ترکیبی بی*نظیر و غیرقابل مقاومت می*سازد. تنها به نرمی کیک کاکائویی و مزه*ی ترش و شیرین گیلاس فکر کنید که ترکیبی بسیار لذیذ ایجاد می کند. بنابراین اگر می*خواهید یک دسر خوش*طعم درست کنید و دوستداری شیرینی*های میوه*ای هستید، مراحل زیر را دنبال کنید.
ترکیباتی که شما نیاز دارید عبارت*اند از:
• 30 عدد گیلاس تازه
• 250 گرم کاکائوی تلخ
• چند تکه شکلات
گیلاس*ها را شسته و هسته*ی آن*ها را بیرون بیاورید. آن*ها را برای 12 ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آن*ها را بیرون آورده و روی بشقابی بگذارید که روی آن دستمال کاغذی گذاشته*اید، 2/3 (دو سوم) کاکائوی تلخ را تکه کرده و داخل کاسه بریزید، سپس کاسه را در داخل یک ظرف آب گذاشته و روی حرارت قرار بدهید تا کاکائوی داخل آن با گرمای غیر مستقیم ذوب شود، به طور پیوسته آن را هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت برداشته و 1/3 (یک سوم) باقی*مانده*ی شکلات تلخ را به آن اضافه کنید. ترکیب را کاملاً هم زده و گیلاس*ها را به آن اضافه کنید. روی گیلاس*ها را با کاکائو پوشانده و با استفاده از قاشق از کاسه بیرون بیاورید، گیلاس*ها را روی بشقاب گذاشته و اجازه دهید خشک شوند. شما می*توانید آن*ها را با تکه*های شکلات یا بستنی میل کنید، در هر صورت مزه*ی آن عالی خواهد بود.