20-07-2014، 8:00
نقل قول:
مواد لازم:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را پاک کرده و سپس چربی*های مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.نمک،* فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کره*ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف
مورد نظر بچینید.پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه کمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و
سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را کم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ
خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ*ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات:
۱) همیشه چربی*های مازاد مرغ را جدا کنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشک شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می*آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.
۲) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش*های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق می*گردد.
۳) در صورت دلخواه می*توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم*های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.
۴) یادآوری می*نماید نمک گوشت*های سفید ابتدای طبخ اضافه می*گردددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
۵) اگر مقداری زرشک هم سرخ کرده و به سس اضافه کنید خوراک شما خوشمزه تر میشود.