مواد لازم :
نخود : ۲۵۰ گرم
جعفری و تره : ۱ پیمانه
پیاز یا پیازچه : ۴/۱ پیمانه
نمک : به مقدار لازم
پودر زیره : ۲/۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین : ۲/۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه :۲/۱ قاشق چایخوری
آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع : به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
ارده : ۱ قاشق غذاخوری
ماست : ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۲/۱ قاشق غذاخوری
نمک : ۲/۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ساندویچ:
نان ساندویچ : ۵ عدد
خیارشور خرد شده : ۳ عدد
گوجه فرنگی خرد شده : ۳ عدد
کاهوی خرد شده : ۲/۱ پیمانه
طرز تهیه:
۱٫نخود را از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
۲٫پس از ۲۴ ساعت نخود را از آب در بیاورید و با ،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه دو بار چرخ کنید تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید.
۳٫نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنید و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
۴٫پس از ۱ ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه بردارید و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درآورید و آن را در روغن فراوان سرخ کنید.
۵٫برای تهیه سس ارده لازم است ارده،ماست،آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.
۶٫داخل نان مخصوص ساندویچ،ابتدا یک قاشق غذاخوری سس ارده بریزید و خوب آن را داخل نان پهن کنید.
۷٫سپس تعدادی فلافل و مقداری کاهو،گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده بگذارید.