امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شامی لبنانی

#1
شامی لبنانی 1

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده : ۱۰۰ گرم

سبزی خردشده (تره، جعفری و گشنیز) : دو قاشق غذاخوری

سویای خیس شده : دو قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده : یک عدد

تخم‌مرغ : یک عدد

آرد : دو قاشق غذاخوری

روغن : به میزان لازم



طرز تهیه :

ابتدا تمامی مواد آماده شده را با هم مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود.

روغن را در تابه ریخته و حرارت را کم می‌کنیم.

سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک توپ گلف برداشته و با دست آن را به صورت بیضی در می‌آوریم.

شامی باید به حالت شناور در روغن قرار بگیرد و با حرارت ملایم سرخ شود.



منبع: مجله آشپزی خانواده سبز
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان