امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کِرم ژله ای زعفرانـي

#1
اینم یه دسر خیلی خوشمزه برای سفره های افطارتونکِرم ژله ای زعفرانـي 1
کِرم ژله ای زعفرانـي 1

ادامه مطلب : مواد لازم ژله زعفرانی:
آب :2 پ(پیمانه های من پیمانه های پلوپز هست که 165 میلی لیتری هستن)
شکر:2 پ
پودر ژلاتین:2 ق سوپخوری سر پر
محلول زعفران غلیظ:2 ق سوپخوری
گلاب:نصف پیمانه
مواد لازم کرم زعفرانی:
پودر ژلاتین :4 ق چایخوری سر پر
آب :یک چهارم پ
شکر:یک و نیم پ
آرد :4 ق سوپخوری
نشاسته ذرت:4 ق سوپخوری
شیر:سه و یک دوم پ
گلاب:نصف پ
محلول زعفران غلیظ:2 ق س
کره:50 گرم
خامه صبحانه:یک یا نصف بسته
ظرز تهیه ژله زعفراین:
آب رو در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
شکر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
زیر شعله  رو کم می کنیم و مخلوط شکر و ژلاتین رو به آب اضافه می کنیم تا ذرات شکر و ژلاتین در آب حل شود و مایع شفاف شود
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
سپس  شعله رو خاموش میکنیم.و گلاب و زعفران رو به اون اضافه می کنیم.(ترکیب گلاب و زعفرون بشه یک دوم پیمانه.اینم عکس پیمانه من
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و چربی اضافه رو با دستمال پاک کنید و مایع رو در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
طرز تهیه کرم زعفرانی:
پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید تا اسفنجی شود.سپس روی بخار آب جوش یا یک دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا مایع ژلاتین شفاف شود
در ظرفی شکر و آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
شیر رو به تدریج و در حال هم زدن با همزن دستی به آنها اضافه کنید تا به خوبی در شیر حل شوند
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
این مخلوط رو روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید.کمی که مواد داغ شد زعفران و گلاب رو اضافه کنید.میزان زعفران رو به اندازه ای بریزید که به رنگ دلخواهتون برسید.اگر لازم شد یکی دو قاشق بیشتر از دستور استفاده کنید
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
و در حال هم زدن اجازه دهید تا مواد بجوشد و غلیظ شود
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
کرم رو از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.همین مرحلش خیلی کرم خوشمزه ای میشه...میتونید چند تا قاشق ازش بخوریدکِرم ژله ای زعفرانـي 1کِرم ژله ای زعفرانـي 1
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
سپس خامه رو اضافه کنید(من نصف بسته زدم) و هم بزنید(میتونید تا همین مرحله کرم رو به تنهایی درست کنید و توی جام بریزید و استفاده کنید.البته برای مواقعی که ژله درست نکردیدا وگرنه ادامه بدیدکِرم ژله ای زعفرانـي 1)
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
من ظرف رو تغییر دادم تا مواد زودتر سرد بشه و کمی که از حرارت افتاد مایع ژلاتین رو اضافه می کنیم.اگر ژلاتینتون سفت شده دوباره کمی روی حرارت بذارید تا آبکی بشه
روی کرم رو نایلون بکشید و بذارید در دمای اتاق تا خنک بشه و به دمای اتاق برسه..خیلی زمان نمیبره
بعد به آرومی کرم خنک شده روی ژله نیم بند شده میریزیم و در یخچال میذاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه
حدود 5 ساعتی زمان میبره
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
قالب رو چند ثانیه توی آب گرم بذارید و اطرافشو با کارد تیز جدا کنید و در ظرف مورد نظر برگردونید.(مثل ژله)
من همون اول کمی از ژله رو توی قالب های کوچک قلبی شکل ریختم و برای تزئین روی دسر ازش استفاده کردم
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
راحت برش میخوره
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
بازم میگم دسر خیلی خوشمزه ایه .به خصوص کرمش که طعم بستنی زعفرونی داره.امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان