21-07-2014، 18:18
وادی مرغ
مواد لازم:
مرغ درسته ۱عدد
نمک ۱بسته
کره و زعفرون دمکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل به ذائقه
آبلیموی تازه ۴قاشق غاخوری
پیاز ۱عدد
فلفل دلمه ای متوسط ۱عدد
طرز تهیه:
ابتدا تموم قسمتهای مرغ رو با نمک و فلفل قرمز و زعفرون دمکرده و آبلیموی تازه مزه دار میکنیم.
داخل شکمش رو هم از این مخلوط میمالیم بعد با پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده پر میکنیم...حالا مرغ رو در ظرف دربسته قرار میدیم و در یخچال میذاریم ۷تا۸ساعت بمونه.
کف قابلمه(اندازه قابلمه بستگی به کوچیکی یا بزرگی مرغتون داره)*رو با فویل میپوشونیم بعد نمک رو میریزیم و صاف میکنیم.
پیاز و فلفل دلمه ای رو از داخل شکم مرغ درمیاریم ..(من پیاز و فلفل رو سرخ کردم بعد پوره گوجه فرنگی رو همراه با نمک و فلفل و زعفرون بهش اضافه کردم روی حرارت کم قرار دادم تا زمانی که سس جا بیفته بعد زمان سرو روی مرغ ریختم)*پاهای مرغ رو با نخ میبندیم بعد داخل فویل میپیچیم.
حالا مرغ رو داخل قابلمه قرار میدیم روی مرغ مقداری نمک میریزیم...(من چند تا سیب زمینی هم گذاشتم)*حالا دمکنی رو میذاریم و به مدت 15 دقيقه با حرارت بالا و بعد به مدت يك و نيم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.
بعد از پخت فویل رو برمیداریم و از مخلوط کره آب شده و زعفرون دمکرده و آبلیمو روی مرغ میمالیم و بعد از یکربع تا ۲۰دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
بهتره این غذا رو در هوای آزاد درست کنید.....
میتونین زعفرون و کره رو حذف کنید چون در روش سنتی استفاده نمیکنند......
نوش جونتون...
مواد لازم:
مرغ درسته ۱عدد
نمک ۱بسته
کره و زعفرون دمکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل به ذائقه
آبلیموی تازه ۴قاشق غاخوری
پیاز ۱عدد
فلفل دلمه ای متوسط ۱عدد
طرز تهیه:
ابتدا تموم قسمتهای مرغ رو با نمک و فلفل قرمز و زعفرون دمکرده و آبلیموی تازه مزه دار میکنیم.
داخل شکمش رو هم از این مخلوط میمالیم بعد با پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده پر میکنیم...حالا مرغ رو در ظرف دربسته قرار میدیم و در یخچال میذاریم ۷تا۸ساعت بمونه.
کف قابلمه(اندازه قابلمه بستگی به کوچیکی یا بزرگی مرغتون داره)*رو با فویل میپوشونیم بعد نمک رو میریزیم و صاف میکنیم.
پیاز و فلفل دلمه ای رو از داخل شکم مرغ درمیاریم ..(من پیاز و فلفل رو سرخ کردم بعد پوره گوجه فرنگی رو همراه با نمک و فلفل و زعفرون بهش اضافه کردم روی حرارت کم قرار دادم تا زمانی که سس جا بیفته بعد زمان سرو روی مرغ ریختم)*پاهای مرغ رو با نخ میبندیم بعد داخل فویل میپیچیم.
حالا مرغ رو داخل قابلمه قرار میدیم روی مرغ مقداری نمک میریزیم...(من چند تا سیب زمینی هم گذاشتم)*حالا دمکنی رو میذاریم و به مدت 15 دقيقه با حرارت بالا و بعد به مدت يك و نيم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.
بعد از پخت فویل رو برمیداریم و از مخلوط کره آب شده و زعفرون دمکرده و آبلیمو روی مرغ میمالیم و بعد از یکربع تا ۲۰دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
بهتره این غذا رو در هوای آزاد درست کنید.....
میتونین زعفرون و کره رو حذف کنید چون در روش سنتی استفاده نمیکنند......
نوش جونتون...