امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی

#1
طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی 1

موادلازم برای هشت نفر:

شکر: یک و نیم پیمانه

خامه غلیظ: ‌یک و یک چهارم پیمانه

شیر نارگیل (آب نارگیل): یک و نیم پیمانه

پودر نارگیل: ‌یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: شش عدد

طرز تهیه:

• ابتدا یک پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب سرد را درون قابلمه‌ای روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا شکر آن حل شود.

• سپس حرارت را زیاد کنید و بدون اینکه مخلوط را هم بزنید به مدت ۱۰- ۸ دقیقه بگذارید بجوشد.

• کارامل آماده شده را درون یک قالب گرد، به ابعاد ۲۰ سانتی‌متر کف و ۶ سانتی‌متر عمق بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد و سفت شود.

• فر را از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• خامه، شیر نارگیل و وانیل را درون قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا داغ شده و حباب‌های ریزی روی مخلوط ایجاد شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.

• در ظرف بزرگی تخم‌مرغ‌ها را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کرده و سپس بآرامی مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط بدست آمده را درون قالب کیک بریزید و قالب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.

• درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بریزید.[نوشیدنی لیمو و نارگیل]

• قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفت شده و خودش را بگیرد حرارت دهید.

• قالب را از درون فر و سپس از درون آب بیرون آورید و بگذارید خنک شود.

• روی کرم کارامل را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.
• برای انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زیر دسر را با یک چاقوی نازک شل کنید سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان