امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورشت فسنجان

#1
خورشت فسنجان 1

دستور العمل خورشت فسنجان

● مواد لازم (برای ۲ نفر)

▪ پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ فلفل ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ زرد چوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ روغن یا کره ۲ قاشق
▪ گوشت نیم کیلو یا یک اردک یا یک مرغ
▪ آرد ۱ قاشق
▪ مغز گردو چرخ کرده نیم کیلو
▪ آب جوش ۳/۱ پیمانه
▪ آب انار ۳ تا ۴ لیوان
▪ نمک
▪ آبلیمو (در صورت دلخواه)

● طرز تهیه:

مرغ را با پیاز و ۳ تا ۴ لیوان آب و گردوی چرخ کرده کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی می ریزیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش اهسته بجوشد وآب انار یا رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم خورش کامل به روغن بیافتد در صورت ترش بودن خورش کمی شکر اضافه می کنیم . خورش باید بعد از آماده شدن کامل به روغن بیافتد و آب نداشته باشد . و در صورتیکه مرغ پخته شد و خورش جا نیافتاد مرغ را خارج می کنیم و موقع کشیدن داخل خورش قرار می دهیم . توضیح آنکه معمولی چاشنی فسنجان آب انار یا رب انار است ولی ممکن است بجای آنها کمی آبلیمو و شکر و زعفران ساییده مصرف کرد در خورش فسنجان آلو نیز میتوان ریخت . و خورش فسنجان را با مرغابی نیز می توان تهیه نمود. در صورتیکه رب انار مصرف کردیم یکی دو لیوان آب زیادتر می ریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولا نی تر بجوشد تا بروغن بیافتد. این خورش با برنج مصرف می شود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان