امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ترشی فلفل

#1
طرز تهیه ترشی فلفل 1


● مواد لازم:
فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
نمک به مقدار لازم
سیر ۱ بوته
ترخون و نعناع چند شاخه

● طرز تهیه ترشی فلفل :
سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم .نعناع و ترخون رو هم پاک می کنیم و می شوریم و می گذاریم حتما آبشون بره و خیس نباشه . ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در اون می زاریم و بقیه اقلام رو یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شیشه رو با سرکه پر می کنیم یک روز درش رو باز می گذاریم و بعد از یک روز درش رو محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.

روش دیگر تهیه ترشی فلفل سبز و ترشی بامیه و نکاتی در مورد آنها
ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه )...

ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدي ببريد كه به كلاهك فلفل آسيب نرسد. بعد روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملا خشك شود .

فلفل ها را در يك ظرف شيشه اي بريزيد و لابه لاي آن چند حبه ( براي هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سير بيندازيد و روي آن را كاملا با سركه سفيد پركنيد . ميتوانيد از انواع فلفل براي ترشي استفاده كنيد .

ظرف ترشي فلفل را در جاي خشك و خنك و دور از تابش مستقيم خورشيد نگهداري كنيد و سعي كنيد به مدت 20 روز درب ظرف را باز نكنيد .

در مورد مدت ماندگاري ترشي فلفل : از بيست روز به بعد ترشي آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر ميشود . ولي بعد از 7-8 ماه كم كم ترشي ها شروع ميكنند به تجزيه شدن داخل سركه . و كم كم بافت خود را از دست ميدهد . پس بهتر است ترشي را مقداري تهيه كنيد كه حداكثر تا 8 ماه مصرف كنيد.

ترشي باميه : ترشي باميه دقيقا مثل دستور ترشي فلفل سبز تهيه ميشود . بهتر است از باميه هاي ريزي كه معمولا در خورش مورد استفاده قرار نميگيرند استفاده كنيد كه هم ظاهر ترشي زيبا تر باشد و هم زود تر آماده مصرف شوند . نكته اي كه بايد حتما به آن دقت كنيد اين است كه هنگام بريدن دم ساقه هاي باميه ، سر باميه ها سوراخ نشود كه ترشي شما حالت ليز بودن پيدا كند. سواي ظاهر و طعم بدي كه به ترشي ميدهد ماندگاري ترشي را نيز تا حد زيادي تحت تاثير قرار ميدهد . بهتر است از چند حبه سير نيز براي اين ترشي استفاده كنيد .

در مورد مدت ماندگاري اين ترشي : اگر در يخچال باشد ( يا جاي خيلي خنك ) 5-6 ماه قابل استفاده است
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان